Salt la conţinut

Numai corpul

ILCE-QX1

Preț recomandat

1.309,00 LEI

Corp + obiectiv cu zoom puternic de 16-50 mm

ILCE-QX1L

Preț recomandat

1.999,20 LEI

Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP
Imagini cu Cameră Lens Style ILCE-QX1 cu senzor de 20.1 MP

Caracteristici

Compatibilitatea cu obiective cu montură E vă permite să fiţi creativ

Fotografiaţi în stil profesionist cu o gamă largă de obiective compatibile cu montură E. Alegeţi un obiectiv macro pentru a vă apropia şi mai mult de obiectele mai mici sau creaţi fundaluri cu efecte frumoase de defocalizare sau „bokeh”, cu un obiectiv cu distanţă focală fixă. Puteţi chiar să alegeţi un teleobiectiv, cu stabilizarea optică a imaginii SteadyShot™, aducând subiecţii mai aproape cu precizie, pentru un aspect profesionist.

Senzor CMOS Exmor® de dimensiuni APS-C pentru imagini de nivel profesional

Realizaţi imagini demne de un DSLR cu camera Lens-Style. Un senzor CMOS Exmor® uriaş, de dimensiuni APS-C, funcţionează cu un procesor de imagine BIONZ X™ pentru a produce imagini de înaltă precizie, de 20,1 MP. Capturaţi detalii fine, imagini clare, scene nocturne luminoase şi efect „bokeh” superb - toate acestea de pe smartphone.

Procesor BIONZ X™ pentru detalii şi texturi superioare

Motorul de procesare a imaginii de la Sony reproduce fidel texturile şi detaliile, exact aşa cum sunt văzute de ochiul uman, printr-o procesare la viteză foarte mare. Împreună cu tehnologia de integrare la scară largă LSI (large scale integration) la capătul frontal, care accelerează procesarea, procesorul BIONZ X™ asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai fine şi zgomot redus la filmare sau fotografiere.

Bliţ încorporat pentru condiţii de lumină scăzută

Realizaţi fotografii de excepţie, chiar şi în condiţii de luminozitate scăzută, cu un bliţ încorporat. Dispunând de un număr nominal GN4, veţi obţine o fotografiere sigură şi precisă în condiţii întunecate, acolo unde pot apărea zgomot şi neclarităţi. Situaţiile cu iluminare din spate şi fotografiile nocturne nu reprezintă o problemă. Veţi obţine focalizarea perfectă atunci când utilizaţi modul Automat superior.

Modul Automat superior ştie ce fotografiaţi

Niciun cadru nu este prea dificil. Modul Automat superior recunoaşte automat diversele tipuri de medii şi reglează setările camerei în mod corespunzător, pentru a optimiza fiecare cadru. Camera dvs. va activa funcţii precum fotografierea continuă şi Auto HDR atunci când condiţiile sunt dificile, astfel încât să puteţi realiza fotografii cu uşurinţă.

Comenzi manuale pentru o mai mare libertate de fotografiere

Bucuraţi-vă de libertatea comenzilor manuale în stil DSLR. Această cameră foto Lens-Style include modurile P/A/S, oferindu-vă control asupra diafragmei, timpului de expunere şi altor funcţii. Rezultatul este reprezentat de fotografii frumoase cu un finisaj profesionist, direct de pe smartphone.

Funcţia Wi-Fi® vă oferă libertate wireless

Transferaţi cu uşurinţă filme şi multe altele de pe camera dvs. pe smartphone-ul sau tableta Android sau iOS, prin simpla conectare la Wi-Fi®. Apoi, încărcaţi rapid clipurile video pe site-urile Web şi reţelele de socializare preferate, pentru a împărtăşi acţiunea cu prietenii şi familia. 

Control intuitiv cu PlayMemories™ Mobile

Transformaţi-vă smartphone-ul sau tableta într-o telecomandă şi controlaţi cu uşurinţă camera, datorită aplicaţiei PlayMemories™ Mobile. O interfaţă simplă cu utilizatorul permite acţionarea cu o singură mână a tuturor setărilor camerei, inclusiv expunere, declanşator şi zoom, ceea ce o face ideală pentru fotografii de grup.

Obţineţi o vizualizare diferită, cu amplasarea versatilă a obiectivului

Fotografiaţi cu plăcere din diferite perspective. Configuraţi-vă camera Lens-Style pentru zone ce erau dificil de atins în trecut, apoi preluaţi controlul - inclusiv zoomul, încadrarea şi capturarea - utilizând dispozitivul mobil. Păstraţi o priză fermă pentru o fotografiere versatilă cu ajutorul kitului opţional de fotografiere din orice unghi (ADP-FSK1).

Depozitare, transfer şi partajare uşoară

Nu vă faceţi griji în legătură cu pierderea instantaneelor - fotografiile dvs. sunt salvate automat atât de camera Lens-Style cât şi de smartphone sau tabletă, în timp ce sunt efectuate. Este suficient să instalaţi aplicaţia PlayMemories™ Mobile pentru exportul de fotografii de pe cameră pe smartphone sau tabletă prin Wi-Fi®. De aici, aveţi libertatea de a le organiza, edita şi partaja cu prietenii şi familia, sau de a le încărca pe site-ul preferat de socializare şi a le arăta tuturor.

Accesoriu telecomandă cu vizualizare în timp real pentru controlul mai multor camere

Gestionaţi până la cinci camere foto utilizând telecomanda opţională cu vizualizare în timp real. Verificaţi dintr-o privire unghiurile de vizualizare pe monitorul color montat pe încheietură, porniţi/opriţi înregistrarea pe cinci camere simultan şi schimbaţi setările tuturor unităţilor în acelaşi timp. Nu aveţi nevoie de cabluri, datorită funcţiei Wi-Fi ® încorporate.

Montaţi-o pe un trepied, pentru fotografiere flexibilă

Realizaţi expuneri prelungite şi peisaje uimitoare, cu încredere totală. Este suficient să montaţi camera Lens-Style pe un trepied pentru a obţine o mai bună stabilitate decât la fotografierea cu camera în mână. Terenurile dificile, fotografierea la lumină scăzută, şi fotografiile de grup nu mai reprezintă probleme atunci când vă conectaţi camera Lens-Style la un trepied. 

Rapoarte de aspect multiple, pentru fotografiere flexibilă

Realizaţi fotografii care ies în evidenţă cu o gamă de rapoarte de aspect diferite. Alegeţi între forme convenţionale pentru fotografii digitale, precum 3:2 şi 4:3, sau 16:9 panoramică sau pătrată, pentru imagini statice exact aşa cum le doriţi.

Vizualizaţi fotografiile în culori TRILUMINOS™

Vizionaţii fotografiile şi clipurile video în culori bogate, naturale, atunci când le partajaţi pe un ecran mare. Această cameră Lens-Style acceptă tehnologia de culoare TRILUMINOS™ de la Sony - vizionaţi instantaneele preferate în culori realiste pe un televizor cu afişaj TRILUMINOS™. Gama cromatică extinsă înseamnă afişarea superbă a nuanţelor de roşu, albastru marin şi verde smarald, pentru peisaje vii. Şi chipurile arată mai bine, datorită tehnologiei de reproducere naturală a nuanţelor pielii.

Auto HDR şi DRO pentru o gradaţie naturală

Din zonele întunecate până în zonele focalizate luminoase, Auto HDR (Interval dinamic ridicat) capturează fiecare gradaţie tonală în scenă. Aceasta funcţionează prin extinderea intervalului dinamic al imaginilor dvs., pentru a produce imagini clare, cu un contrast uluitor. Atunci când fotografiaţi subiecte aflate în mişcare rapidă, treceţi la DRO (D-Range Optimiser) pentru un contrast cu un aspect mai natural.

Focalizarea automată menţinută urmăreşte subiecţii în mişcare

Obţineţi fotografii deosebit de clare, întotdeauna focalizate. Focalizarea automată menţinută (AF) ajustează automat dimensiunea cadrului ţintă în funcţie de caracteristicile subiectului. Aceasta vă permite să vă concentraţi pe ceea ce face subiectul, în timp ce camera vă asigură un cadru focalizat indiferent de ce se întâmplă în jur.

Acceptat în Capture One Express (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este unul dintre cele mai bune convertoare RAW din lume, care redă culori precise şi detalii incredibile. Acesta conţine gestionare flexibilă a articolelor digitale, toate instrumentele esenţiale de reglare şi performanţă rapidă şi sensibilă într-o singură soluţie personalizabilă şi integrată. * Vă rugăm să direcţionaţi toate întrebări despre achiziţionarea, utilizarea şi asistenţa pentru soluţiile Capture One către Phase One.

Descărcare gratuită (accesaţi site-ul Web Phase One)

Specificaţii
Noua cameră Lens-Style capturează imagini care sunt posibile de obicei numai cu o cameră cu obiective interschimbabile. Datorită unui senzor CMOS Exmor® APS-HD de 20,1 MP, puteţi surprinde detalii uimitoare cu efecte frumoase de defocalizare, utilizând smartphone-ul sau tableta.
  • Senzor CMOS Exmor® de tip APS-C, de 20,1 MP

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Fotografiaţi şi partajaţi imagini de înaltă calitate dispozitivul de pe iOS şi Android

  • Capacitate de înregistrare în format AVCHD pentru clipuri video frumoase

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip
APS-C
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor® de tip APS-C (23,2 x 15,4 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
20,1 MP
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat)
ISO 100–16000
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Până la 440 de fotografii

Ce este în cutie

Curea de mână, Accesoriu pentru smartphone, Baterie reîncărcabilă NP-FW50, Cablu micro USB, ADP-FSK1

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor