MICROFON WIRELESS

Caracteristici

ECM-W2BT

Preț recomandat

1.200,00 LEI

Caracteristici

Imagine a unei persoane care vorbește în transmițător în timp ce înregistrează

Sunet de înaltă calitate

ECM-W2BT are o capsulă internă de microfon care preia sunetele clar și precis, pentru a oferi un flux audio de înaltă calitate. De asemenea, microfonul este eficient în eliminarea zgomotelor externe. 

Imagine cu o persoană care realizează un vlog utilizând ECM-W2BT

Preluați sunet din orice direcție 

Microfonul omnidirecțional preia sunetele din toate direcțiile. Utilizați clema pentru a amplasa microfonul aproape de gura vorbitorului, fără a vă preocupa de direcția acestuia. 

Imagine de produs cu ECM-LV1 atașat la α7C

Transmisie digitală clară, fără cabluri 

Când se utilizează ECM-W2BT cu o cameră compatibilă care acceptă interfață audio digitală, sunetul preluat de receptor este transmis printr-un semnal digital, care permite înregistrare cu zgomot redus, fără cabluri. 

Imagine de produs care prezintă comutatorul de atenuare

Compensați ușor sunetele extrem de puternice sau de slabe

Funcția sofisticată de atenuare a unității vă permite să înregistrați surse de sunet puternic la volum mai redus sau să amplificați sunetele slabe, astfel încât să puteți optimiza facil nivelurile de înregistrare în funcție de circumstanțe. 

Imagine cu o persoană care plasează ecranul paravânt furnizat pe ECM-W2BT

Sunet clar, chiar și în medii cu vânt 

Ecranul paravânt inclus împreună cu ECM-W2BT reduce eficient zgomotul produs de vânt și de respirație. Aceasta înseamnă că puteți înregistra sunet clar și stabil, chiar dacă filmați în aer liber într-o zi cu vânt. 

Ilustrație care prezintă codecul Bluetooth AptX cu latență redusă pentru transmisie audio wireless

Transmisie audio de înaltă calitate de la microfon la receptor 

Fluxul de sunet este transmis între microfon și receptor utilizând codecul Bluetooth® Qualcomm® aptX™ cu latență redusă, pentru a oferi latență redusă și a preveni pierderea calității sunetului în timpul transmisiei.  [1] Qualcomm® aptX™ cu latență redusă

Ilustrație care prezintă distanța maximă de conectare de până la 200 de metri

Înregistrare audio stabilă, fără întreruperi 

Performanța wireless stabilă asigură o conexiune robustă și reduce semnificativ riscul întreruperii fluxului audio, chiar și în zone aglomerate, cu activitate wireless ridicată.  [1] Până la 200 m (600 ft), în locuri cu bună vizibilitate.

Ilustrație care prezintă autonomia maximă a bateriei de nouă ore cu o conexiune wireless

Autonomie ridicată a bateriei pentru sesiuni cu înregistrare extinsă

Înregistrați în sistem wireless timp de maximum nouă ore când utilizați ECM-W2BT cu o cameră care acceptă alimentare prin suportul cu interfață multiplă (MI). Cu camerele compatibile, bateria unității microfonului acceptă o utilizare de nouă ore, iar unitatea receptorului poate opera peste nouă ore. Autonomia bateriei receptorului permite o utilizare de până la trei ore atunci când se asociază cu camere care nu acceptă alimentare prin suportul cu interfață multiplă. Pentru camerele compatibile, consultați linkul de mai jos.

Vedeţi camerele compatibile

Imagine cu o persoană care utilizează ECM-W2BT lângă, în aer liber

Design menit să reducă pătrunderea prafului și a umezelii

Cu designul său rezistent la praf și la umezeală, ECM-W2BT permite o utilizare comodă în orice mediu. ECM-W2BT încorporează capace de port și îmbinări etanșate la intemperii pentru operare fiabilă și fără întreruperi în aer liber. 

Imagine cu două persoane care își înregistrează vocea cu ECM-W2BT, folosind atât transmițătorul, cât și receptorul

Mod MIXARE convenabil pentru filmări cu două persoane

ECM-W2BT se poate folosi ușor pentru a înregistra vocile a două persoane, operatorul camerei și subiectul, în același timp. Cu microfoane încorporate în transmițător și în receptor, ECM-W2BT este perfect pentru înregistrare rapidă cu un singur operator. Sursele audio pot fi mixate și înregistrate utilizând modul MIXARE.

Imagine cu ECM-W2BT pe o masă, utilizând suportul de conector furnizat ca suport de microfon

Pregătit pentru filmări cu mai multe persoane

Utilizați ca suport de microfon suportul de protecție a conectorului furnizat, fixând microfonul în poziție centrală. Microfonul omnidirecțional înregistrează sunet de la toți participanții, chiar dacă înregistrați un grup de persoane. 

Imagine de produs care arată minimufa stereo de 3,5 mm de pe partea de sus a transmițătorului

Flexibilitate grație extensibilității

Microfonul este ușor extensibil prin minimufa stereo de 3,5 mm pe transmițător, pentru a vă oferi o pistă audio mai realistă și mai clară. Puteți înregistra sunet stereo clar pentru a face vlogul mai flexibil și mai impresionant dacă atașați microfonul de lavalieră ECM-LV1 (comercializat separat) la unitatea transmițătorului. 

O persoană conectează ECM-W2BT cu un cablu la o cameră compatibilă printr-o minimufă stereo de 3,5 mm

Funcționalitate cu o serie largă de dispozitive

O serie extinsă de camere și alte dispozitive se pot conecta la receptorul ECM-W2BT. Echipamentele precum PC-uri și reportofoane digitale care acceptă intrare audio, dar nu au suport cu interfață multiplă se pot conecta prin portul de ieșire cu minimufă stereo de 3,5 mm de pe unitatea receptorului. 

O persoană utilizează ECM-W2BT cu ECM-LV1

Partenerul ideal pentru ECM-LV1

Asocierea ECM-LV1 cu ECM-W2BT reprezintă o modalitate excelentă de a profita de avantajele accesoriului ECM-W2BT. Microfonul extrem de compact ECM-LV1 poate fi atașat facil și discret pe îmbrăcămintea subiectului, înregistrând sunet stereo care este transmis în raza de acoperire wireless disponibilă pe distanță lungă către ECM-W2BT. 

Imagine cu o persoană care scoate accesoriul ECM-W2BT din buzunar

Design ușor și compact, pentru mobilitate superioară 

Dimensiunile compacte ale ECM-W2BT sunt perfecte pentru înregistrare în aer liber și în locație. Cu un microfon (emițător) de doar 27 de grame și un receptor de doar 28 de grame, nu veți fi încetinit în timpul sesiunilor.

Imagine de produs care arată butoanele de comutare de pe receptor

Înregistrare fără probleme, cu o configurație fără cabluri

ECM-W2BT elimină problemele legate de deconectările accidentale, de zgomot și de aglomerația de cabluri. Cu o interfață audio și de alimentare convenabilă, oferită de camerele Sony cu suport MI, vă puteți bucura de avantajele unei configurații fără cabluri. De asemenea, puteți profita de o calitate îmbunătățită a sunetului prin utilizarea interfeței audio digitale (disponibilă pe camere compatibile) care asigură un sunet digital pur. 

Imagine de produs cu lampa pentru legătură

Comutare facilă între modurile de preluare a sunetului

Un singur comutator de pe receptor permite selectarea facilă a modului de preluare neesar pentru înregistrare. Puteți alege între trei moduri, înregistrând sunet doar de la microfon, doar de la receptor sau în combinație de la microfon și receptor. 

Imagine de produs cu lampa pentru legătură

Mijloace de protecție pentru prevenirea erorilor de înregistrare 

Pentru a evita întreruperile accidentale în timpul înregistrării audio, ECM-W2BT este dotat cu lămpi de afișare care confirmă reușita operațiunii. Lampa LEGĂTURĂ indică starea transmisiei între microfon și receptor, iar lampa ALIMENTARE avertizează când nivelul rămas de încărcare a bateriei este scăzut. 

Imagine de produs cu ECM-W2BT, cu transmițătorul și receptorul fixate în suportul de protecție inclus

Suport de protecție a conectorului, conceput pentru portabilitate

ECM-W2BT are un suport de protecție a conectorului care permite transportul comod al receptorului împreună cu microfonul. Suportul de protecție a conectorului are rol și de suport de microfon, făcând posibilă instalarea stabilă a microfonului atunci când utilizați receptorul și microfonul asociate ca o singură unitate.