Imagini cu Receptor wireless prin radio
Imagini cu Receptor wireless prin radio
Imagini cu Receptor wireless prin radio
Imagini cu Receptor wireless prin radio
Imagini cu Receptor wireless prin radio
Imagini cu Receptor wireless prin radio

Caracteristici

Conectaţi cu uşurinţă sistemul de comandă wireless prin radio şi bliţuri

Bucuraţi-vă de fiabilitatea şi flexibilitatea declanşării bliţului şi camerei în sistem wireless prin radio, chiar şi în condiţii de iluminare puternică sau în jurul unor obstacole, facilitând fotografiile dificile şi zonele largi de fotografiere (30 m). Receptorul wireless prin radio FA-WRR1 permite declanşarea fiabilă atunci când este combinat cu sistemul de comandă wireless prin radio FA-WRC1M.

Aflaţi despre sistemul de comandă wireless prin radio

Asociere fără efort cu sistemul de comandă wireless prin radio

Asocierea mai multor receptoare radio FA-WRR1 la sistemul de comandă wireless prin radio FA-WRC1M este concepută pentru a fi rapidă, astfel încât să puteţi petrece mai puţin timp pregătind configuraţia şi mai mult timp realizând fotografii. Pur şi simplu ţineţi apăsat butonul de pornire al receptorului timp de câteva secunde pentru a intra în modul de asociere, apoi adăugaţi fiecare receptor la sistemul de comandă prin radio.

Capacităţi wireless care rezistă

Sistemul de comandă wireless prin radio FA-WRC1M şi receptorul wireless prin radio FA-WRR1 dispun de o rază maximă de 30 m (98,4 ft), pentru ca dvs. să puteţi crea în mod flexibil configuraţii multiple de bliţ wireless pe o zonă extinsă, inclusiv având bliţul poziţionat în spatele camere într-un mod care ar fi imposibil cu un sistem cu infraroşu convenţional.

Declanşaţi de la distanţă mai multe obturatoare de camere

Utilizaţi mai multe camere pentru a fotografia simultan subiecţi din diferite unghiuri. Utilizaţi cablurile conectoare cu mai multe terminale VMC-MM1 (vândute separat) pentru a conecta mai multe receptoare la mai multe camere, şi sistemul de comandă wireless prin radio FA-WRC1M pentru a declanşa simultan mai multe obturatoare de camere de la distanţă.

Sistem de comandă pentru controlul bliţului extern

Utilizaţi cu sistemul de comandă wireless prin radio FA-WRC1M pentru configuraţii multiple de bliţ extern.

Aflaţi despre sistemul de comandă wireless prin radio

Moduri de captură cu bliţ flexibile

Combinaţi mai multe receptoare (până la 15 receptoare, în până la 5 grupuri) pentru transmisii wireless precise. Controlaţi cu uşurinţă mai multe unităţi flash pentru opţiuni de iluminat mai creativ, cu un minim de echipament.

Bliţuri compatibile

Receptorul wireless prin radio FA-WRR1 este în prezent compatibil cu unităţile flash HVL-F60M, HVL-F43M şi HVL-F32M.

Vedeţi bliţurile compatibile

Pentru funcţia de declanşare de la distanţă

Utilizaţi cabluri conectoare cu mai multe terminale VMC-MM1 pentru funcţia de funcţia de declanşare de la distanţă.

Aflaţi despre cablul conector cu mai multe terminale

Specificaţii

  • Utilizaţi receptoarele cu sistemul de comandă wireless prin radio FA-WRC1M pentru a controla wireless până la 15 unităţi flash în 5 grupuri.

  • Distanţă de comunicare: Aproximativ 30 m (98,4 ft.)

  • Utilizaţi alt cablu cu terminale pentru a conecta receptoarele la camere pentru declanşarea wireless a obturatorului de la mai multe camere

  • Terminal de sincronizare încorporat

  • Acest produs este proiectat pentru a fi utilizat cu bliţurile suportului cu interfaţă multiplă. (cu excepţia HVL-F20M)

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic