Imagini cu Mâner de fotografiere cu telecomandă wireless
Imagini cu Mâner de fotografiere cu telecomandă wireless

Caracteristici

Prezentare generală

 

Comutați la modul video

Telecomandă wireless BLUETOOTH®

Când atașați o cameră compatibilă, comenzile pentru fotografiere și filmare pot fi controlate în timp ce țineți mânerul în mod normal, fără a fi nevoie să atingeți camera. Orice funcție atribuită butonului C1 al camerei poate fi apelată și prin intermediul butonului C1 de pe mâner.

Nu sunt necesare cabluri

Grație comunicației wireless Bluetooth®, nu sunt necesare cabluri de conectare pentru a transmite semnalele de control de la mâner către cameră. Pur și simplu ochiți și fotografiați, fără cabluri care să vă incomodeze.

Rezistent la praf şi la umezeală

În plus față de designul general al mânerului, care îl protejează împotriva prafului și umidității, absența cablurilor înseamnă că toate capacele conectorilor camerei pot rămâne închise, pentru o rezistență maximă la praf și umiditate.

Construit pentru confort

Mânerul a fost construit cu atenție pentru a oferi stabilitate și confort optim, indiferent dacă este atașat la o cameră foto cu obiective interschimbabile sau la o cameră fără oglinzi. Butoanele pentru control la distanță sunt ușor accesibile când țineți mânerul, pentru o funcționare fluidă și intuitivă.

Schimbări de direcție rapide și ușoare

Poziționați rapid și ușor camera pentru a fotografia subiecte, a face selfie-uri sau a înregistra filme. Creșteți șansele de a obține imaginea perfectă, chiar și atunci când fotografiați sau filmați fără asistență. Combinate cu capacitatea de reglare ușoară a unghiului, punctele de blocare la 90° a mânerului permit fotografierea în orientare verticală cu o stabilitate optimă.

Funcție flexibilă de înclinare

O funcție rapidă de înclinare vă ajută să obțineți unghiul ideal al camerei pentru o gamă largă de subiecte și perspective. Indiferent dacă faceți selfie-uri sau fotografiați un subiect, funcția de înclinare vă permite să obțineți fotografia perfectă fără a ajunge în poziții incomode.

Este și un trepied

Depărtați picioarele inteligent integrate ale mânerului, iar acesta devine un trepied confortabil și stabil. Astfel, veți avea ambele mâini la dispoziție pentru vlogging și alte utilizări..

Specificaţii

  • Dimensiuni (l x î x a): [Mâner] Aprox. 49,5 × 173,0 × 42,0 mm (2 × 6 7/8 × 1 11/16 inchi)

  • Dimensiuni (l x î x a): [Trepied] Aprox. 146,5 × 133,5 × 163,0 mm (5 7/8 × 5 3/8 × 6 1/2 inchi)

  • Greutate: [Negru] 215 g (7,6 oz), [Alb] 186 g (6,6 oz)

  • Sarcină maximă: 1,5 kg (53,0 oz)

  • Unghi de înclinare:[Mâner] Sus: 80 de grade, Jos: 90 de grade; [Trepied] Sus: 40 de grade, Jos: 90 de grade

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic

Recenzii

Opiniile utilizatorilor