Preț recomandat

490,30 LEI

13

4.2 bazat pe 13 (de) recenzii ale clienţilor

8
2
0
3
0
Performanţă

Excelent

Design

Foarte bun

Uşurinţă în utilizare

Foarte bun

Rețineți: recenziile produselor pot include variante ale acestora. Este posibil ca unele variante ale produselor, servicii și/sau caracteristici menționate în recenziile produselor să nu fie disponibile în toate țările.

Cea mai utilă recenzie pozitivă
0

Sony A7iii battery charger

BC-QZ1 07.09.2018 de către Shootist (Regatul Unit)

Wanted a normal charger and it does what I bought it for. Would have preferred that it was packaged with my camera.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

23

0

Cea mai utilă recenzie negativă
0

Un chargeur de plus

BC-QZ1 08.03.2021 de către Anonyme92 (Franţa)

je possède déjà un chargeur BC-QM1 mais l'achat d'un nouveau boitier m'a imposé l'achat de ce chargeur, le précédent ne supportant pas les batterie "Z" (il a été acheté il y moins d'un an). Donc un chargeur de plus avec des fonctionnalités en retait par rapport au QM1 (pas de sortie USB et pas de charge rapide)

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

0

13 (de) recenzii ale clienţilor

0

Foarte bun și cu încărcare rapidă

BC-QZ1 13.10.2021 de către AndreiV (România)

Este un încărcător de calitate și necesar, dar puțin cam scump. Cablul este lung: 2m, ceea ce e foarte bine. Are un led „Charge” care se stinge atunci când poți scoate bateria de la încărcat (după 90%, fiind Li-ion) și 3 leduri care se aprind în funcție de nivelul bateriei: • 0 aprinse: 0%-30% • 1 aprins: 30%-60% • 2 aprinse: 60%-90% • 3 aprinse: 90%-100% • la 100% se sting toate ledurile Timpul oficial maxim de încărcare este de 150 de minute (2h 30m). Timpul real e ~2 ore. Bateria s-a încărcat astfel când era 8% descărcată: • 30% (1 led): după 18 minute; • 60% (2 leduri): după 44 minute • 90% (3 leduri): după 1 ore și 30 minute • 100%: după 2 ore și 5 minute (aproximativ) Dacă aveți mai multe baterii sau timpul vă este limitat, încărcătorul acesta e must-have fiindcă bateria se încarcă de 2 ori mai rapid decât din aparat (285 min = 4h 45min). Recomand.

0

0

0

Sehr gute Qualität

BC-QZ1 14.08.2021 de către Tom155 (Germania)

Sehr gute Verarbeitung. Schnelles und sicheres Laden immer gegeben.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

Un chargeur de plus

BC-QZ1 08.03.2021 de către Anonyme92 (Franţa)

je possède déjà un chargeur BC-QM1 mais l'achat d'un nouveau boitier m'a imposé l'achat de ce chargeur, le précédent ne supportant pas les batterie "Z" (il a été acheté il y moins d'un an). Donc un chargeur de plus avec des fonctionnalités en retait par rapport au QM1 (pas de sortie USB et pas de charge rapide)

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

0

0

Parfait !!

BC-QZ1 09.12.2020 de către micka05 (Franţa)

Matériel de haute qualité. Charge rapide et compact. Seul b-mol pour ma part. Il devrait être fourni avec tous les appareils Alpha 7.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Quick and easy way to charge camera battery

BC-QZ1 12.11.2020 de către Stephen P (Regatul Unit)

I found charging my new camera from a USB port a little slow. I wanted my camera ready to go in the shortest time possible, so I got the NP-FZ100 mains charger and with a quick charge of a bout an hour I'm ready to go.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Excellent build quality, useful status lights, but

BCQZ1 05.11.2020 de către James in Weston (SUA)

but it could use a option for powered USB to charge the battery (even if slower).

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

2

0

0

Gets the job done!

BC-QZ1 17.05.2020 de către dalzurk (SUA)

You can use one of those Apple AC wall plug adapters instead of the long cord to make the unit a little less bulky, that has helped me! I like that the long cord is included though.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

1

0

0

Pricey

BC-QZ1 20.02.2020 de către steve7777 (Regatul Unit)

Charges my NP-FZ100 batteries perfectly well. Just a shockingly expensive batter charger else I would have gave it more stars!

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

15

1

0

It charges batteries!

BC-QZ1 03.06.2019 de către RichC58 (Regatul Unit)

Difficult to know how to review a battery charger. But, I can say that it does exactly what its supposed to do, it charges the batteries for my A7iii. The point of my review is to try to get through to Sony, that this piece of equipment should be supplied with the camera!!! Not as an optional extra, and certainly not for the extortionate price that is charged for it!

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

31

1

0

Sony A7iii battery charger

BC-QZ1 07.09.2018 de către Shootist (Regatul Unit)

Wanted a normal charger and it does what I bought it for. Would have preferred that it was packaged with my camera.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

23

0

0

trés pratique

BC-QZ1 14.06.2018 de către Lasegue (Franţa)

Nécessaire pour être toujours en mesure de recharger sa batterie sans avoir à être a proximité d'une prise USB. Chargement rapide.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

0

0

0

It works

BC-QZ1 12.04.2018 de către Jeff1010 (SUA)

Charges my Sony batteries in good time without issue. I’d rather not have the long cord, direct wall plug design was better like the BC-TRW.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

3

0

0

The cord gets in the way and makes it bulky

BC-QZ1 06.03.2018 de către Roberto2018 (SUA)

This BC-QZ1 charger is too bulky to use, the cords and 3 power connections make for a long mess of cables when using 3 of these side by side on a power cord. BC-TRW is so much of a better design, minimal, no cord. I used 3 of BC-TRW chargers side by side on a power cord and it staid attached to the power cord at all times.

Traducerea nu este disponibilă momentan, încercați din nou

7

3

Răspuns de la Sony North America Customer Support
07.03.2018

Hi Roberto2018, Sony takes into consideration all feedback to improve the performance and quality of our products and services. We're always looking to make Sony better. We will forward this to the proper department.
Regards,
Vincent