Salt la conţinut
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x
Imagini cu Cameră Lens-Style DSC-QX30 cu zoom optic 30x

Caracteristici

Zoom optic 30x/Clear Image Zoom 60x pentru prim-planuri extrem de apropiate

Surprindeţi tot, de la peisaje vaste la subiecţi aflaţi la mare distanţă, datorită intervalului de zoom puternic, de la 24 mm* până la 720 mm. Funcţia de zoom Clear Image Zoom 60x a camerei dublează digital factorul de mărire al obiectivului optic al camerei dvs., fără a diminua numărul de pixeli, astfel încât să puteţi captura imagini clare şi detaliate indiferent de distanţă.

Focalizare automată cu blocare şi fotografiere continuă

Obţineţi fotografii deosebit de clare, întotdeauna focalizate. Focalizarea automată (AF) cu blocare ajustează automat dimensiunile de încadrare a subiectului în funcţie de caracteristicile acestuia – astfel încât să beneficiaţi de fotografii focalizate în orice situaţie. Camera foto Lens-Style oferă, de asemenea, fotografiere continuă la viteză mare, de până la 10 cps, şi imagini detaliate de 20 MP, chiar şi atunci când acţiunea se desfăşoară rapid.

Stabilizare optică a imaginilor SteadyShot

Tehnologia optică SteadyShot™ încorporată menţine imaginea stabilă chiar şi atunci când mâinile dvs. se mişcă. Compensând mişcările uşoare ale mâinilor care pot cauza distorsiuni şi pierderea clarităţii, SteadyShot™ asigură fotografii excelente, chiar şi în condiţii dificile, de iluminare redusă. Comutaţi la modul activ SteadyShot™ pentru filme limpezi, lipsite de neclarităţi.

Frumuseţe Full HD 60p în mişcare

Păstraţi claritatea şi precizia materialului filmat, chiar şi atunci când panoramaţi şi filmaţi subiecţi în mişcare, şi înregistraţi filme în modul 60p la rezoluţia maximă a camerei.

Senzor CMOS EXMOR R® de 20,4 MP, pentru imagini detaliate

Evidenţiaţi detaliile din fotografiile dvs., chiar şi în condiţii de iluminare redusă. Senzorul CMOS Exmor R® cu iluminare din spate, are o zonă sensibilă mai largă pentru a permite mai multă lumină şi mai multe detalii în fiecare cadru. Surprindeţi scena în detalii de înaltă rezoluţie, la 20,4 MP, pentru imagini superbe, de fiecare dată.

Procesor BIONZ X™ pentru detalii şi texturi superioare

Motorul de procesare a imaginii de la Sony reproduce fidel texturile şi detaliile, exact aşa cum sunt văzute de ochiul uman, printr-o procesare la viteză foarte mare. Împreună cu tehnologia de integrare la scară largă LSI (large scale integration) la capătul frontal, care accelerează procesarea, procesorul BIONZ X™ asigură detalii mai naturale, imagini mai realiste, gradaţii tonale mai fine şi zgomot redus la filmare sau fotografiere.

Obiectiv Sony G Lens pentru un nivel de performanţă optimizată

Obiectivul G Lens de la Sony este optimizat pentru a completa perfect senzorii avansaţi de imagine şi tehnologia de procesare a acestei camere Lens-Style. Beneficiaţi de putere şi control, pentru a obţine o calitate superioară a imaginilor focalizate, precum şi fundaluri frumos defocalizate (bokeh).

Funcţia Wi-Fi® vă oferă libertate wireless

Transferaţi cu uşurinţă filme şi multe altele de pe camera dvs. pe smartphone-ul sau tableta Android sau iOS, prin simpla conectare la Wi-Fi®. Apoi, încărcaţi rapid clipurile video pe site-urile Web şi reţelele de socializare preferate, pentru a împărtăşi acţiunea cu prietenii şi familia.

Control intuitiv cu PlayMemories™ Mobile

Transformaţi-vă smartphone-ul sau tableta într-o telecomandă şi controlaţi cu uşurinţă camera, datorită aplicaţiei PlayMemories™ Mobile. O interfaţă simplă cu utilizatorul permite acţionarea cu o singură mână a tuturor setărilor camerei, inclusiv expunere, declanşator şi zoom, ceea ce o face ideală pentru fotografii de grup.

Obţineţi o vizualizare diferită, cu amplasarea versatilă a obiectivului

Fotografiaţi cu plăcere din diferite perspective. Configuraţi-vă camera Lens-Style pentru zone ce erau dificil de atins în trecut, apoi preluaţi controlul, inclusiv zoomul, încadrarea şi capturarea, utilizând dispozitivul mobil. Păstraţi o priză fermă pentru fotografiere versatilă cu ajutorul kitului opţional de fotografiere din orice unghi (ADP-FSK1).

Montaţi camera pe smartphone/tabletă

Transformarea smartphone-ului sau a tabletei într-o cameră de înaltă performanţă este uşoară: nu trebuie decât să montaţi camera Lens-Style pe dispozitivul mobil şi să începeţi să înregistraţi. Odată montat, dispozitivul dvs. devine corpul camerei: utilizaţi ecranul tactil pentru a captura sau retuşa imagini, şi chiar pentru a partaja fotografiile cu prietenii şi familia prin Facebook® şi Twitter™.

Depozitare, transfer şi partajare uşoară

Nu vă faceţi griji în legătură cu pierderea instantaneelor - fotografiile dvs. sunt salvate automat atât de camera Lens-Style cât şi de smartphone sau tabletă, în timp ce sunt efectuate. Este suficient să instalaţi aplicaţia PlayMemories™ Mobile pentru exportul de fotografii de pe cameră pe smartphone sau tabletă prin Wi-Fi®. De aici, aveţi libertatea de a le organiza, edita şi partaja cu prietenii şi familia, sau de a le încărca pe site-ul preferat de socializare şi a le arăta tuturor.

Modul Automat superior ştie ce fotografiaţi

Niciun cadru nu este prea dificil. Modul Automat superior recunoaşte automat diversele tipuri de medii şi reglează setările camerei în mod corespunzător, pentru a optimiza fiecare cadru. Camera dvs. va activa funcţii precum fotografierea continuă şi Auto HDR atunci când condiţiile sunt dificile, astfel încât să puteţi realiza fotografii cu uşurinţă.

Montaţi-o pe un trepied, pentru fotografiere flexibilă

Realizaţi expuneri prelungite şi peisaje uimitoare, cu încredere totală. Este suficient să montaţi camera Lens-Style pe un trepied pentru a obţine o mai bună stabilitate decât la fotografierea cu camera în mână. Terenurile dificile, fotografierea la lumină scăzută, şi fotografiile de grup nu mai reprezintă probleme atunci când vă conectaţi camera Lens-Style la un trepied.

Vizualizaţi fotografiile în culori TRILUMINOS™

Vizionaţii fotografiile şi clipurile video în culori bogate, naturale, atunci când le partajaţi pe un ecran mare. Această cameră Lens-Style acceptă tehnologia de culoare TRILUMINOS™ de la Sony - vizionaţi instantaneele preferate în culori realiste pe un televizor cu afişaj TRILUMINOS™. Gama cromatică extinsă înseamnă afişarea superbă a nuanţelor de roşu, albastru marin şi verde smarald, pentru peisaje vii. Şi chipurile arată mai bine, datorită tehnologiei de reproducere naturală a nuanţelor pielii.

Accesoriu telecomandă Live-View 2 pentru controlul mai multor camere

Gestionaţi până la cinci camere foto utilizând telecomanda opţională cu vizualizare în timp real. Verificaţi dintr-o privire unghiurile de vizualizare pe monitorul color montat pe încheietură, porniţi/opriţi înregistrarea pe cinci camere simultan şi schimbaţi setările tuturor unităţilor în acelaşi timp. Nu aveţi nevoie de cabluri, datorită funcţiei Wi-Fi ® încorporate.

Rapoarte de aspect multiple, pentru fotografiere flexibilă

Realizaţi fotografii care ies în evidenţă cu o gamă de rapoarte de aspect diferite. Alegeţi între forme convenţionale pentru fotografii digitale, precum 3:2 şi 4:3, sau 16:9 panoramică sau pătrată, pentru imagini statice exact aşa cum le doriţi.

Specificaţii
Capturaţi fotografii superbe, indiferent de distanţă, cu DSC-QX30 - cu zoom optic 30x, stabilizare optică SteadyShot™ şi focalizare automată menţinută. Acum puteţi fotografia imagini în mişcare sau subiecţi aflaţi la distanţă, lucruri ce înainte nu erau posibile cu smartphone-ul sau tableta.
  • Senzor CMOS Exmor R® de 20,4 MP

  • Motor BIONZ X pentru detalii superbe şi reducerea zgomotului

  • Obiectiv G Lens de la Sony cu zoom optic 30x (60x cu tehnologie Clear Image Zoom)

  • Aplicaţiile PlayMemories™ pentru cameră dezvoltă creativitatea

  • Fotografiaţi şi partajaţi imagini de înaltă calitate dispozitivul de pe iOS şi Android

Tip de senzor
Senzor CMOS Exmor R® tip 1/2,3" (7,82 mm)
Număr de pixeli (efectivi)
20,4 MP
Sensibilitate ISO (imagine statică) (index de expunere recomandat)
ISO 80-12800

Ce este în cutie

Acumulator NP-BN, Cablu micro USB, Curea de mână, Accesoriu pentru smartphone, Ghid de iniţiere rapidă, Ghid de referinţă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor