α7R

Reality realized

Noua cameră compactă α7R de cadru întreg vă oferă un senzor de 35 mm/36,4 MP montat într-un corp de două ori mai uşor decât un DSLR de top, rezultatul fiind o cameră perfectă pentru fotografii creativi.

Numai corpul

ILCE-7R

Preț recomandat

10.626,70 LEI

Noul software pentru α7R este disponibil acum.

Porniţi camera pentru a simplifica şi mai mult fotografierea.

Noul standard

Camera α7R este cea mai mică şi mai uşoară cameră cu senzor de 35 mm şi obiective interschimbabile. La cei 36,4 megapixeli, camera nu este un reper numai pentru seria de camere compacte, ci pentru toate tipurile de camere. Procesorul BIONZ X şi absenţa filtrului optic trece-jos permit obţinerea unor detalii incredibile. Pregătiţi-vă să surprindeţi realitatea într-un mod cu totul nou.

Logo-ul senzorului CMOS Exmor®
Senzor de cadru întreg de 36,4 MP

Acest nou senzor are toate elementele necesare pentru a produce imagini de clasă mondială: înaltă rezoluţie, sensibilitate de top, interval dinamic extins, un nivel de detaliere incredibil şi zgomot redus.

Logo-ul Bionz X
Procesare superioară

Vă puteţi aştepta la rezultate superioare cu BIONZ X™, cel mai nou motor de procesare de la Sony: redare exactă a culorilor, o mai bună reducere a zgomotului şi un mod de fotografiere în serie mai rapid.

Imagini fără compromisuri

Apropiaţi-vă de subiect cu senzorul de clasă mondială Exmor®.

Cel mai recent senzor al nostru Exmor® dispune de o viteză mai mare de la procesarea în paralel a semnalului şi conversia mai rapidă a semnalului. Detaliile necesare pentru aplicaţiile profesionale solicitante se obţin fără efort.

PROCESOR BIONZ X

Imagini naturale în orice lumină

Reproducerea detaliilor şi tehnologia de reducere a difracţiei creează contururi mai naturale şi reduc estomparea din punctele de lumină. Zgomot redus, procesare pe 16 biţi şi ieşire RAW pe 14 biţi.

Formă frumoasă. Funcţionalitate robustă.

Inginerie de precizie, din orice unghi

La proiectarea camerei α7R, Sony s-a străduit să echilibreze controlul precis de care au nevoie fotografii cu ergonomia pe care şi-o doresc. Rezultatul este un corp armonios, cu butoane realizate precis, funcţii robuste, posibilităţi de personalizare vaste, opţiuni de înregistrare şi conectivitate complexe, toate într-un corp uşor, cu 25% mai mic decât DSLR-urile de top.

Camera ţinută în mâini
Senzor de cadru întreg, corp compact

Cântărind doar 465 g cu tot cu baterie, camera α7R este de aproape două ori mai uşoară decât un DSLR de top. Având totuşi dimensiuni mult mai compacte, puteţi fi siguri că nu am compromis calitatea în favoarea portabilităţii.

Structura de rezistenţă internă
Construcţie compactă şi rezistentă

Cu un corp construit din magneziu, cel mai uşor metal folosit la realizarea structurilor, puteţi fi sigur că aparatul α7R în care investiţi astăzi vă va fi alături şi mâine.

Acolo unde viteza se întâlneşte cu precizia

Focalizare automată rapidă, inteligentă şi inovatoare

Procesorul BIONZ X plus noul algoritm de detecţie spaţială a obiectelor conlucrează pentru a optimiza controlul asupra unităţii obiectivului. Printre îmbunătăţiri se află detectarea mai precisă a ochilor şi focalizarea automată cu blocare.

Focalizare automată pe ochi

Această funcţie permite focalizarea precisă asupra feţelor, chiar şi atunci când sunt parţial întoarse faţă de cameră, cu o profunzime minimă a câmpului, mulţumită funcţiei avansate de detectare a ochilor, care poate prioritiza o singură pupilă.

Focalizare automată cu blocare

Obţineţi imagini perfect clare ale subiectelor în mişcare cu ajutorul acestei tehnologii care ajustează încadrarea în funcţie de subiect şi utilizează o zonă de focalizare mai largă pentru a asigura găsirea punctului optim de focalizare.

Opţiuni de setare ale focalizării automate

Cu setarea Flexible Spot AF, puteţi selecta zone de focalizare de dimensiuni diferite, în funcţie de subiect, şi vă puteţi asigura de faptul că aparatul focalizează exact în zona vizată. Sunt de asemenea disponibile setările Wide şi Zone.

Un vizor inteligent

Cu o acoperire de 100% a cadrului, o rezoluţie de 1024x768, contrast ridicat, actualizări în timp real ale setărilor şi redare precisă a efectului bokeh, vizorul Tru-Finder™ OLED (XGA) nu este doar un accesoriu de compunere, ci şi o îmbunătăţire. Cinci moduri de afişare, temperatura de culoare şi reglarea luminozităţii se adaugă caracteristicilor profesionale.

FILMARE ÎN CADRU ÎNTREG

Daţi viaţă viziunilor dvs.

Combinaţia dintre senzorul de cadru întreg de 35 mm, gama de obiective, mufa pentru căşti şi adaptorul audio XLR transformă camera α7R într-un nou etalon uşor pentru realizarea de filme, iar procesorul BIONZ X reduce zgomotul în zonele slab iluminate pentru documentare detaliate şi clare. 

Logo-ul AVCHD
Formate video Full HD

Găsiţi modalitatea de exprimare perfectă, cu formatul AVCHD, la 60 cps pentru un aspect uniform sau filmaţi cu modul 24 p pentru o senzaţie clasică cinematografică.

Mufă pentru căşti
Coloane sonore profesionale

Ataşaţi un microfon extern cu ajutorul adaptorului XLR, urmăriţi parametrii înregistrării audio şi monitorizaţi sunetul cu ajutorul jack-ului pentru căşti inclus.

OBIECTIVE NOI, POSIBILITĂŢI NOI

Optică de top

Pentru a permite explorarea potenţialului camerei α7R, Sony a dezvoltat noi obiective cu montură E, special concepute pentru geometria internă a noii game de cadru întreg. Şi proprietarii de aparate α din generaţia anterioară pot utiliza obiective cu montură E sau A cu adaptor, beneficiind de o gamă profesională de peste 50 de obiective.

Adaptor pentru obiectiv
Profitaţi la maxim de aparatul dvs.

Pentru a obţine maximum de beneficii din partea obiectivelor cu montură A, aveţi la dispoziţie adaptoare ce vă oferă o gamă largă de caracteristici, inclusiv tehnologia oglinzii translucide.

Obiective cu montură A
Profitaţi de obiectivele cu montură A

Adaptorul pentru montura A le permite fotografilor să descopere posibilităţile gamei existente de peste 30 de obiective, de la Sony.

Accesorii pentru camere
Caracteristici profesionale

Mânerul vertical, microfoanele externe, bliţurile şi numeroase alte accesorii vă vor permite să fiţi pregătit pentru fiecare idee şi fiecare situaţie.

CONECTIVITATE NFC şi WI-FI® PRINTR-O ATINGERE

Împărtăşiţi momentele unice

Tehnologia NFC permite transferul imaginilor printr-o singură atingere pe orice smartphone, tabletă sau laptop compatibil NFC, în timp ce tehnologia Wi-Fi® permite încărcarea rapidă dintr-o multitudine de locaţii.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea de la distanță; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One (pentru Sony)
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

iMovie
Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Specificaţii şi funcţii

  • Senzor CMOS Exmor® Full Frame, de 36,4 MP

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Sistem de obiective interschimbabile cu montură E

  • Focalizare automată inteligentă pentru detectarea rapidă şi precisă a contrastului

  • OLED Tru-Finder™ XGA cu contrast ridicat

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
35 mm
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor® de 35 mm, de cadru întreg (35,9 x 24 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
36,4 MP
Sensibilitate ISO
ISO 50–25600
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Până la 340 de fotografii
Tip de vizor
Vizor electronic de tip 0,5" (color)
Tip monitor
LCD TFT de tip 3,0"

Ce este în cutie

Cablu de alimentare, Baterie reîncărcabilă NP-FW50, Adaptor c.a. AC-UB10, Curea de umăr, Husă pentru corp, Capac pentru suport de accesorii, Capac pentru ocular, Cablu micro USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor