Salt la conţinut
Camere

Camere foto stil DSLR

Realizaţi fotografii mai bune de fiecare dată cu ajutorul camerelor noastre în stil DSLR. Descoperiţi cum gama noastră oferă imagini de cea mai bună calitate şi apoi selectaţi modelul perfect pentru dvs.

Obţineţi mai mult de la fiecare fotografie

Modelele noastre în stil DSLR dispun de senzori Exmor® şi procesoare de imagine BIONZ X ultrarapide, care redau imagini clare în culori vii. Compatibile cu o gamă largă de obiective ZEISS şi Sony G Lens, surprind imagini superbe în orice condiţii.

Designul camerei foto stil DSLR de la Sony
Imagine capturată cu cea mai bună cameră foto în stil DSLR de la Sony

Descoperiţi detalii noi

Cu intervalul dinamic îmbunătăţit, nivelurile scăzute de zgomot, performanţele înalte în condiţii de lumină scăzută şi rezoluţia îmbunătăţită, fotografiile dvs. îşi vor menţine claritatea şi acurateţea.

Fotografii clare, de fiecare dată

Senzorii CMOS Exmor® cu iluminare din spate captează mai multe detalii, oferă libertate de zoom, decupare şi mărire a imaginii, păstrând calitatea. Procesorul de imagine BIONZ X de mare viteză reduce zgomotul şi reproduce detalii realiste.

Procesorul camerei digitale în stil SLR de la Sony
Obiective pentru camere foto în stil DSLR de la Sony

Preluaţi controlul asupra camerei foto

Cu o gamă de obiective cu montură A şi E disponibile, veţi găsi o configuraţie potrivită condiţiilor de fotografiere. În zile însorite sau la asfinţit, obiectivele noastre imprimă detalii uimitoare şi culori vii în fiecare imagine.

Fotografie uşor de obţinut

Camerele noastre DSLR încorporează funcţia de focalizare automată, detectarea feţei şi încadrarea automată a obiectelor. Iar vizorul Tru-Finder, o tehnologie unică de la Sony, simplifică obţinerea imaginii perfecte.

Imagine realizată cu cea mai bună cameră foto DSLR Sony
Cameră foto digitală în stil SLR de la Sony cu conectivitate NFC şi WiFi®

Conectaţi-vă şi partajaţi instantaneu

Anumite camere foto în stil DSLR de la Sony au conectivitate NFC şi Wi-Fi®, pentru partajare uşoară. Cu o singură atingere puteţi transfera conţinut de pe cameră pe o tabletă sau un smartphone Android, fără cabluri sau setări complicate.