α7R III

Realitate obținută. Lumi noi.

Cizelați-vă simțul realității cu α7R III — partenerul ideal cu viteză superioară, imagini de înaltă rezoluție, funcționare profesională și performanță fiabilă chiar și în cele mai dificile situații.

Imagine cu un câine cu cadrul de focalizare automată a ochilor animalelor pe un ochi
FA ochi animale este disponibilă cu actualizare software

Actualizarea de software activează funcția de FA ochi animale, care detectează și urmărește automat ochii animalelor fotografiate, pentru portrete superbe cu animale de companie și fotografierea faunei sălbatice.

Inspirație pentru creativitate maximă

Bine ați venit într-o nouă lume a fotografiei, cu rezoluție, sensibilitate, interval dinamic, viteză de procesare și reacție îmbunătățite. Α7R III integrează funcții profesionale într-un corp puternic și compact, pentru a vă oferi flexibilitate mai mare și capacitatea de a realiza fotografii extraordinare în orice situație. Cu atât de multă putere, precizie și potențial la dispoziția dvs., puteți captura fotografii și experiențe unice. 

Imagine prezentând un utilizator ținând camera într-un mediu montan sălbatic, cu ceață, nori și câmp de gheață glaciar
Un portal către lumi nemaivăzute

Împreună, senzorul de imagine eficient de 42,4 MP (aprox.) și procesorul de imagine îmbunătățit pot realiza imagini cât cuprinde imaginația dvs. aventuroasă.

Imagine cu silueta unui utilizator pe fundalul mediului natural și al cerului, privind prin vizor cu obiectiv mare montat
Fotografiați cu precizie rapidă

Eficiența dublată a urmăririi la focalizarea automată, chiar și în timpul fotografierii continue până la 10 cps, îmbunătățește stabilitatea și viteza de funcționare a camerei.

Imagine cu un model feminin în focalizare, privind camera foto ținută vertical de către un utilizator în prim-plan cu bokeh
Potențial nou pentru portretistică

Focalizarea automată a ochilor mult îmbunătățită ce urmărește ochii cu precizie și viteză mari, chiar dacă subiectul se mișcă, privește în jos sau în altă parte sau este iluminat din spate.

Imagine cu un model în studio, cu utilizatorul în bokeh în prim-plan și imaginea afișată pe ecranul PC-ului adiacent
Flux de lucru neîntrerupt în studio

SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2) prin conectorul USB Type-C® vă permite transferul de date la viteză mare și de la distanță pe PC, pentru a gestiona comod fișierele mari cu date RAW.

Imagine cu spatele camerei pe trepied într-o clădire istorică cu imagine pe monitorul LCD și cablu conectat la cameră
Dimensiuni diferite ale rezoluției

Fotografierea multiplă cu comutarea pixelilor vă oferă o rezoluție, o fidelitate cromatică și o reproducere a texturii excepționale, redând atmosfera subiectului și a mediului.

Imagine arătând utilizatorul cu camera pe trepied în mediu exterior, cu microfon, paravânt și monitor extern
Filme mai reale

Filmele de o fidelitate extraordinară sunt rezultatul inovației care acceptă imaginile 4K HDR de înaltă rezoluție, intervalul dinamic extins și o paletă cromatică mare.

Un portal către lumi nemaivăzute
Redarea scenelor în cele mai mici detalii

Sistemul de procesare a imaginilor a evoluat, oferindu-vă o rezoluție înaltă și un zgomot redus într-un interval ISO mai extins. Camera redă atmosfera fiecărei scene, dar și textura detaliilor.

Imagine prezentând senzorul de imagine Exmor R CMOS
Senzor CMOS Exmor R™ Full Frame de 42,4 MP

Iluminarea din spate a senzorului Exmor R și designul obiectivului pe cip fără decalaj sporesc sensibilitatea luminii și permit un interval dinamic extins, în ciuda înaltei rezoluții de 42,4 MP.

Imagine prezentând o placă de circuite imprimate cu motoarele de procesare a imaginilor LSI IC și BIONZ X
Procesare a imaginii mult îmbunătățită

Un LSI nou și BIONZ X™ sporesc viteza de procesare în combinație cu senzorul Exmor R™ pentru a asigura un interval dinamic cu până la 15 trepte la sensibilitate ISO scăzută pentru imaginile statice, permițând o expresivitate bogată a tonalităților.

Imagine prezentând o barcă cu pânze pe un lac pe fundalul apusului cu cer plin de nori și dealuri întunecate
Interval ISO standard extins de 100-32000

Intervalul ISO standard a fost extins la 100--32000 (se poate extinde la ISO 50-102400), iar zgomotul a fost redus aproape în totalitate în intervalul de sensibilitate medie.

Diagramă ilustrând fluxul de date de la senzorul Exmor R la procesoarele LSI și BIONZ X, cu ieșiri JPEG și RAW
Format RAW pe 14 biți pentru culori bogate

Ieșirea RAW pe 14 biți capturează tonuri bogate în zonele luminoase și în umbre, fiind disponibilă chiar și atunci când fotografiați în mod silențios sau continuu .

[1] Senzor imagine
[2] Cel mai nou LSI de mare viteză
[3] Procesare pe 16 biți

Design solid, ușor și fiabil pentru viitor

Vizorul OLED Tru-Finder Quad-VGA asigură o imagine naturală, cu detalii precise. Avantajele funcționale ale unui vizor electronic, cum ar fi vizibilitatea ridicată în întuneric și focalizarea automată la mărirea afișării, sunt mult îmbunătățite pentru fotografiere. Pentru o flexibilitate și mai mare, α7R III are un corp mic, ușor și solid, suficient de rezistent în condiții dure.

Fotografiați cu precizie rapidă
Fotografiere continuă până la 10 cps

Înregistrați o acțiune instantanee cu fotografierea continuă cu până la 10 cps, cu urmărire AF/AE. Imagine la rezoluție înaltă, de 42,4MP, cu munți, care vă avantajează în cazul decupajelor creative.

Imagine cu silueta unui elan pe fundalul pădurii
Fotografiați continuu în liniște deplină

Această cameră permite fotografierea silențioasă cu până la 10 cps, cu urmărirea AF/AE. Silențiozitatea este esențială pentru fotografierea faunei sălbatice, când chiar și un zgomot ușor poate însemna ratarea fotografiei ideale.

Focalizare automată evoluată

Focalizarea automată este preluată de la α9, fiind îmbunătățită și aplicată în mod optim; dacă α7R III surprinde un animal sălbatic care se mișcă pe neașteptate, va reuși să-l urmărească.

Imagine prezentând o pasăre de pradă pe fundalul cerului
Focalizare automată hibridă rapidă cu acoperire

Focalizare automată cu detecția fazei în 399 de puncte acoperă aprox. 68% din suprafața imaginii pe lungime și lățime, iar cele 425 de puncte ale focalizării automate cu detectarea contrastului îmbunătățesc focalizarea.

Imagine prezentând un urs într-un mediul ierbos și împădurit
FA de 2 ori mai rapidă (aprox.)

Grație reacției mult mai rapide, focalizarea automată hibridă rapidă îmbunătățită și viteza focalizării automate sunt aproape de două ori mai rapide în condiții de iluminare slabă.

Imagine prezentând o felină mare pe cale să sară pe pradă
Urmărire a focalizării aproape de 2 ori mai bună

Algoritmul focalizării automate preluat de la α9 are o urmărire a focalizării automate de două ori mai precisă la fotografierea continuă, chiar și în cazul unor mișcări complexe sau bruște.

4D FOCUS
Vedeţi mai multe despre 4D FOCUS
Focalizare automată fiabilă până la luminozitatea EV-3

Algoritmii avansați ai focalizării automate contribuie la o precizie ridicată, până la nivelul redus EV-3 al luminozității, pentru o focalizare automată mai fiabilă în scenele întunecate.

Imagine prezentând un urs într-un mediu împădurit slab luminat
Nu pierdeți niciun moment

Selectorul multiplu nou, butonul AF-ON și funcțiile de focalizare prin atingere fac ca focalizarea să fie rapidă și intuitivă. Cu cele două sloturi și compatibilitatea cu bateria reîncărcabilă de mare capacitate NP-FZ100, α7R III vă garantează că puteți fotografia aproape fără întrerupere, deoarece nu va trebui să schimbați cardul și bateria atât de frecvent.

Imagine ilustrând 76 de cadre de fotografiere continuă
Fotografiați continuu până 76 de imagini

Realizați până la 76 de imagini RAW sau JPEG comprimate într-o serie continuă. Astfel, vă puteți concentra la fotografierea în serie, fără a vă fi distrasă atenția.

Imagine cu partea laterală/din spate a camerei cu capacul compartimentului pentru suporturi media deschis și două carduri introduse în cele două sloturi pentru suporturi media
Două sloturi media, acceptă UHS-II

Cu cele două sloturi media, inclusiv unul compatibil cu UHS-II pentru scrierea rapidă a datelor, α7R III poate înregistra separat date RAW/JPEG și imagini statice/filme simultan sau prin comutare și poate copia date între carduri.

Imagine care arată partea din spate a camerei cu o baterie de mare capacitate atașată
Extindeți fotografierea la nivel profesional

Α7R III poate utiliza o baterie NP-FZ100, cu o capacitate de aprox. 2,2 ori mai mare decât o baterie NP-FW50. Porturile USB Type-C® și Multi/Micro USB permit conectarea bateriilor externe pentru sesiuni de fotografiere extinse.

Imagine cu ecranul LCD ilustrând utilizarea funcției de evaluare
Funcție de evaluare

Cu funcția de evaluare puteți evalua imaginile statice înregistrate cu 1 - 5 stele oriunde, pe loc, folosind ecranul de redare pentru a aplica funcția dacă a fost atribuită unui buton personalizat.

Imagine cu ecran LCD ilustrând afișarea pe grupuri pentru fotografii continue
Afișare grupată pentru fotografierea continuă

O serie de fotografii realizate în modul continuu poate fi examinată sub forma unui grup; indexul de redare este îmbunătățit, iar grupurile fotografierii continue pot fi șterse sau protejate imediat.

Imagine prezentând un exemplu de ecran My Menu cu meniu de funcții selectate de utilizator
Meniul meu: accesați mai rapid preferințele

Înregistrați până la 30 de elemente utilizate frecvent în opțiunea nouă Meniul meu pentru a le accesa instantaneu. Puteți crea și personaliza un meniu opțional după bunul plac.

Potențial nou pentru portretistică
Focalizare automată a ochilor cu performanță dublă

La α7R III, focalizarea automată a ochilor, cu detectarea și urmărirea eficientă a ochilor, se face de două ori mai repede, chiar și când realizați un portret al unui subiect în mișcare.

Imagine cu un model pe fundal bokeh, ilustrând funcționarea focalizării automate a ochilor în ciuda ocluziei parțiale
Chiar dacă fața este ascunsă parțial
Imagine cu un model pe fundal bokeh, ilustrând funcționarea FA a ochilor în ciuda feței orientate în partea opusă camerei
Chiar dacă privește în jos
Imagine cu un model pe fundal bokeh, ilustrând funcționarea focalizării automate a ochilor în ciuda nivelului redus de lumină
Chiar și în lumină slabă
Stabilizare îmbunătățită a imaginii: fotografiere mai lipsită de griji

Datorită stabilizatorului de imagine îmbunătățit cu 5 integrat în cameră, oricând doriți să vă deplasați și să fotografiați fără griji, vă puteți baza pe mobilitatea și înalta rezoluție oferite de α7R III pentru a vă concentra asupra subiectului, fără grija tremurului camerei sau a neclarităților.

Imagini ilustrând stabilizarea imaginii, cu imagine încețoșată (sus) și imagine cu compensarea rotirii pe axa X și Y (jos)
Compensarea oscilaţiei şi giraţiei
Imagini ilustrând stabilizarea, cu imagine neclară (sus) și imagine cu compensarea deplasării orizontale/verticale (jos)
Compensare la deplasarea pe orizontală/verticală
Imagini ilustrând stabilizarea imaginii, cu imagine încețoșată (sus) și imagine cu compensarea rotirii pe axa Z (jos)
Compensarea rotirii
Stabilizare a imaginii pe 5 axe integrată în corp

Noua unitate de stabilizare/senzorii giroscopici/algoritmii ajung la 5,5 trepte. Sunt compensate cinci tipuri de tremur al camerei: tremurul unghiular (înclinarea longitudinală/girarea), deplasarea pe axa X/Y și tremurul la rotire (legănarea).

Diagramă arătând stabilizarea optică a imaginii pe 5 axe la nivelul corpului cu 5 tipuri de mișcare a camerei care sunt compensate
Flux de lucru neîntrerupt în studio
Conectivitate extinsă pentru fluxul de lucru profesionist

Α7R III include port USB Type-C® compatibil SuperSpeed USB 5Gb/s (USB 3.2) și terminale de sincronizare care permit conectarea camerei direct la dispozitive externe. Aceste conexiuni fac ca fluxul de lucru să fie mai simplu, chiar și pentru sesiunile în studio cu fotografiere sau bliț activate de la distanță.

Transferuri rapide cu SuperSpeed USB 5 Gb/s (USB 3.2)

Astfel, este posibilă fotografierea cu conectare la PC pentru gestionarea simplă a fișierelor mari cu imagini RAW, ca să puteți examina rapid imaginile pe PC și să fotografiați continuu, fără a întârzia mult cu transferul fișierelor.

Imagine ilustrând transferul rapid de date, cu vedere laterală/din spate a camerei cu cablu USB atașat
Imagine prezentând un prim-plan cu partea laterală a camerei cu terminalul de sincronizare vizibil
Terminal de sincronizare disponibil

Aveți la dispoziție un terminal standard pentru sincronizarea comodă cu unitățile flash din studio și cu alte echipamente de iluminat extern.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea în timp real; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Imagine de studio ilustrând aplicația Imaging Edge pentru computer, cu cameră pe trepied și computer cu imaginea camerei pe ecran
Imaging Edge™ Webcam
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

Dimensiuni diferite ale rezoluției
Fotografierea multiplă cu comutarea pixelilor

Această funcție nouă, fotografierea multiplă cu comutarea pixelilor , reproduce imagini statice care conțin detalii, textură, culori și o atmosferă generală realiste.

Imagini ilustrând fotografierea multiplă cu deplasarea pixelilor, imagine normală (stânga) și imagine mai detaliată (dreapta)

[1] O singură imagine obișnuită [2] Imagine compusă cu fotografierea multiplă cu comutarea pixelilor

Acceptați modulele cookie Youtube pentru a urmări acest clip video

Accesați preferințele privind modulele cookie de mai jos și asigurați-vă că activați cookie Youtube în secțiunea „Funcțional”.

Filme mai reale
Rezoluție înaltă 4K HDR

Pe lângă posibilitatea de a înregistra filme uimitoare la rezoluția înaltă 4K prin supra-eșantionarea 5K (15MP), camera are un profil de imagine nou, HLG (Hybrid Log-Gamma), care permite lucrul instantaneu cu HDR, având un interval dinamic extins pentru a realiza imagini exacte și apropiate de realitate, fără selectarea culorilor.

Satisface cerințe diverse pentru imaginile HDR

α7R III are opțiunea S-Log pentru exprimarea flexibilă prin imagini în faza de post-producție și HLG pentru HDR instantaneu în timpul lucrului, o combinație care satisface cerințe diverse pentru imaginile HDR.

Imagine prezentând fluxuri de lucru HDR, cu S-Log și gradarea culorilor (sus) și HLG fără gradarea culorilor (jos)

[1] Imagini cu flexibilitate mare și ajustări fine (este necesară alegerea culorilor)
[2] Imagini instantanee și de înaltă calitate (nu este necesară alegerea culorilor)

Descărcaţi broşura
Descărcaţi broşura

Specificaţii şi funcţii

Sistemul de procesare a imaginilor complet nou îmbunătățește calitatea imaginii. Performanțele de aproximativ două ori mai bune în ceea ce privește viteza de focalizare automată, urmărirea focalizării automate și focalizarea automată a ochilor, precum și modul de fotografiere continuă de până la 10 cps permit surprinderea mai multor momente decisive. Funcționarea fiabilă și profesională, într-un corp rezistent și compact, asigură flexibilitate și mobilitate superioare.
  • Senzor CMOS Exmor R™ Full Frame de 35 mm, la 42,4 MP și sistem de procesare îmbunătățit

  • Interval standard ISO 100-32000 (limită superioară cu posibilitate de extindere la 102400)

  • Focalizare automată hibridă rapidă cu detecția fazei, cu 399 de puncte în plan focal și detectarea contrastului, cu 425 de puncte

  • Fotografiere continuă rapidă până la 10 cps cu urmărirea focalizării automate/expunerii automate

  • Stabilizare a imaginii pe 5 axe cu avantajul expunerii cu 5,5 opriri

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R Full Frame de 35 mm (35,9 x 24 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 42,4 megapixeli
Sensibilitate ISO
AUTO (ISO 100-12800, limită inferioară şi limită superioară selectabile), Filme: Echivalent ISO 100-32000, AUTOMAT (ISO 100-12800, limite inferioară și superioară selectabile), Imagini statice: ISO 100-32000 (valorile ISO de la ISO 50 la ISO 102400 pot fi setate ca interval ISO extins.),
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 530 de fotografii (vizor)/aprox. 640 de fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic (color) de 1,3 cm (tip 0,5), OLED Quad-VGA
Tip monitor
Tip TFT de 7,5 cm (tip 3.0)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor