FE C de 16 - 35 MM T3,1

Specificaţii şi funcţii complete

SELC1635G

Preț recomandat

31.879,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
16 - 35
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
24 - 52,5
Grupuri/elemente de obiectiv
13-16
Unghi de vizualizare (35 mm)
107゚- 63゚
Unghi de vizualizare (APS-C)
83° - 44°
Diafragmă maximă (F)
T3,1 (F2,8)
Diafragmă minimă (F)
T25 (F22)
Discuri diafragmă
11
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,28 m (0,92 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,19
Diametru filtru (mm)
-
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)
Sistem zoom
Atât manual, cât şi automat
Compatibilitate teleconvertor (x1,4)
-
Compatibilitate teleconvertor (x2,0)
-
Tipul parasolarului
Formă pătrată, tip fix

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
118,5 x 147 mm (4-3/4 x 5-7/8 inchi)
Greutate
1390 g (49,1 oz)

Ce este în cutie

  • Capac faţă pentru obiectiv: ALC-F82S
  • Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
  • Geantă moale
  • Capac de mufă pentru unitatea de zoom, șurub de rezervă pentru unitatea de zoom
Placeholder

Caracteristici

Imagine pentru Imagini cinematice, cu un efect bokeh superb

Imagini cinematografice cu efect bokeh superb

Bucurați-vă de imagini cinematografices, cu rezoluția excepțională la care vă așteptați de la un obiectiv G Lens de la Sony. O diafragmă mare T3,1 (F2,8), de la unghi larg la teleobiectiv oferă efect bokeh de fundal și profunzime uimitoare.

Imagine pentru Control manual cu răspuns rapid

Control manual cu grad ridicat de răspuns 

Reglați focalizarea, zoomul și diafragma cu precizie ridicată. Sistemul optic parfocal și inelele de control permit înregistrări versatile și repetitive cu camere în format mare precum VENICE, PXW-FX9 și camere mirrorless Alpha.

Imagine pentru Control extrem de versatil

Control foarte versatil

Pe lângă controlul manual familiar, unitatea servo detașabilă vă oferă acces la instrumente unice sistemului Sony cu montură E. Utilizați focalizare automată precisă pentru înregistrare directă sau zoom servo, modificarea focalizării și controlul diafragmei, direct de pe cameră sau smartphone, pentru a îmbunătăți creativitatea și eficiența fluxului de lucru.

Imagine pentru Rezoluţia şi efectul bokeh au ajuns pe noi culmi

Rezoluţia şi efectul bokeh au ajuns pe noi culmi

Acest obiectiv are două elemente Sony XA (asferice extreme) cu o precizie a suprafeței de 0,01 microni. Distorsiunea care tinde să apară la obiectivele superangulare cu zoom este controlată meticulos, la fel și astigmatismul și curbura câmpului. Efectul bokeh neplăcut, ca un inel alb, este suprimat în mod eficient de elementele XA (asferice extreme) pentru ca efectul bokeh omogen și frumos să fie obținut în zonele defocalizate.

Aflați mai multe

Imagine pentru Claritate și contrast, indiferent de lumină

Claritate şi contrast în orice lumină

Stratul antireflexie cu nanoparticule de la Sony suprimă reflexiile incidentale care duc la formarea de pete albe și reflexii parazite în condiții dificile de iluminare, pentru a obține un contrast și o claritate constante. Lipsa petelor albe într-un interval mare al unghiurilor cu lumină incidentală vă permite o mai mare flexibilitate la încadrare şi compunere, în special la distanțe focale cu unghi panoramic. (1. Strat antireflexie cu nanoparticule/2. Sticlă/3. Lumină transmisă)

Aflați mai multe

Imagine pentru 11 lamele sporesc frumusețea efectului bokeh

11 lamele îmbunătăţesc frumuseţea efectului bokeh

Diafragma circulară originală cu 11 lamele de la Sony contribuie la o calitate și mai bună a efectului bokeh. Designul și materialele au fost revizuite pentru a păstra forma rotundă și s-au aplicat standardele stricte ale circularității pentru a asigura fără compromisuri frumusețea efectului bokeh al obiectivului.

Aflați mai multe

Imagine pentru Focalizare manuală precisă și cu răspuns rapid

Focalizare manuală precisă și cu răspuns ridicat

Unitatea MF cu răspuns liniar asigură o focalizare manuală cursivă și fără întârziere, ceea ce permite regizorilor de imagine și cameramanilor să regleze focalizarea exact și intuitiv. Inelul de focalizare asigură un unghi larg de rotire la 140 de grade pentru control mai fin, cu marcaje ale scării de distanță pentru resetarea consecventă a focalizării între duble.

Imagine pentru Mai multe opțiuni pentru creatorii de conținut

Mai multe opțiuni pentru creatorii de conținut

SELC1635G are un pas de 0,8 mm, standard în domeniu și diametru de 114 mm, ceea ce asigură compatibilitate cu o serie largă de accesorii, de la parasolare la sisteme de focalizare cu urmărire. De asemenea, rotația inelului de zoom este reversibilă, pentru a permite creatorilor să aleagă sisteme de obiective pentru imagini statice.

Imagine pentru Modul de zoom motorizat detașabil

Unitate de zoom servo detașabilă

Unitatea servo inclusă permite un control comod cu vârful degetelor, pentru zoom gradual cursiv, adecvat pentru drame cu acțiune lentă sau videoclipuri promoționale. Controlul servo și cel manual sunt comutabile cu ajutorul butonului de pe unitatea obiectivului, iar când este setat la servo, puteți controla zoomul prin mânerul sau maneta de zoom a camerei. De asemenea, unitatea servo se poate detașa dacă doriți.

Imagine pentru Focalizare și expunere automate rapide și precise

AF și AE rapide și exacte

SELC1635G acceptă pe deplin capacitățile de focalizare automată (AF) hibridă îmbunătățită cu detectarea fazei/contrastului și de expunere automată (AE) ale camerei full-frame FX9. Această tehnologie revoluționară vă permite să vă concentrați asupra încadrării, în timp ce camera și obiectivul interacționează fără probleme pentru a menține focalizarea pe subiecți cu profunzime redusă a câmpului vizual.

Imagine pentru Focalizare automată rapidă și precisă

Focalizare automată rapidă şi precisă

Două mecanisme piezoelectrice DD-SSM (Direct Drive SuperSonic Motor - Motor supersonic cu acționare directă) acționează sistemul mobil de focalizare. Designul Sony brevetat acționează două grupuri independente de focalizare pentru viteză și precizie ridicate, precum și mișcare silențioasă. Aceasta îl face ideal pentru focalizare automată în timpul înregistrării filmelor, pe lângă captura de imagini statice.

Aflați mai multe

Fiabilitate ridicată în condiţii dificile

Designul general al acestui obiectiv este rezistent la praf şi umiditate, pentru a oferi o protecţie în plus şi funcţionarea fiabilă în medii dificile. Fotografiaţi cu încredere în condiţii de ploaie uşoară sau vânt.

Aflați mai multe