CAMERE FOTO CU OBIECTIVE INTERSCHIMBABILE

Aparat foto α6100 APS-C cu focalizare automată rapidă

ILCE-6100 / ILCE-6100L / ILCE-6100Y
Imagine cu Aparat foto α6100 APS-C cu focalizare automată rapidă

silverblack

Preţuri începând de la:

Preț recomandat

4.399,00 LEI

Numai corpul

ILCE-6100

Preț recomandat

4.399,00 LEI

Corp + obiectiv cu zoom puternic de 16-50 mm

ILCE-6100L

Preț recomandat

4.799,00 LEI

Corp + obiective cu zoom (de 16-50 mm şi de 55-210 mm)

ILCE-6100Y

Preț recomandat

5.899,00 LEI

Imortalizați și vă împărtășiți viziunea

Surprindeți momente și portrete speciale de neuitat și împărtășiți-le. Grație calității imaginii și vitezei bazate pe tehnologii dezvoltate pentru modelele tip cadru întreg, lăsați munca grea în seama aparatului. α6100 nu ratează niciun instantaneu.

Imagine - Urmărire constantă la viteză mare
Urmărire constantă la viteză mare
Imagine - Calitate fără compromis a imaginii
Calitate fără compromis a imaginii
Imagine - Filmare expresivă pentru oricine
Filmare expresivă pentru oricine
Imagine - Alegeți propriul stil de fotografiere
Alegeți propriul stil de fotografiere
Urmărire constantă la viteză mare
Imagine - Urmărire în timp real
Urmărire în timp real

Urmăriți subiectul cu precizie ridicată

Menținerea subiecților activi în focalizare constantă și stabilă este vitală pentru a surprinde momentele importante, indiferent dacă este vorba de un eveniment sportiv sau de scene cotidiene. Algoritmii Sony sofisticați de urmărire a subiectului, bazați pe AI procesează volume mari de date spațiale la viteză ridicată.

Imagine - Focalizare automată asupra ochilor în timp real la oameni
Focalizare automată ochi în timp real la oameni

Focalizarea automată asupra ochilor în timp real urmărește constant ochii când se realizează portrete în mișcare. Puteți acorda prioritate ochiului stâng sau drept; funcționează și cu fața parțial ascunsă, iluminată din spate sau îndreptată în jos.

Imagine - Focalizare automată asupra ochilor în timp real la animale
Focalizare automată ochi în timp real la animale

Algoritmii Sony inovatori de detectare a ochilor au fost adaptați și la animale, pentru portrete cu focalizare clară a animalelor de companie și fotografii superbe cu animale sălbatice.

[1] Acoperire a focalizării automate cu detectare a fazei (425 de puncte) [2] Acoperire a focalizării automate cu detectare a contrastului (425 de puncte)

Focalizare automată pe care vă puteţi baza

Zonă largă de focalizare automată, viteză ridicată și urmărire constantă

Focalizarea automată largă se bazează pe 425 de puncte cu detecția fazei și 425 de puncte cu detectarea contrastului, pentru o precizie mult crescută a detectării. Performanța ridicată a motorului de procesare de nouă generație asigură o viteză de achiziție remarcabilă de 0,02 s, iar algoritmi avansați anticipează locația subiectului.

Imagine Fotografiere continuă rapidă cu până la 11 cadre pe secundă, cu focalizare automată/expunere automată
Fotografiere continuă rapidă cu până la 11 cps, cu FA/EA

Grație prelucrării interne rapide și memoriei-tampon de mare capacitate, puteți fotografia continuu cu până la 11 cps cu vizionare ulterioară sau cu 8 cps cu previzualizare în timp real, cu decalaj minim la afișare. Puteți realiza în jur de 77 de fotografii în format JPEG (Standard) în rafală.

Imagine Fotografiere continuă silențioasă cu până la 8 cps
Fotografiere continuă silențioasă cu până la 8 cps

Fotografierea silențioasă este utilă în situații în care zgomotul ar deranja, de exemplu, în mijlocul interpretărilor în direct. α6100 poate fotografia continuu fără zgomot de la obturator cu până la 8 cps, cu urmărire cu FA/EA, chiar și în modul AF-C și cu FA a ochilor sau urmărire în timp real.

Calitate fără compromis a imaginii
Rezoluție superioară a imaginii și texturi cu aspect natural

Senzorul APS-C are fire de cupru pentru conductivitate mai bună și procesare îmbunătățită a circuitului pentru optimizarea eficienței colectării luminii. Alături de motorul de procesare a imaginii, aceasta asigură o rezoluție mai bună și texturi cu aspect natural.

Imagine - Rezoluție superioară a imaginii și texturi cu aspect natural
Imagine Imagini mai clare în scene cu iluminare redusă
Imagini mai clare în scene cu iluminare redusă

Suprimarea zgomotului produce imagini clare în scene întunecate, când este necesară o sensibilitate ridicată. Sensibilitatea ISO nativă atinge valoarea maximă de 32000, putând fi extinsă până la 51200 pentru fotografii. Reducerea zgomotului este și mai eficientă în intervalul de sensibilitate mediu-înalt.

Imagine - Nuanțe realiste ale pielii
Nuanțe realiste ale pielii

Caracteristica de nuanță a pielii moștenită de la cele mai recente și foarte apreciate aparate foto tip cadru întreg ale noastre surprinde frumusețea nuanțelor pielii umane, ajutându-vă să realizați portrete care arată foarte natural.

Imagine - Reproducere realistă a culorilor
Reproducere realistă a culorilor

Imaginile naturale cu o reproducere îmbunătățită a culorilor redau mai bine ceea ce vedeți în realitate, cu culori mai vibrante ale florilor și ale obiectelor similare, precum și suprimare a ondulațiilor și a culorilor false.

Filmare expresivă pentru oricine
Focalizare automată hibridă rapidă pentru filme

Focalizare automată cu detecție fază și focalizare cu detecție contrast

Focalizarea automată hibridă rapidă oferă performanțe ridicate privind viteza, precizia și urmărirea, la nivelul standardului 4K. Sistemul de detecție a fazei în plan focal permite o focalizare automată mai stabilă, iar sistemul de detectare a contrastului contribuie la nivelul de precizie. Focalizarea se menține chiar dacă apar obiecte în fața subiectului.

Imagine - Înregistrare video 4K de înaltă rezoluție
Înregistrare de filme 4K la rezoluţie înaltă

Citire completă a pixelilor fără combinarea acestora, procesează de circa 2,4 ori mai multe informații decât sunt necesare pentru înregistrarea 4K (QFHD: 3840 x 2160), pentru filme cu detalii, profunzime și realism extraordinare.

Imagine - Urmărire tactilă pentru filme
Urmărire tactilă pentru filme

Funcția Urmărire tactilă a aparatului foto asigură urmărire constantă și cursivă a focalizării subiectului și se poate activa cu o simplă atingere pe ecran.

Imagine - Extindeți opțiunile de filmare
Extindeți opțiunile de filmare

Aparatul foto poate înregistra direct filme cu redare lentă (până la 5x) și cu redare rapidă (până la 60x), fără postprocesare cu ajutorul PC-ului.

Imagine - Intrare microfon extern pentru sunet de calitate
Intrare microfon extern pentru sunet de calitate

α6100 este dotat cu mufă pentru microfon extern, ceea ce vă oferă mai multe opțiuni pentru sunet, adecvate pentru filmare sau vlogging de înaltă calitate.

Alegeți propriul stil de fotografiere
Autoîncadrare simplificată

Este ușor să vă transpuneți în cadru pentru înregistrări pe vlog și selfie-uri, grație afișajului LCD al aparatului foto, care se înclină în sus la 180 de grade.

Imagine - Autoîncadrare simplificată
Imagine Fotografiere flexibilă din unghiuri joase
Fotografiere flexibilă din unghiuri joase

Monitorul poate fi rabatat în sus cu 180° și în jos cu 74°, permițându-vă să încadrați mai ușor subiectul atunci când fotografiați dintr-un unghi jos sau înalt.

Funcții convenabile: Urmărire tactilă și Focalizare tactilă

Odată ce setați Urmărire tactilă în meniu, puteți selecta subiectul atingând afișajul. Fie că realizați fotografii sau filme, aparatul foto începe urmărirea automată. Focalizare tactilă este simplu de utilizat: atingeți punctul corespunzător de pe afișaj pentru a seta focalizarea.

Imagine - Funcții convenabile: Urmărire tactilă și Focalizare tactilă
Setări de control flexibile și personalizate
Imagine - Controale personalizabile pentru confortul dvs.
Controale personalizabile pentru confortul dvs.

Puteți configura modelul α6100 la un nivel maxim de confort, personalizând până la opt taste și controale cu oricare dintre cele 89 de funcții de fotografiere și redare.

Imagine - Funcție Meniul meu pentru acces rapid
Funcție Meniul meu pentru acces rapid

Funcția Meniul meu de pe aparatul foto vă permite să înregistrați până la 30 de elemente de meniu pentru acces rapid la operațiunile utilizate frecvent.

Imagine cu particularizarea interfeței cu utilizatorul
Personalizarea interfeței cu utilizatorul

Ecranul de setări personalizate ilustrează poziția tastelor și a butoanelor, pentru a putea confirma rapid atribuirea funcțiilor. Pentru configurare mai ușoară, puteți vedea opțiunile meniului de funcții în timp ce personalizați meniul de funcții.

Imagine Aplicații desktop Imaging Edge
Aplicații desktop Imaging EdgeTM

Flux de lucru optim cu aplicațiile pentru desktop Imaging Edge. „Telecomandă”: controlați și monitorizați fotografierea în timp real de pe PC; „Vizualizator”: previzualizați și selectați rapid imagini din biblioteci; „Editor”: transformați datele RAW în fotografii de înaltă calitate. Scoateți maximum din fișierele Sony RAW și eficientizați procesul de producție.

Ilustraţie
Imaging Edge™ Webcam

Imaging Edge Webcam facilitează folosirea camerei Sony precum cameră web de înaltă calitate, cu compatibilitate extinsă pt. redare în timp real și conferințe impresionante.

Imagine - Broșura a6100
Descărcaţi broşura

Specificaţii şi funcţii

Cu viteza și performanțele extraordinare de focalizare automată și urmărirea continuă a subiectului, α6100 se ocupă de aspectele tehnice ale fotografierii, iar dvs. sunteți liber să vă concentrați asupra aspectelor mai creative. Surprinde acțiunea într-o fracțiune de secundă și realizează imagini frumoase chiar și la setări dificile, pentru imagini statice uimitoare și filme 4K de înaltă rezoluție.
  • Focalizare automată rapidă, 0,02 sec., cu 425 de puncte de focalizare automată cu detecţia fazei

  • Înregistrare video 4K de înaltă rezoluție

  • Senzor CMOS Exmor de 24,2 megapixeli

  • Urmărire în timp real, Focalizare automată asupra ochilor în timp real, Focalizare automată asupra ochilor pentru animale

  • Ecran tactil LCD care se poate înclina la 180° pentru facilitarea autoportretelor și pentru fotografii realizate de sus sau de jos

Compatibilitate obiectiv
Obiective Sony cu montură E
Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor®, tip APS-C (23,5 x 15,6 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
Aprox. 24,2 megapixeli
Sensibilitate ISO (indice de expunere recomandat)
Imagini statice: ISO 100-32000 (se pot seta valori ISO până la ISO 51200 în intervalul ISO extins), AUTOMAT (ISO 100-6400, limită superioară şi inferioară selectabilă), Filme: Echivalent ISO 100-32000, Automat (ISO 100-6400, limite inferioară și superioară selectabile)
Durată de utilizare a bateriei (imagini statice)
Aprox. 380 de fotografii (vizor)/Aprox. 420 de fotografii (afișaj LCD) (standard CIPA)
Tip de vizor
Vizor electronic de 1,0 cm (tip 0.39) (color)
Tip monitor
TFT tip lat de 7,5 cm (tip 3.0)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor