FDR-AX100E

Povestea dvs. În detalii 4K.

FDR-AX100E acceptă 4K, o rezoluţie care asigură de 4 ori mai multe detalii decât formatul Full HD. Aceasta vă permite să surprindeţi vibraţia şi detaliile incredibile ale vieţii reale.

Noul software este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Secretul rezoluţiei absolute 4K
Prim-plan decupat al unui obiectiv Zeiss
Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

Bucuraţi-vă de obiectivul superangular ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29 mm reglat fin pentru clipuri video 4K. Ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, oferă totodată un zoom optic de până la 12x.

Senzor CMOS Exmor R®
Senzor CMOS Exmor R® de tip 1,0

Zona de captare a luminii este de aproximativ 4,9 ori mai mare decât cea a senzorilor actuali, ceea ce îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul şi face posibilă defocalizarea superbă a fundalului.

Cip BIONZ X
Motor avansat de procesare a imaginii BIONZ X

Un motor BIONZ evoluat realizează imagini mai realiste şi permite adăugarea unor caracteristici noi, profitând de procesarea mai rapidă.

Comenzi intuitive, pentru a vă defini viziunea
O mână ţinând o cameră Handycam
Uimiţi cu fiecare detaliu

Uluiţi-vă spectatorii cu filmări de patru ori mai clare decât calitatea Full HD. Descoperiţi care este diferenţa utilizând cursorul de mai jos.

Oaie în imagine de calitate standard
4K (3840 X 2160)
Oaie în imagine de înaltă calitate
FULL HD
Grafic
4K: o nouă eră a încântării

Descoperiţi noua dimensiune a rezoluţiei, cu un nivel de calitate a imaginii de patru ori mai ridicat decât cel al tehnologiei Full HD.

Descoperiţi avantajele date de XAVC S

Compatibilitate cu rata de biţi mare HD

Adaptat pe baza formatului profesional popular, XAVC S reprezintă standardul absolut al consumatorilor pentru înregistrarea de filme 4K/HD. Beneficiind de compatibilitate cu formatul HD până la 50 Mbps, puteţi înregistra filme de înaltă rezoluţie chiar şi filmând cadre cu mişcare intensă.

siglă
De pe scenă pe ecran

Cu o gamă bogată de televizoare şi proiectoare Ultra HD 4K, echipamentele Sony sunt complet compatibile cu rezoluţia 4K, de la butonul de înregistrare până la butonul de redare.

Logo-ul AVCHD
Filmaţi în stil cinematografic

Posibilitatea de înregistrare Full HD 1080 la 50p sau 24p vă permite să optaţi pentru capturarea estetică a mişcării, în imagini de calitate cinematografică, în clipurile dvs. video.

Detalii cu televizorul BRAVIA 4K

Descoperiţi ce înseamnă calitatea cinematografică a filmelor pe care le înregistraţi în format 4K, conectând camera video cu un singur cablu HDMI® inclus.

O experienţă Full HD îmbogăţită

Bucuraţi-vă de redarea cu eşantionare superioară a conţinutului Full HD pe televizorul HD, care utilizează surplusul de date 4K pentru a realiza automat conversia filmărilor 4K la formatul Full HD. Pentru a decupa o imagine 4K în vederea redării la rezoluţie Full HD, trasaţi pur şi simplu cu degetul un contur pe ecranul LCD al camerei video, pentru a defini zona respectivă.

Material filmat pentru un ecran de mari dimensiuni
Camera video Handycam
FDR-AX100E

Reunind pentru prima dată capacitatea de filmare 4K, comenzile intuitive şi o dimensionare care permite manevrarea cu o singură mână, FDR-AX100E reprezintă un reper pe piaţa camerelor video de amator.

Prim-plan al camerei video Handycam
FDR-AX1

Camera Handycam® FDR-AX1 profesională oferă intrare XLR pentru microfon şi o calitate fără egal a imaginii. Având rezoluţie şi ieşire video 4K/60p într-un format incredibil de uşor de folosit, aceasta este pregătită pentru artiştii video exigenţi.

Specificaţii şi funcţii

  • Înregistrare material 4K

  • Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0

  • Procesor de imagine BIONZ X

  • Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

  • Setări manuale versatile

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R de tip 1 cu iluminare din spate (13,2 x 8,8 mm)
Pixeli efectivi (video)
Aprox. 14,2 milioane de pixeli (16:9)
Tip de obiectiv
ZEISS Vario-Sonnar® T*
Zoom optic
12x
Tehnologia Clear Image Zoom
4K: 18x HD: 24x
Tip de ecran
Afişaj Xtra Fine LCD™ de 8,8 cm (tip 3,5) (921.000) lat (16:9)

Ce este în cutie

Set de baterii reîncărcabile, Adaptor c.a., Cablu de alimentare, Manuală, Cablu micro HDMI®, Cablu USB, Telecomandă, Parasolar, Capac pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor