Viaţa în mişcare

Detalii uimitoare şi partajare imediată cu familia şi prietenii. Primul gol al fiului dvs. sau cucerirea primului pisc montan, nu veţi pierde niciun moment important, imortalizând clipele pentru totdeauna.

Camere pentru orice stil

Pentru fiecare iubitor de natură, temerar, părinte, regizor de videoclipuri muzicale sau compozitor, oferim o cameră video inovatoare care vă permite să obţineţi filmarea excelentă la care vă gândiţi.

Camera video Sony Handycam®

O nouă tradiţie de familie

Surprindeţi evenimente importante în 4K sau Full HD şi bucuraţi-vă de ele imediat cu ajutorul proiectorului încorporat. Înregistraţi clipuri lipsite de neclarităţi chiar şi în timpul mişcării, cu stabilizarea optică echilibrată SteadyShot™.

Camera video Action Cam de la Sony

Aceeaşi acţiune. Filme mai bune.

Luaţi o cameră Action Cam şi pregătiţi-vă pentru aventură. Camera cu corp compact şi rezistent la stropire vă însoţeşte peste tot, oferindu-vă filmuleţe de cea mai bună calitate, cu neclarităţi reduse şi sunet stereo.

Camera video profesională de la Sony

Descoperiţi-vă latura creativă

Cu opţiune de obiective interschimbabile, rezoluţia 4K sau Full HD şi comenzile manuale, acestea sunt camerele video pentru cineaştii aflaţi în mişcare.

PENTRU DEŢINĂTORI