Salt la conţinut

FDR-AX100

Povestea dvs. În detalii 4K.

FDR-AX100 acceptă 4K, o rezoluţie care asigură de 4 ori mai multe detalii decât formatul Full HD. Aceasta vă permite să surprindeţi vibraţia şi detaliile incredibile ale vieţii reale.

Noul software este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Secretul rezoluţiei absolute 4K

Prim-plan decupat al unui obiectiv Zeiss

Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

Bucuraţi-vă de obiectivul superangular ZEISS Vario-Sonnar® T* de 29 mm reglat fin pentru clipuri video 4K. Ideal pentru surprinderea unor peisaje grandioase, oferă totodată un zoom optic de până la 12x.

Senzor CMOS Exmor R®

Senzor CMOS Exmor R® de tip 1,0

Zona de captare a luminii este de aproximativ 4,9 ori mai mare decât cea a senzorilor actuali, ceea ce îmbunătăţeşte claritatea imaginii, reduce zgomotul şi face posibilă defocalizarea superbă a fundalului.

Cip BIONZ X

Motor avansat de procesare a imaginii BIONZ X

Un motor BIONZ evoluat realizează imagini mai realiste şi permite adăugarea unor caracteristici noi, profitând de procesarea mai rapidă.

Comenzi intuitive, pentru a vă defini viziunea

O mână ţinând o cameră Handycam

Uimiţi cu fiecare detaliu

Uluiţi-vă spectatorii cu filmări de patru ori mai clare decât calitatea Full HD. Descoperiţi care este diferenţa utilizând cursorul de mai jos.

Oaie în imagine de calitate standard
4K (3840 X 2160)
Oaie în imagine de înaltă calitate
FULL HD
Grafic

4K: o nouă eră a încântării

Descoperiţi noua dimensiune a rezoluţiei, cu un nivel de calitate a imaginii de patru ori mai ridicat decât cel al tehnologiei Full HD.

Descoperiţi avantajele date de XAVC S

Compatibilitate cu rata de biţi mare HD

Adaptat pe baza formatului profesional popular, XAVC S reprezintă standardul absolut al consumatorilor pentru înregistrarea de filme 4K/HD. Beneficiind de compatibilitate cu formatul HD până la 50 Mbps, puteţi înregistra filme de înaltă rezoluţie chiar şi filmând cadre cu mişcare intensă.

siglă

De pe scenă pe ecran

Cu o gamă bogată de televizoare şi proiectoare Ultra HD 4K, echipamentele Sony sunt complet compatibile cu rezoluţia 4K, de la butonul de înregistrare până la butonul de redare.

Logo-ul AVCHD

Filmaţi în stil cinematografic

Posibilitatea de înregistrare Full HD 1080 la 50p sau 24p vă permite să optaţi pentru capturarea estetică a mişcării, în imagini de calitate cinematografică, în clipurile dvs. video.

Detalii cu televizorul BRAVIA 4K

Descoperiţi ce înseamnă calitatea cinematografică a filmelor pe care le înregistraţi în format 4K, conectând camera video cu un singur cablu HDMI® inclus.

O experienţă Full HD îmbogăţită

Bucuraţi-vă de redarea cu eşantionare superioară a conţinutului Full HD pe televizorul HD, care utilizează surplusul de date 4K pentru a realiza automat conversia filmărilor 4K la formatul Full HD. Pentru a decupa o imagine 4K în vederea redării la rezoluţie Full HD, trasaţi pur şi simplu cu degetul un contur pe ecranul LCD al camerei video, pentru a defini zona respectivă.

Material filmat pentru un ecran de mari dimensiuni

Camera video Handycam

FDR-AX100

Reunind pentru prima dată capacitatea de filmare 4K, comenzile intuitive şi o dimensionare care permite manevrarea cu o singură mână, FDR-AX100 reprezintă un reper pe piaţa camerelor video de amator.

Prim-plan al camerei video Handycam

FDR-AX1

Camera Handycam® FDR-AX1 profesională oferă intrare XLR pentru microfon şi o calitate fără egal a imaginii. Având rezoluţie şi ieşire video 4K/60p într-un format incredibil de uşor de folosit, aceasta este pregătită pentru artiştii video exigenţi.

Gamă largă de accesorii pentru orice necesitate

Opţiunile de nivel profesional deschid noi posibilităţi.

Extindeţi-vă şi mai mult plăcerea de a face fotografii şi adăugaţi-le o notă de profesionalism cu accesoriile concepute special pentru acest model.

Specificaţii şi funcţii
  • Înregistrare material 4K

  • Senzor CMOS Exmor R® de tip 1.0

  • Procesor de imagine BIONZ X

  • Fonticon_Zeiss_logo

    Obiectiv ZEISS Vario-Sonnar® T*

  • Setări manuale versatile

Tip de obiectiv
Carl Zeiss® Vario-Sonnar® T*
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® cu iluminare din spate de tip 1.0
Zoom extins
4K: 18x, HD: 24x
Tip de ecran
Ecran Xtra Fine LCD™
Terminale de intrare şi ieşire
Ieşire compozit (CABLU AV comercializat separat), Ieşire HDMI®, micro-B / USB 2.0 de mare viteză (stocare în masă), Mufă pentru căşti, Mufă pentru microfon

Ce este în cutie

Set de baterii reîncărcabile, Adaptor c.a., Cablu de alimentare, Manuală, Cablu micro HDMI®, Cablu USB, Telecomandă, Parasolar, Capac pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor