α6400

Surprindeți momente unice.

În ciuda dimensiunii compacte, α6400 oferă performanțe rapide și o serie de caracteristici pe care le-ați aștepta de la un model Full Frame. Când fotografiați sau filmați, realizați compoziții creative sau fotografii de zi cu zi, veți obține imagini superbe pe care veți dori să le împărtășiți.

CAMERE FOTO CU OBIECTIVE INTERSCHIMBABILE

Aparat foto E-mount Alpha 6400 cu senzor APS-C

ILCE-6400 / ILCE-6400L / ILCE-6400M
Imagine cu Aparat foto E-mount Alpha 6400 cu senzor APS-C

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

5.049,00 LEI

Numai corpul

ILCE-6400

Preț recomandat

5.049,00 LEI

Corp + obiectiv cu zoom puternic de 16-50 mm

ILCE-6400L

Preț recomandat

5.549,00 LEI

Corp + obiectiv cu zoom de 18-135 mm

ILCE-6400M

Preț recomandat

6.999,00 LEI

Noul software este disponibil acum.
Inovări pentru ca dvs. să vă dezlănțuiți creativitatea

Dezlănțuiți-vă potențialul creativ cu performanțe de nivel înalt și funcții avansate, cum este focalizarea automată a ochilor în timp real; noua funcție de urmărire în timp real de înaltă precizie; fotografierea continuă de mare viteză și filmarea 4K HDR (HLG).

Motivele pentru care trebuie ales acest model
Focalizare automată rapidă și precisă
Focalizare automată rapidă și precisă
FA a ochilor în timp real, urmărire în timp real
FA a ochilor în timp real, urmărire în timp real
Calitate extraordinară a imaginii
Calitate extraordinară a imaginii
Filme 4K și funcții de nivel profesional
Filme 4K și funcții de nivel profesional
Funcționalitate inteligentă
Funcționalitate inteligentă
Focalizare automată superrapidă
Focalizare automată precisă pentru scene dinamice

Sistemul inovator de focalizare automată al camerei detectează rapid și precis poziția subiectului și apoi urmărește mișcarea acestuia, păstrându-l precis în focalizare. 

4D FOCUS
Vedeţi mai multe despre 4D FOCUS
Fotografiere continuă rapidă cu AF/AE cu până la 11 cps
Fotografiere continuă rapidă cu AF/AE cu până la 11 cps

Bucurați-vă de procesare internă rapidă și de memoria tampon de mare capacitate. Fotografiați cu până la 11 cps cu post-vizualizare/8 cps cu vizualizare în timp real, cu latență minimă. Realizați până la 116 fotografii JPEG (Standard)/46 de fotografii RAW într-o singură rafală.

Fotografiere continuă silențioasă cu până la 8 cps

Când aveți nevoie de liniște deplină, de exemplu, când fotografiați o interpretare în direct, puteți fotografia silențios, fără zgomot la declanșare, cu viteze de până la 8 cps cu urmărire AF/AE, chiar și în modul AF-C, cu focalizare automată a ochilor în timp real sau urmărire în timp real.

Fotografiere continuă silențioasă cu până la 9 cps<su
FA a ochilor în timp real, urmărire în timp real
Urmărire inteligentă a subiecților

Tehnologia de recunoaștere a subiectului, adoptată recent, procesează o cantitate mare de date pentru detectarea și urmărirea subiecților care se mișcă rapid.

Recunoaștere și urmărire sofisticată a ochilor
Recunoaștere precisă a ochilor
Recunoaștere precisă a ochilor

Focalizare automată a ochilor în timp real recunoaște fața umană și focalizează asupra ochilor. Când este setat AF-C, Focalizare automată a ochilor în timp real menține focalizarea stabilă pe subiectul în mișcare, chiar dacă fața este parțial ascunsă sau slab iluminată.

Alegeți ochiul stâng sau drept al subiectului
Alegeți ochiul stâng sau drept al subiectului

Acum puteți selecta în avans din meniu ochiul stâng, ochiul drept sau modul automat și acordați mai multă atenție compoziției. Selecțiile pot fi atribuite butoanelor personalizate, pentru comutare rapidă între opțiuni în timpul fotografierii.

Imagini uimitoare cu animale, realizate cu funcția Focalizare automată a ochilor în timp real pentru animale
Imagini cu Focalizare automată a ochilor pentru animale

Focalizare automată a ochilor în timp real pentru animale permite detectarea și urmărirea rapidă, precisă și automată a ochilor animalelor, cu o simplă apăsare pe jumătate a butonului obturator. Această funcție nouă ajută mult în cazul fotografierii animalelor sălbatice sau a îndrăgitelor animale de companie, situații în care până acum focalizarea precisă reprezenta o provocare.

Urmărire persistentă a subiecților aflați în mișcare
Urmărirea în timp real menține cu precizie focalizarea

Pentru evenimente sportive și alte situații în care subiecții se mișcă rapid, menținerea lor în permanență în focalizare poate face diferența între surprinderea unui moment important sau dramatic și ratarea acestuia.

Urmăriți subiecți dinamici cu noul algoritm de recunoaștere
Urmăriți subiecți dinamici cu noul algoritm de recunoaștere

Un nou algoritm de recunoaștere a subiectului procesează informațiile spațiale în funcție de culoare, distanța față de subiect, model (luminozitate) și informațiile despre față și ochi la viteză mare și în timp real.

Tranziții rapide între corp, față și ochi
Tranziții rapide între corp, față și ochi

Când fotografiați o persoană îndepărtată aflată în mișcare, sistemul de urmărire capturează întregul corp, iar zona de focalizare se va schimba rapid între față și ochi, în funcție de comportamentul subiectului. 

Pur și simplu atingeți și urmăriți
Pur și simplu atingeți și urmăriți

După ce ați setat opțiunea Urmărire tactilă în meniu, selectați subiectul doar atingând monitorul. Camera va începe să urmărească automat subiectul, pentru fotografii sau filme.

Calitate extraordinară a imaginii
Bucurați-vă de imagini superbe, remarcabil de detaliate

Grație senzorului mare și celui mai nou motor de procesare a imaginilor, puteți fotografia tot ceea ce întâlniți în viața de zi cu zi, obținând imagini superbe și clare și culori naturale chiar și în condiții de iluminare scăzută.

Un senzor de 24,2 megapixeli, dublat de un motor optimizat de procesare a imaginii
Senzor de 24,2 megapixeli[FN_01 și motor de procesare îmbunătățit

Senzorul APS-C are cabluri din cupru și o procesare îmbunătățită a circuitelor, pentru eficiență sporită de colectare a luminii. În combinație cu motorul de procesare a imaginilor, veți obține rezoluții superioare și texturi mai naturale.

Imagini mai clare, chiar și în condiții de iluminare slabă

Suprimarea zgomotului duce la creșterea calității imaginii, chiar și în scene întunecate, în care este necesară o sensibilitate ridicată. Sensibilitatea ISO nativă a crescut maximum 32000 (cu sensibilitate ISO extinsă la maximum 102400 pentru fotografii). Reducerea zgomotului este eficientă în intervalul de sensibilitate mediu-mare.

Imagini mai clare, chiar și în condiții de iluminare slabă
Imagini naturale care reproduc fidel ceea ce vedeți
Imagini naturale care reproduc fidel ceea ce vedeți

Algoritmii de procesare a imaginilor moșteniți de la camerele Full Frame au condus la o reproducere mai fidelă a culorilor. Tonurile pielii par mai naturale, iar reproducerea culorilor plantelor a fost, de asemenea, îmbunătățită.

Filme 4K și funcții de nivel profesional
Producție creativă de filme

De la capacitatea de citire integrală a pixelilor, fără concatenarea acestora, care permite înregistrarea de filme de înaltă rezoluție 4K, până la opțiunile HDR (HLG) și S-Log/S-Gamut și până la înregistrarea cu încetinitorul sau rapidă, camera α6400 oferă numeroase capabilități avansate pentru a vă maximiza creativitatea atunci când filmați.

Creați filme cu fotografiere la intervale de timp

Funcția nou introdusă de fotografiere la intervale de timp, un mod de fotografiere continuă cu o pauză de 1-60 de secunde între fotografii, poate fi folosită chiar la nivelul camerei. Ulterior, imaginile obținute pot fi folosite pentru a crea filme cu temporizare pe un PC, prin utilizarea aplicației Vizualizator din cadrul suitei de aplicații pentru desktop Imaging Edge TM .

Funcții utile pentru vlogul dvs.

Dacă înregistrați materiale pentru vlogul dvs., monitorul LCD care se poate înclina la 180 de grade este util pentru încadrarea fotografiilor. Pentru înregistrarea sunetului, în plus față de mufa externă pentru microfon există și un adaptor XLR opțional (disponibil separat), care permite utilizarea microfoanelor de nivel profesional pentru a vă oferi o calitate audio superioară.

Profitați de diversele funcții pentru filme
Profitați de diversele funcții pentru filme

Înregistrați filme cu încetinitorul (până la 5x) și rapid (până la 60x) chiar la nivelul camerei, fără post-procesare pe PC. Puteți utiliza fotografierea rapidă la 120 cps sau înregistrarea Full HD pentru a crea materiale video de calitate în post-producție. Înregistrarea prin proxy simplifică editarea și previzualizarea, iar cu funcția Captură foto puteți să extrageți fotografii din filme.

Funcționalitate inteligentă
Un monitor LCD de înaltă rezoluție cu funcții tactile la îndemână

Ecranul LCD de tip 3.0 poate fi înclinat la 180 de grade și poate fi folosit nu doar pentru afișarea scenei din fața dvs. Acesta vă oferă control rapid asupra mai multor funcții ale camerei și vă permite să realizați o varietate de operații intuitive prin atingeri.

Touchpad pentru selectarea zonei de focalizare
Touchpad pentru selectarea zonei de focalizare

Funcția Touchpad vă permite să mutați ușor poziția actuală de focalizare în timp ce priviți prin vizor. Pur și simplu glisați degetul pe monitor până când găsiți punctul pe care doriți să-l focalizați.

Focalizare prin atingere și obturator tactil
Focalizare prin atingere și obturator tactil

Când doriți să schimbați focalizarea, chiar și la periferia cadrului, Focalizarea tactilă vă permite să faceți acest lucru printr-o atingere a monitorului. Cu Obturatorul tactil setați focalizarea și declanșați obturatorul cu o singură atingere.

Urmărirea tactilă pornește urmărirea în timp real
Urmărirea tactilă pornește urmărirea în timp real

Cu funcția Urmărire tactilă puteți să atingeți monitorul pentru a activa urmărirea în timp real pentru fotografii sau filme. Camera va fixa instantaneu subiectul țintă și îl va păstra în focalizare în mod constant.

Configurați camera exact așa cum doriți

O serie de caracteristici de personalizare, moștenite de la modelele Full Frame, vă oferă mai multă flexibilitate și mai mult control asupra modului în care utilizați camera.

Butoane personalizate pentru operațiuni folosite frecvent
Butoane personalizate pentru operațiuni folosite frecvent

Fiecare dintre cele opt taste și comenzi ale camerei poate fi atribuită oricăreia dintre cele 89 de funcții și operațiuni. Veți putea atribui operațiuni diferite pentru modul de fotografiere, de filmare sau de redare. 

Funcții My Menu și My Dial pentru control deplin
Funcții My Menu și My Dial pentru control deplin

Cu My Dial asociați funcțiile frecvent utilizate butonului rotativ de control și rotiței de control, pentru a le accesa mai rapid. Cu My Menu înregistrați până la 30 de elemente de meniu folosite frecvent, pentru acces rapid.

Ecran de configurare clar pentru personalizare
Ecran de configurare clar pentru personalizare

În ecranul de setări personalizate, o ilustrație care prezintă componentele funcționale ale camerei vă arată imediat ce buton sau comutator atribuiți, iar când configurați meniul de funcții, puteți vizualiza structura ecranului cu funcții efectiv. 

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™
Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați fotografierea în timp real; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Capture One pentru Sony
Capture One pentru Sony

Cu Capture One Express (pentru Sony), un software gratuit, transformați datele RAW, gestionați și aveți instrumente de editare. Cumpărând Capture One Pro (pentru Sony), aveți și mai multe instrumente de editare și fotografierea prin tethering.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

Descărcaţi broşura
Descărcaţi broşura

Specificaţii şi funcţii

Ușor, compact și robust, modelul α6400 are numeroase capabilități și caracteristici impresionante. Cu focalizare automată super-rapidă și o urmărire foarte precisă a subiectului, camera este ideală pentru surprinderea acțiunii rapide, în timp ce gama largă a sensibilității și calitatea impecabilă a imaginii o fac potrivită pentru orice ocazie, indiferent dacă fotografiați sau filmați.
  • Focalizare automată rapidă, 0,02 sec., cu 425 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei

  • Urmărire în timp real și focalizare automată a ochilor în timp real, pentru detectarea și menținerea subiecților aflați în mișcare

  • Senzor CMOS Exmor de 24,2 megapixeli, cu o sensibilitate extraordinară la lumină

  • Înregistrare video 4K de înaltă rezoluție, pentru susținerea unei producții video serioase

  • Ecran tactil LCD care se poate înclina la 180° pentru facilitarea autoportretelor și pentru fotografii realizate de sus sau de jos

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor®, tip APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat)
Imagini statice: ISO 100-32000 (se pot seta numere ISO până la ISO 102400 în intervalul ISO extins), AUTO (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), Filme: Echivalent ISO 100-32000, Automat (ISO 100-6400, limite inferioară și superioară selectabile)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 360 fotografii (vizor)/Aprox. 410 fotografii (monitor LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic de 1,0 cm (tip 0.39) (color)
Tip monitor
TFT tip lat de 7,5 cm (tip 3.0)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor