BLIȚURI ȘI ACCESORII

Adaptor extern de baterii pentru bliţ

FA-EBA1
Imagine cu Adaptor extern de baterii pentru bliţ

Preț recomandat

1.393,50 LEI

Imagini cu Adaptor extern de baterii pentru bliţ
Imagini cu Adaptor extern de baterii pentru bliţ

Caracteristici

Fotografiere continuă rapidă, 0,6 secunde durată de încărcare

Duratele mai mici de 0,6 secunde ale ciclurilor asigură viteza de care au nevoie profesioniștii pentru fotografiere continuă.

Vedeţi detalii

Înlocuire rapidă a bateriilor

Magazia pentru baterii permite înlocuirea rapidă a bateriilor. Magazia pentru baterii poate fi introdusă în orice orientare, reducând la minimum timpul pierdut cu înlocuirea. Sunt păstrate opt baterii AA (unitatea poate fi folosită cu patru baterii AA) Adaptorul extern de baterii pentru bliț (FA-EBA1) are prioritate astfel încât solicitarea bateriilor interne ale HVL-F60RM să fie minimă.

Aflați mai multe

Peste 660 de blițuri continue

660 de blițuri continue pot fi produse cu baterii complet încărcate, asigurând durabilitatea necesară pentru aplicații profesionale solicitante.

Fiabilitate profesională

Fiabilitatea este îmbunătățită pentru ca produsul să întrunească standardele utilizării profesionale. De exemplu, a fost conceput cu minuțiozitate un sistem care previne tensionarea cablului, pentru durabilitate maximă (vedeți ilustrația) Etanșările din jurul îmbinărilor carcasei și garnitura din cauciuc a capacului magaziei minimizează posibilitatea pătrunderii prafului sau a umezelii.

Specificaţii

  • Dimensiuni (l x î x a) aprox. 77 x 174 x 23 mm (3 1/8 x 6 7/8 x 29/32 inchi)

  • Sursă de alimentare: Opt baterii AA, alcaline sau Ni-MH (unitatea poate fi folosită cu patru baterii AA)

  • Greutate aprox. 249 g (8,8 oz) (numai unitatea principală)

Aflați mai multe despre caracteristicile de economisire a energiei şi despre angajamentul nostru faţă de mediul înconjurător și pentru un viitor cu efecte minime asupra mediului Vizitaţi site-ul Web ecologic