MIRRORLESS, MONTURĂ E, APS-C

α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C

ILCE-6300 / ILCE-6300L
Imagine cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C

silverblack

Numai corpul

ILCE-6300

Preț recomandat

5.403,90 LEI

Corp + obiectiv cu zoom puternic de 16-50 mm

ILCE-6300L

Preț recomandat

5.879,10 LEI

Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C
Imagini cu α6300 Cameră cu montură E cu senzor APS-C

Caracteristici

Senzor de imagine CMOS Exmor™ de 24,2 MP

Noul senzor CMOS Exmor® de 24,2 MP ridică standardul de performanţă în crearea imaginilor. Cablajul său din cupru şi circuitele îmbunătăţite fac posibile reducerea stratului de cablaj şi amplificarea eficienţei de colectare a luminii, pentru a capta imagini cu zgomot redus, cu un interval de sensibilitate larg, de până la ISO 51200. Prin utilizarea cuprului se măreşte viteza de citire, precum şi potenţialul de filmare 4 K şi Full HD la 120 cps.

Motor de procesare a imaginii BIONZ X™ de mare viteză mare

Cum declanşează viteza, puterea şi eficienţa superioare ale procesorului de imagine BIONZ X potenţialul şi sensibilitatea noului senzor de imagine? Cu un algoritm optimizat pentru ca noul senzor de imagine să furnizeze fotografii şi filme cu rezoluţie de neegalat şi să reproducă mai multă textură şi mai multe detalii, îndeosebi la setări ISO medii până la înalte

425 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei

Cu cele mai multe puncte de focalizare automată cu detecţia fazei şi în plan focal din lume (425) care ajută la furnizarea unei acoperiri largi şi dense în mod distinctiv a punctelor de focalizare automată, α6300 focalizează subiecţii mai precis, mai eficient şi mai fiabil în tot cadrul.

0,05-sec. focalizare automată rapidă

α6300 atinge cea mai mare viteză de focalizare automată din lume (0,05 sec.) cu performanţa de focalizare automată integrată a focalizării automate hibride rapide îmbunătăţite şi cu eficienţa uimitoare a motorului de procesare a imaginii BIONZ X în gestionarea unei cantităţi atât de mari de informaţie cu acurateţe uluitoare

Tehnologie de focalizare automată de urmărire cu densitate mare

Pentru acurateţe şi stabilitate în urmărire la un nivel de fiabilitate suprem, noua tehnologie de focalizare automată de urmărire cu densitate mare activează puncte de focalizare automată pentru a acoperi zona din jurul subiectului cu aprox. de 7,5 ori mai multă densitate faţă de 6000. Doar această funcţie de focalizare automată cu detecţia fazei şi în plan focal poate activa perfect punctele de focalizare automată şi urmări cu o astfel de precizie lipsită de orice greşeală subiecţii care se mişcă în cadru.

Fotografiere continuă cu vizualizare în timp real, de mare viteză

Captaţi clar acţiunea cu fotografiere continuă de mare viteză, la până la 11 cps. Sau alegeţi dintre trei viteze de până la 8 cps, conform situaţiei de fotografiere, pentru fotografiere continuă cu vizualizare în timp real cu întârziere foarte mică pe vizorul electronic sau pe ecranul LCD, pentru a obţine senzaţia de apropiere în fotografierea cu un vizor optic.

Focalizare automată cu detecţia fazei şi plan focal pentru obiective cu montură A

α6300 oferă focalizare automată cu detecţia fazei şi în plan focal chiar şi atunci când este ataşat un obiectiv cu montură A utilizând un adaptor pentru obiectiv (LA-EA3) de la Sony. Prin urmare, puteţi profita de acoperirea inegalabil de largă a sistemului de focalizare automată, furnizată de 425 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei şi în plan focal, precum şi de o performanţă de urmărire rapidă, neîntreruptă, atunci când fotografiaţi cu alte obiective sau cu obiective cu montură E.

Tru-Finder™ OLED XGA™

α6300 introduce un vizor OLED Tru-Finder XGA cu contrast ridicat, rezoluţie ridicată şi vizibilitate ridicată, care reproduce părţile de întuneric şi de culoare în detalii foarte fine, precum şi un mod de afişare a imaginilor la o rată de cadre mai ridicată, de 120 cps (100 cps), asftel încât puteţi vedea acţiunea fără probleme şi o puteţi urmări cu uşurinţă pe acest vizor electronic.

Înregistrare de filme 4K

Înregistrarea de filme 4K în formatul Super de 35 mm cu citire integrală a pixelilor şi nicio combinare a acestora permite aprox. de 2,4 ori mai multe informaţii faţă de cerinţele de bază pentru 4K (QFHD: 3840 x 2160). Datele atât de bogate sunt de fapt echivalente datelor 6K, aşa că este evident faptul că oferă rezoluţia supremă în imaginile 4K.

Filmare Full HD la 120 cps şi înregistrare cu încetinitorul la 4x/5x

Puteţi realiza un material filmat Full HD de înaltă calitate chiar şi în cazul filmării de mare viteză în Full HD la 120 cps (100 cps) cu urmărirea focalizării automate la o rată de biţi ridicată de până la 100 Mbps. Altfel, camera poate înregistra intern filme cu încetinitorul la 4x/5x atunci când rata de cadre este setată la 30p (25p) sau 24p.

Filmare S-Gamut/S-Log

Filmarea S-Gamut/S-Log vă oferă flexibilitatea de a realiza filme mai expresive prin efectuarea gradării culorilor în post-producţie. Curbele gamma S-Log3 şi S-Log2 au un interval dinamic larg (de până la 1300%) pentru a minimiza lipsa de vizibilitate şi înnegrirea. α6300 oferă chiar şi latitudine cu 14 trepte în setarea gamma S-Log3. Camera acceptă de asemenea S-Gamut, S-Gamut3 şi S-Gamut3. Spaţiu cromatic Cine de la Sony. *S-Log2 şi S-Log3 sunt dezvoltate pentru procesarea imaginilor.

Mergeţi la Ghidul de asistenţă pentru creatori

Fotografiere silenţioasă

Modul de captură silenţioasă declanşează obturatorul fără niciun sunet, chiar şi în cazul fotografierii continue de până la aprox. 3 cps cu urmărire a focalizării automate/expunerii automate, aşa că este foarte confortabil pentru fotografierea reprezentaţiilor din interior, a animalelor sălbatice din aer liber, precum şi în alte situaţii în care lipsa oricărui sunet este esenţială. Pentru a porni/opri acest mod mai intuitiv şi mai puţin intruziv, alocaţi-l unui buton personalizabil.

Accesare printr-o atingere/Partajare printr-o singură atingere

Accesarea printr-o singură atingere transformă smartphone-ul sau tableta dvs. într-un vizor/într-o telecomandă. Partajarea printr-o singură atingere transferă fotografii/videoclipuri pe dispozitivul dvs. pentru partajare SNS. Instalați o aplicație Imaging Edge Mobile prin Wi-Fi pe dispozitivul dvs. Android compatibil cu NFC, apoi atingeți dispozitivul de cameră pentru a le conecta. Nu aveți NFC? Nicio problemă, întrucât noua compatibilitate cu coduri QR poate de asemenea să asocieze dispozitivele.

Aflați mai multe

Focalizare automată hibridă rapidă pentru filme îmbunătăţită

Acum, focalizarea automată hibridă rapidă face ca focalizarea automată a filmelor să fie excepţional de precisă, aşa că este deosebit de valoroasă pentru înregistrarea 4K. În plus faţă de o reţea extrem de densă de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei, acest sistem din α6300 are viteză reglabilă a unităţii de focalizare automată şi sensibilitate reglabilă a urmăririi focalizării automate pentru a vă ajuta să exprimaţi mai multă creativitate prin manipularea focalizării, atât cât condiţiile şi imaginaţia dvs. permit acest lucru.

Focalizare automată în modul mărire pentru focalizare

Puteţi utiliza focalizarea automată chiar şi atunci când măriţi o zonă selectată a imaginii de pe vizor sau de pe ecranul LCD, spre exemplu pentru o reglare mai fină a focalizării. Aceasta este excelentă pentru fotografiere macro, când focalizarea precisă este crucială.

Focalizare automată menţinută

Această funcţie menţine automat focalizarea pe un subiect în mişcare. Pur şi simplu aliniaţi cadrul ţintă şi subiectul care trebuie urmărit şi apăsaţi pe butonul central. Dacă pierdeţi subiectul, camera poate detecta acel subiect şi relua funcţia de blocare a focalizării automate atunci când subiectul reapare pe ecran.

Focalizare punctuală flexibilă extinsă

Atunci când punctul de focalizare automată selectată pierde sau nu este poziţionat pe un subiect în mişcare, funcţia Punctuală flexibilă extinsă direcţionează automat punctele de focalizare automată din jur pentru a recupera instantaneu focalizarea pe acel subiect.

Mențineți în permanență ochii în zona de focalizare

Focalizarea automată a ochilor (disponibilă împreună cu AF-C) este semnificativ de precisă şi asigură o utilă focalizare automată a ochilor subiectului, chiar dacă acesta este în mişcare. Acest instrument de încredere este extrem de eficient în a asigura mai multe portrete focalizate cu succes, cu mai puţine fotografii nereuşite. 

Calitate ridicată a sunetului (terminal microfon, kit adaptor XLR) 

În plus faţă de microfoanele cu plug-in, camera acceptă linii de intrare de la dispozitive audio standard profesionale cu terminal XLR, cu utilizarea unui kit de adaptor XLR (XLR-K2M/XLR-K1M) vândut separat, care permite conectarea cu diferite microfoane de top. Astfel, puteţi efectua reglaje fine ale setării audio şi înregistrări cu sunet de înaltă calitate/zgomot redus, demne de înregistrări de filme serioase.

Ieşire HDMI clară

Această funcţie acceptă format 4K şi Full HD şi permite transmiterea filmelor necomprimate pe un recorder sau monitor extern. Imaginea poate fi, de asemenea, înregistrată în cameră chiar şi în timp ce semnalele sunt transmise prin această funcţie.

Asistenţă la afişarea gamma

Cu această funcţie, puteţi vedea imaginile la contrast natural atunci când înregistraţi cu setarea de gamma S-Log, convertind datele S-Log2 şi S-Log3 în gamma ITU709 (800%) pentru monitorizarea imaginilor sau verificarea focalizării în timpul măririi imaginii, pe ecranul LCD sau vizor.

Funcţia Zebra îmbunătăţită

Simplificaţi monitorizarea expunerii, în special atunci când fotografiaţi în setarea de gamma S-Log. Stabiliţi un nivel de luminozitate a semnalului video de 0-109%, setaţi un interval cuprins între +10% şi -10% al acelei valori, iar modelul-zebră va indica porţiunile cu acel nivel de expunere din cadrul acelui interval. Noua setare a nivelului minim de luminozitate vă avertizează în mod fiabil cu privire la evitarea zonelor supraexpuse.

Corp din aliaj de magneziu rezistent

Având cadre interne, capac spate, capac superior şi capac faţă din aliaj de magneziu, corpul robust, rigid şi uşor al α6300 este mai puternic decât cel al modelelor anterioare. Proiectată pentru fiabilitate solidă şi manevrabilitate stabilă, această formă compactă face faţă cu rapiditate rigorilor de fotografiere pe teren.  

Rezistenţă la praf şi umezeală

Bucuraţi-vă de fotografiere fără griji în medii dificile, mulţumită măsurilor cuprinzătoare de rezistenţă la praf şi umezeală, care ajută la prevenirea pătrunderii apei şi prafului în corp. Aceste măsuri includ garnituri în jurul butoanelor şi al discurilor, precum şi o structură de protecţie dublu strat care uneşte strâns panourile şi componentele.

Suport robust de obiectiv

Rezistenţa şi rigiditatea corpului camerei şi suportului de obiectiv furnizează o fundaţie deosebit de solidă pentru montare şi utilizare în condiţii severe chiar şi cu obiective mari, grele, cum ar fi teleobiectivele şi obiectivele preferate pentru înregistrare de filme.

Alimentare prin USB 

Operarea camerei poate fi alimentată printr-un cablu USB conectat la un PC sau o baterie mobilă. Acest lucru economiseşte bateria camerei, extinzând durata de utilizare a camerei înainte ca bateria să se descarce. Atunci când camera este oprită, bateria poate fi încărcată prin intermediul aceleiaşi conexiuni.

Ieşire RAW pe 14 biţi

Pentru înregistrare RAW, procesarea imaginii pe ieşire RAW pe 14 biţi şi pe 16 biţi ajută la păstrarea unor detalii optime şi produc imagini de cea mai înaltă calitate, cu gradaţii tonale fine. Formatul RAW pe 14 biţi (Sony ARW) asigură o calitate optimă pentru ajustările ulterioare ale imaginii (cu Image Data Converter sau alt software).

Timp minim de expunere ISO Auto

Previne neclaritatea într-o fotografie cu un subiect în mişcare prin stabilirea unui timp de expunere la care sensibilitatea ISO începe să se modifice atunci când este selectat modul ISO Automat (în mod P, A sau Reducere zgomot pentru mai multe cadre).

Setare nume fişier

Acum, primele trei caractere ale numelui de fișier sunt personalizabile pe cameră. Numele fișierului începe cu „DSC”, în mod implicit, dar puteți modifica și înregistra cele trei caractere la alegere. Acest lucru facilitează administrarea mai uşoară a fișierelor de către fotografi, mai ales atunci când se lucrează cu mai multe camere în şedinţele foto.

PlayMemories Camera Apps™

Exprimaţi-vă mai creativ în fotografii cu acest serviciu de descărcare a aplicaţiilor, care vă permite să adăugaţi funcţii noi la cele ale camerei dvs.. Alegeţi dintre Intervale de timp pentru a înregistra imagini la intervale şi a le combina, Smart Remote Control pentru controlul setărilor de pe un smartphone sau de pe o tabletă, Sky HDR (crearea imaginilor în interval dinamic ridicat), Star Trail, Liveview Grading, Smooth Reflection şi alte aplicaţii. Notă: Disponibilitatea serviciilor depinde de regiune.

Vizualizare detalii

Capture One (pentru Sony)

Capture One Express (pentru Sony) este un software premiat și gratuit de editare a imaginilor care vă oferă transformarea datelor RAW la o calitate de top a imaginilor, gestionarea simplă a fișierelor cu imagini și instrumente de editare. Puteți cumpăra Capture One Pro (pentru Sony) pentru și mai multe instrumente de editare și posibilitatea de fotografiere prin tethering.

Descărcare gratuită (accesaţi site-ul Web Phase One)

Pentru iMovie şi Final Cut Pro X

Acest produs este compatibil cu Final Cut Pro X şi iMovie.

Funcțiile Telecomandă, Vizualizator și Editare din aplicația Imaging Edge™

Duceți fotografiile la următorul nivel cu aplicațiile Imaging Edge pentru desktop. Folosiți funcția „Telecomandă” pentru a controla fotografierea de la distanță; Funcția „Vizualizator” pentru a previzualiza, a evalua și a selecta rapid fotografiile din biblioteci mari de imagini; Și funcția „Editare” pentru a transforma datele RAW în fotografii de înaltă calitate, gata de livrare. Obțineți cele mai bune rezultate din fișierele Sony RAW și gestionați mai eficient producțiile dvs.

Aflați mai multe

Imaging Edge™ Webcam

O aplicație care simplifică utilizarea aparatului foto Sony drept cameră web de înaltă calitate pentru conferințe și redare în flux în direct.

Detalii despre aplicație

Specificaţii

α6300 este camera foto cu obiective interschimbabile fără oglinzi APS-C din gama de vârf de la Sony, care are cea mai rapidă focalizare automată din lume 0,05-sec., cu cele mai multe puncte de focalizare automată cu detecţia fazei (425), senzor CMOS Exmor cu 24,2 megapixeli efectivi, interval de sensibilitate ISO 100-51200 extra-larg, înregistrare de filme 4K îmbunătăţită şi vizor OLED Tru-Finder XGA.
  • Cea mai rapidă FA din lume (0,05-sec.), cu cele mai multe puncte FA cu detecţia fazei (425) din lume

  • Senzor de imagine CMOS Exmor™ de 24,2 megapixeli nou dezvoltat

  • Motor de procesare a imaginii BIONZ X™

  • Interval de sensibilitate larg de ISO 100 până la 51200

  • Înregistrare de filme 4K cu citire integrală a pixelilor/nicio combinare a pixelilor

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
APS-C
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor®, tip APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Sensibilitate ISO
Fotografii: ISO 100-25600 (poate fi extins la 51200), AUTO (ISO 100-6400, limite inferioară şi superioară selectabile), filme: Echivalent ISO 100-25600, AUTO (echivalent ISO 100-6400, limită inferioară şi limită superioară selectabile)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 350 fotografii (vizor)/aprox. 400 de fotografii (ecran LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic XGA OLED (color) de 1,0 cm (tip 0.39)
Tip monitor
TFT tip lat de 7,5 cm (tip 3.0)

Ce este în cutie

Baterie reîncărcabilă NP-FW50, curea de umăr, capac pentru corpului camerei, capac pentru suportul de accesorii, capac pentru ocular, cablu micro USB

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor