HDR-CX900E

Senzor superior. Calitate superbă.

De la obiectiv la senzor, Handycam® asigură cea mai bună înregistrare Full HD. Senzor mare Sony de tip 1,0 cu iluminare din spate, format XAVC S, la 50 Mbps, obiectiv ZEISS şi partajare prin Wi-Fi®/NFC.

Noul software pentru HDR-CX900E este disponibil acum.

Porniţi camera HDR-CX900 pentru a simplifica şi mai mult fotografierea. Actualizări suplimentare pentru captura fotografiilor din conţinutul video realizat cu XAVC S şi performanţe de focalizare automată îmbunătăţite.

Secretul imaginilor video superbe

obiectiv zeiss

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

Bucuraţi-vă de obiectivul superangular ZEISS de 29 mm ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase. Acesta oferă totodată un zoom optic de până la 12x.

imagine cu senzorul Exmor R

Senz. CMOS Exmor R® cu ilum. din spate, de tip 1,0

HDR-CX900E este echipată cu un senzor CMOS Exmor R® de mari dimensiuni, cu o zonă de captare a luminii de aproximativ 4,9 ori mai mare decât cea a senzorului de tip 1/2,88.

imagine cu Bionz X

Noul motor de procesare a imaginii BIONZ X

Noul motor de procesare a imaginii BIONZ X permite obţinerea unor imagini mai vii, mai realiste, la rezoluţii mai mari, precum şi înregistrarea la 100 cps.

Comenzi intuitive, pentru a vă defini viziunea

mână ţinând o cameră Handycam®

Puterea prim-planurilor

Obiectiv ZEISS + Clear Image Zoom de la Sony

Obiectiv ZEISS Vario Sonnar® T* cu zoom optic 12x, o diafragmă largă şi o diafragmă iris cu şapte lame pentru materiale profesionale cu efect bokeh. CX900 dispune de tehnologia Clear Image Zoom de la Sony pentru imagini video detaliate cu factor de mărire de 12x.

imaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floareimaginea unei camere handycam cu o floare
Glisare

Conectivitate wireless simplă cu dispozitivele smartphone

Conectaţi-vă wireless la telefon, tabletă sau televizor. Funcţiile Wi-Fi® şi NFC încorporate vă permit să transferaţi wireless clipuri video şi fotografii de pe Handycam® pe smartphone sau pe tabletă printr-o singură atingere. Pentru a începe, descărcaţi aplicaţia gratuită PlayMemories Mobile pentru dispozitivul dvs. iOS sau Android.

Două formate, flexibilitate dublă

Înregistraţi în formate MP4 şi AVCHD, cu înregistrare video duală.

CX-900E înregistrează simultan în format pentru Web şi în format profesional. Partajaţi pe loc fişiere prin NFC/Wi-Fi® şi salvaţi fişierele cu rezoluţie mare pentru editare ulterioară. Înregistrare Full HD disponibilă în format AVCHD sau XAVC S.

comenzile camerei video
siglă alb-negru

AVCHD acceptat de sistemele de editare nonlineară.

Calitate de încredere, demonstrată

siglă alb-negru

Descoperiţi avantajele codecului XAVC S

XAVC S este un nou codec video de înaltă eficienţă, ce oferă calitate excepţională, pentru capturarea detaliilor fine chiar şi în cazul subiecţilor aflaţi în mişcare.

Cadre rapide de înaltă calitate

Un codec de calitate pentru filmări de calitate

Pentru pasionaţii aflaţi în căutarea mai multor posibilităţi de exprimare creativă, CX900E poate realiza înregistrări video Full HD la 50 Mbps utilizând noul codec XAVC S, bazat pe formatul profesional XAVC. Acesta le permite realizatorilor de filme să dezvăluie detaliile fiecărei scene, chiar şi la panoramări rapide ale camerei. În plus, filmarea la 100 cps permite capturarea fiecărui moment al acţiunii, pentru reluări splendide cu încetinitorul.

Specificaţii şi funcţii
  • Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0

  • Procesor de imagine BIONZ X

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

  • Setări manuale versatile

  • Conectivitate NFC şi Wi-Fi®

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R de tip 1 cu iluminare din spate (13,2 x 8,8 mm)
Pixeli efectivi (video)
Aprox. 14,2 milioane de pixeli (16:9)
Tip de obiectiv
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Zoom optic
12x
Tehnologia Clear Image Zoom
24x
Tip de ecran
Afişaj Xtra Fine LCD™ de 8,8 cm (tip 3,5) (921.000) lat (16:9)

Ce este în cutie

Acumulator (NP-FV50), Adaptor c.a., Cablu de alimentare, Ghid de utilizare, Cablu (micro) HDMI®, Cablu compatibil cu conexiuni USB, Telecomandă (RMT-835 cu baterie (CR2025)), Parasolar, Capac pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor