Salt la conţinut
Camere

Camere foto de cadru întreg

Faceţi ca fiecare clic al declanşatorului să conteze cu camerele noastre de cadru întreg. Aflaţi mai multe despre gamă şi găsiţi cel mai bun model pentru a vă captura amintirile cu focalizarea perfectă.

Descoperiţi mai mult în fiecare imagine

Toate camerele în stil DSLR de cadru întreg au un senzor de imagine de aceleaşi dimensiuni ca un cadru de film de 35 mm. Această suprafaţă mărită vă permite să capturaţi imagini la înaltă rezoluţie, cu culori şi detalii îmbunătăţite.

Designul camerei foto în stil DSLR de cadru întreg de la Sony
Fotografie realizată cu cea mai bună cameră foto în stil DSLR de cadru întreg de la Sony

Evidenţiaţi calităţile fotografiilor dvs.

Senzorul de imagine mai performant este ideal pentru fotografii de rezoluţie înaltă, pentru peisaje cât mai naturale. Puteţi utiliza adâncimea redusă a câmpului pentru a obţine fundaluri estompate fără zgomot, ideale pentru portrete frumoase.

Îmbunătăţiţi fiecare pixel

Motorul de procesare a imaginii BIONZ X de mare viteză redă detaliile, reduce zgomotul şi îmbunătăţeşte gradaţiile tonale. Senzorii CMOS Exmor® obţin un interval dinamic mai ridicat cu mai multă lumină, încât fotografiile şi filmele prind culoare.

Procesoarele camerei foto compacte de cadru întreg de la Sony
Obiective pentru cele mai bune camere în stil DSLR de cadru întreg de la Sony

Libertate şi flexibilitate

Cele mai bune camere de cadru întreg în stil DSLR ale noastre vă permit să selectaţi obiectivul ideal pentru orice ocazie. Alegeţi dintre camerele de cadru întreg cu obiective interschimbabile cu montură A sau E şi bucuraţi-vă flexibilitate maximă.

Oferiţi filmelor posibilitatea de a rula cu cadru întreg

Camerele Sony în stil DSLR, de cadru întreg realizează fotografii şi filme excelente. Capacitatea de înregistrare Full HD în format XAVC S oferă calitate profesională iar senzorul de performanţă ridicată menţine imaginea clară şi la lumină redusă.

Imagini realizate cu camera foto compactă de cadru întreg de la Sony
Camere de cadru întreg cu conectivitate NFC şi WiFi®

Conectaţi-vă cu camera dvs.

Caracteristicile precum conectivitatea Wi-Fi® şi NFC încorporată facilitează postarea de fotografii şi clipuri video online sau transferul către smartphone. Doriţi să editaţi sau să îmbunătăţiţi imaginile? Adăugaţi câteva aplicaţii la camera foto.