α9

Descoperiţi universul inspiraţiei

Pasiunea extinde graniţele imaginaţiei
Instrumentele împiedică avântul?
Adevăratul potenţial prinde aripi numai când este liber
Un vis se îmbină cu tehnologia şi se naşte o cameră nouă
Acum, viitorul vă aparţine

CAMERE FOTO CU OBIECTIVE INTERSCHIMBABILE

Camera α9 Full Frame, fără oglinzi, cu senzor de imagine CMOS suprapus

ILCE-9

Imagine cu Camera α9 Full Frame, fără oglinzi, cu senzor de imagine CMOS suprapus

Preț recomandat

17.900,00 LEI

Noul software este disponibil acum.

Galerie foto α9

O dimensiune nouă a vitezei de fotografiere

Un senzor full-frame stratificat Exmor RS™ CMOS de 35mm de la Sony – primul din lume de acest tip, asigură un nivel de performanță foto fără precedent în rândul camerelor mirrorless, SLR sau al altor modele. În plus, eliminarea zgomotului mecanic şi a vibraţiilor deschide drumul spre noi oportunităţi pentru orice scenariu de fotografie care necesită liniște.

Forţa motrice pentru revoluţia electronică totală

Senzor CMOS stratificat inovator, full-frame şi memorie integrală

α9 elimină limitele convenţionale ale SLR-urilor care se bazează pe sistemele mecanice. Este primul[FN_01] care foloseşte designul stratificat de mare viteză şi are un senzor de imagine full-frame de 24,2 megapixeli[FN_02] care stochează temporar volumele mari de date în memoria integrală pentru o viteză de citire totală de 20 de ori mai mare[FN_03]. Combinaţia între senzorul CMOS şi motorul îmbunătăţit de procesare a imaginii BIONZ X vă oferă cu adevărat libertatea digitală. [ Stacked back-illuminated structure with integral memory ] (1) Zonă pixeli (2) Memorie integrală (3) Circuit de mare viteză pentru procesarea semnalului (4) Motor de procesare a imaginii

Surprindeţi ceea ce nu se putea până acum

Fotografiere continuă rapidă până la 20 cps

Fotografiere continuă de mare viteză până la 20cps

Senzorul CMOS Exmor RS full-frame şi procesorul BIONZ X reuşesc fotografierea continuă până la 20 cps cu urmărirea focalizării/expunerii automate. Cu viteza mare şi memoria tampon surprindeţi momentul decisiv.

Fotografiere fără întreruperi

Fotografiere fără întreruperi

Obturatorul electronic elimină întreruperile existente la SLR-uri. Vizualizarea neîntreruptă se face chiar şi la declanşarea obturatorului, în timp real la 60 cps, şi întârzierea minimă a afişajului la fotografierea continuă.
(A) Fotografiere fără întreruperi (B) Fotografiere cu întreruperi

Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.

Urmăriţi acţiunea fără întreruperi

Calcule ale focalizării/expunerii automate până la 60 de ori/sec.

Calcule AF/AE până la 60 de ori/sec.

Lumina ajunge direct la senzorul de imagine. Fuziunea ingenioasă a construcţiei fără oglinzi cu tehnologiile noi ale vitezei asigură focalizarea/expunerea automată în full-frame.
(1) Calcule focalizare/expunere automată (2) 60 de ori/sec. (3) 20 de cadre/sec.

Viteză a obturatorului electronic de până la 1/32000 sec.

Obturator electronic până la 1/32000 sec.

Viteza obturatorului electronic de până la 1/32000 sec. depăşeşte cu mult obturatoarele mecanice. Mai puteţi menţine o profunzime mică a câmpului fără filtru ND, chiar şi în lumină puternică.
(Modul A 1/20000 sec. F8.0 ISO 1000)

Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.

Silenţiozitatea extinde potenţialul fotografic

Fără zgomote deranjante

Fără zgomote deranjante

Cu obturatorul electronic anti-distorsiune fotografiaţi silenţios, fără zgomotul creat de obturator şi oglinda mecanică. Este ideal pentru sporturi şi subiecte, când este necesară funcţionarea silenţioasă, extinzând mult versatilitatea camerei

Fără vibraţii nedorite

Fără vibraţii nedorite

În timpul fotografierii cu SLR, şocurile oglinzii şi ale declanşării obturatorului produc o uşoară vibraţie. Dar α9 are un obturator electronic fără vibraţii care menţine camera stabilă, pentru imagini deosebit de clare.

Notă: această cameră este dotată cu obturator electronic şi mecanic. Caracteristicile descrise în această secţiune se referă în principal la funcţionarea obturatorului electronic.

Mobilitatea duce la ocazii nemaiîntâlnite

Performanţă şi caracteristici profesionale într-un corp compact. Libertatea de mişcare inspiră creativitatea.

Focalizare rapidă, precisă, fiabilă

Descoperiţi focalizarea automată îmbunătăţită — precizie mai mare, focalizare fără erori, reacţie imediată la mişcarea rapidă, fiabilitate în lumină scăzută şi urmărire constantă la fotografierea continuă.

sigla 4D focus

Vedeţi mai multe despre 4D FOCUS

  • Suprafață AF largă
  • Viteză mare de focalizare automată
  • Focalizare automată neîntreruptă

Mai multe caracteristici ale focalizării automate pentru o fotografiere sigură

FA a ochilor pentru focalizare mai precisă

FA a ochilor pentru focalizare mai precisă

Detectarea ochilor — îmbunătăţită cu 30% prin îmbunătăţirea detectării feţei — menţine focalizarea pe ochi, chiar dacă faţa este întoarsă sau umbrită parţial. Senzorul de focalizare automată îşi arată calităţile când fotografierea e dificilă.

Fiabil chiar şi în lumină scăzută

Fiabil chiar şi în lumină scăzută

Surprindeţi subiecte cu focalizarea automată de mare precizie până la niveluri reduse ale luminii, EV-3 la ISO 100, graţie senzorului de imagine cu sensibilitate ridicată.

Focalizare automată prin obiective cu montură A

Focalizare automată prin obiective cu montură A

Sistemul de focalizare automată cu detecţia fazei în plan focal cu 693 de puncte este fiabil. Fotografiaţi continuu cu 10 cps şi urmărirea automată a focalizării/expunerii chiar şi cu obiectivele cu montură A, cu adaptor (LA-EA3).

pictogramă site web

Ghid de setare a focalizării pentru α9

Versiune web

Pictogramă broșură

Ghid rapid configurare focalizare automată α9

Versiune PDF

Pictogramă α

Ghid rapid configurare focalizare automată α9

Versiune aplicație pentru mobil

Calitate extraordinară a imaginii

Senzorul de 24,2-megapixeli full-frame şi sensibilitate până la ISO 204800 şi interval dinamic extins realizează imagini la o calitate remarcabilă.

CMOS nou

Senzor CMOS nou pentru imagini excelente

Sensibilitatea mare, iluminarea din spate, arhitectura pe chip, fără interstiţii, a obiectivului şi celelalte inovaţii vă oferă imagini uluitoare într-o varietate de situaţii. Intervalul ISO standard este ISO 100-51200, cu extindere până la ISO 50-204800 cu zgomot redus.

Tehnologie

Tehnologie pentru imagini de înaltă calitate

Folosiţi toate tehnologiile senzorului de imagine, inclusiv iluminarea din spate şi arhitectura pe chip, fără interstiţii, a obiectivului. [A] Structură clasică cu iluminare din spate [B] Structură stratificată cu iluminare din spate şi memorie integrală (1) OCL fără interstiţii (2) Strat circuite din aluminiu (3) Suprafaţă iluminată (4) Substrat fotodiodă (5) Strat circuite din cupru (6) Zonă pixeli (7) Strat stratificat

Bionz X

Procesor de imagine BIONZ X cu viteză îmbunătăţită

Procesarea îmbunătăţită a imaginii combinată cu noul sistem LSI frontal reduce zgomotul, îmbunătăţind redarea detaliilor într-un interval extins al sensibilităţii. Redarea îmbunătăţită a detaliilor permite reproducerea naturală a texturii.

Format RAW pe 14 biţi

Format RAW necomprimat pe 14 biţi

Selectaţi formatul RAW necomprimat pe 14 biţi sau cel comprimat curent, după cum doriţi. Formatul RAW necomprimat pe 14 biţi este o alegere bună în situaţiile în care intervalul dinamic extins al senzorului şi reproducerea fină a gradaţiei aduc avantaje imaginii surprinse.
(1) Senzor de imagine  (2) Noul sistem LSI frontal de mare viteză
(3) Procesare a imaginii pe 16 biţi

Imagini 4K frumoase

Calitatea rezoluţiei mari a filmelor 4K

Afişarea tuturor pixelilor face posibilă condensarea de aproximativ 2,4 ori a volumului de date necesar pentru 4K (echivalentul volumului de date necesar pentru 6K) la redarea 4K cu 3840 x 2160. Această creştere a frecvenţei de eşantionare plus afişarea în full-frame a pixelilor asigură cea mai bună calitate a imaginii pentru filmele 4K.

4K

Lucru eficient şi fiabilitate profesională

Pe lângă corpul din aliaj de magneziu care asigură rezistenţa şi fiabilitatea camerei, gama de caracteristici versatile îmbunătăţesc funcţionarea, pentru o folosinţă intensă la fotografierea profesională.

Tru-Finder

Quad-VGA OLED Tru-Finder

Vizorul electronic cu 3.686.000 de puncte şi înaltă rezoluţie (EVF) are o imagine clară, cu detalii fine. Stratul ZEISS® T* reduce semnificativ reflexiile. Imaginile EVF clare sunt realizate cu 120 cps şi puteţi urmări cu uşurinţă un subiect care se mişcă rapid. Stratul de fluor de pe lentila exterioară îmbunătăţeşte protecţia împotriva murdăriei.

5 axe

Stabilizarea imaginii pe 5 axe

Stabilizarea nouă a imaginii pe 5 axe integrată în corp are avantajul declanşării în 5 trepte. Imaginea în timp real de pe monitor este stabilizată, ca să fotografiaţi cu uşurinţă un subiect care se mişcă rapid. (1) Girare (2) Oscilaţie (3) Rotaţie

Baterie

Durată de viaţă a bateriei pentru profesionişti

Bateria nouă NP-FZ100 are o durată de aproape două ori mai mare decât NP-FW50. Realizaţi aprox. 480 de imagini cu o singură încărcare şi puteţi prelungi numărul fotografiilor cu un mâner vertical opţional ataşat (comercializat separat) în care încap două baterii.

Două sloturi

Două sloturi pentru suport media

Aveţi două sloturi — SD şi SD/Memory Stick — pentru a face simultan copia de siguranţă a datelor, salvarea imaginilor RAW/JPEG pe carduri diferite şi copierea între carduri. Slotul inferior acceptă cardurile UHS-II şi face transferul rapid al datelor.

Transfer de fişiere FTP

Transfer de fişiere FTP

Un terminal nou pentru conexiunile LAN prin fir vă permite să transferaţi imaginile statice pe un server FTP ca să le vizualizaţi şi să le gestionaţi. Deoarece acceptă FTPS, fişierele imaginilor pot fi criptate în timpul transferului.

My menu

My Menu şi o nouă interfaţă a meniurilor

Cu My Menu înregistraţi până la 30 de elemente care pot fi reutilizate instantaneu, să le aranjaţi în orice ordine şi să le ştergeţi pe cele neutilizate. Meniurile principale au fost reorganizate pentru a le căuta şi utiliza mai uşor.

  • Operabilitate
  • Fiabilitate profesională
Imaging Edge

Noua suită a software-ului Imaging Edge de la Sony

Imaging Edge maximizează calitatea imaginilor. Cu „Remote” controlați fotografierea de la distanță monitorizând de pe PC; cu „Edit” transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate; și cu „Viewer” vizualizați, evaluați și selectați fotografii.

Capture One

Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

iMoves şi Final Cut Pro X

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu iMovie şi Final Cut Pro X

Specificaţii şi funcţii
Fotografiere continuă rapidă până la 20 cps, fotografiere fără întreruperi, urmărire în timp real cu focalizare/expunere automată, timp de expunere până la 1/32000, obturator anti-distorsiune silenţios şi fără vibraţii, sensibilitate până la ISO 204800 (extinsă), utilizare profesionistă excelentă şi film 4K complex.
  • Senzor CMOS stratificat de 24,2 megapixeli pe 35 mm, full-frame şi memorie integrală

  • Motor de procesare a imaginii BIONZ X

  • Fotografiere continuă rapidă până la 20 fps cu urmărirea focalizării/expunerii automate

  • Focalizare automată cu detecţia fazei pe suprafaţă extinsă în 693 de puncte

  • Stabilizare a imaginii pe 5 axe echivalentă cu o viteză mai mică a obturatorului în 5 trepte

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
35 mm full-frame (35,6 × 23,8 mm), senzor CMOS Exmor RS
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat)
[Still images], Obturator mecanic: ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO de la ISO 50 până la ISO 204800 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), Obturator electronic: ISO 100-25600 (se pot seta valori ISO începând cu ISO 50 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), [Movies] echivalent ISO 100-51200 (se pot seta valori ISO până la ISO 102400 ca interval ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 480 de fotografii (vizor)/aprox. 650 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
1,3 cm (tip 0,5) vizor electronic (color),Quad-VGA OLED
Tip monitor
Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)

Ce este în cutie

Cablu de alimentare, Baterie reîncărcabilă NP-FZ100, Încărcător de baterii BC-QZ1, Protecţie pentru cablu, Adaptor c.a., Curea de umăr, Husă pentru corp, Capac suport, Capac pentru ocular, Cablu micro USB, Manual de instrucţiuni

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor