Vedere din față a obiectivului
Vedere din partea stângă a obiectivului
Vedere de sus a obiectivului
Vedere din partea dreaptă a obiectivului
Vedere din față a obiectivului cu camera atașată
Imagine de produs cu corpul camerei atașat
Obiectiv cu distanță focală fixă standard și compact, cu construcție superbă

Acest obiectiv cu distanță focală fixă standard are calitatea ridicată a imaginii și efectul bokeh superb ale obiectivului G Lens într-un design compact. Este obiectivul ideal pentru realizarea comodă de portrete. Focalizarea automată rapidă, precisă și silențioasă este ideală pentru imagini și filme, asigurând captura momentelor esențiale.

Obiectiv cu distanță focală fixă de 50 mm F2,5, compact
FE de 50 mm la F2,5 G - Galerie foto
Un set potrivit de obiective portabile cu distanță focală fixă

Acesta este unul dintre obiectivele G Lens (comercializate separat), cu diverse distanțe focale, dar cu același aspect extern, diametru al filtrului de 49 mm și design compact. Sunt suficient de compacte pentru a putea fi transportate toate trei, iar greutatea similară facilitează reechilibrarea suportului cardanic.

Design metalic intuitiv și sistem optic clar

Finisajul de metal (aluminiu) al corpului obiectivului și al parasolarului, plus marcajele de diafragmă și de distanță focală scot în evidență calitatea superbă a construcției. Designul ultracompact cu greutate redusă, calitatea ridicată a imaginii obiectivului G Lens, inelul pentru diafragmă și focalizarea manuală cu răspuns liniar asigură o operabilitate intuitivă care face ca înregistrarea să fie o reală plăcere.

Imagine cu o persoană care scoate obiectivul din buzunar
Compact și cu greutate redusă, pentru transport constant și fotografiere comodă

Designul sistemului mecanic profită de sistemul optic de vârf, cu o dispunere eficientă a două elemente asferice, precum și spatele cu flanșă scurtă, pentru o construcție compactă și o greutate de numai 174 g (6,2 oz). Obiectivul este ideal pentru portrete sau instantanee și filme cu un suport cardanic. Mobilitatea este asigurată de designul compact care se potrivește atât corpurilor full-frame, cât și APS-C.

Vopsea împroșcată pe pardoseală
Calitate ridicată a imaginii de la un colț la altul, grație unui sistem optic de vârf

Calitatea ridicată a imaginii este asigurată de sistemul optic de vârf cu două elemente asferice și un element de sticlă ED, care oferă înaltă rezoluție și elimină efectul de contur de culoare în toate părțile imaginii. Elementele asferice compensează diversele aberații, asigurând o performanță la înaltă rezoluție de la un colț la altul, chiar și cu diafragma cea mai largă cu câmp vizual cu profunzime redusă. Elementul de sticlă ED elimină aberația cromatică și reduce efectul de contur de culoare care se poate produce la marginea imaginii.

Portret al unei femei
Efect bokeh natural și superb

Este furnizată o diafragmă circulară cu 7 lame, cu control precis al aberației sferice care afectează efectul bokeh, ceea ce are drept rezultat un efect bokeh natural și superb al obiectivului G Lens.

Imagine cu un bărbat care merge cu bicicleta
Două motoare liniare pentru focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă

Două motoare liniare asigură focalizare automată rapidă și precisă cu performanță de urmărire superbă, care maximizează performanța corpului camerei pentru a surprinde momentele decisive în instantanee stradale, schimbările de expresie din portrete etc. Focalizarea automată rapidă, precisă și silențioasă cu performanță de urmărire superb este ideală pentru realizarea de filme, precum și de imagini.

Imagine cu mâncare
Performanță excelentă de prim-plan

O distanță de focalizare minimă de 35 cm (1,15 ft) (Focalizare automată)/31 cm (1,02 ft) (Focalizare manuală) și un factor de mărire de 0,18x (Focalizare automată)/0,21x (Focalizare manuală) fac ca acest obiectiv să fie util în diverse situații.

Imagine combinată de produs care ilustrează construcția rezistentă la praf și la umezeală și finisajul metalic exterior al obiectivului
Operabilitate și fiabilitate ridicate într-un design compact

Deși compact, are buton de menținere a focalizării, comutator de mod, inel pentru diafragmă, comutator cu clic și focalizare manuală cu răspuns liniar. Finisajul exterior de metal (aluminiu) al corpului obiectivului și al parasolarului contribuie la fiabilitate prin rezistență și durabilitate crescute. De asemenea, designul este rezistent la praf și la umezeală, oferind fiabilitate în medii de fotografiere dificile în exterior.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Designul impecabil al obiectivului G Lens de la Sony evidențiază un echilibru fin între rezoluția înaltă și efectul bokeh din fundal care poate îmbunătăți viziunea artistului.
[1] Obiectiv asferic  [2] Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Funcție de transfer al modulației pentru SEL50F25G
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, prin măsurarea nivelului de contrast obținut între liniile fin spațiate.
[1] Contrast (%) [2] Distanța de la centrul optic al obiectivului (mm) [3] Diafragmă maximă [4] Diafragmă F8 [5] Frecvență spațială [6] 10 perechi de linii/mm [7] 30 de perechi de linii/mm
[8] Valori radiale [9] Valori tangențiale

Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Comenzi obiectiv

1. Inel de focalizare/2. Inel pentru diafragmă/3. Buton de menținere a focalizării/4. Indice diafragmă/5. Comutator mod focalizare/6. Comutator cu clic pentru diafragmă

FE de 50 mm la F2,5 G - Compatibilitate

Unele camere pot necesita actualizarea software-ului pentru funcționalitate completă.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv cu distanță focală fixă G standard

  • Compact și cu greutate redusă, pentru transport constant și fotografiere comodă

  • Calitate ridicată a imaginii de la un colț la altul, grație unui sistem optic de vârf

  • Efect bokeh natural și superb

  • Două motoare liniare pentru focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă

Distanţă minimă de focalizare
0,35 m (focalizare automată), 0,31 m (focalizare manuală) (1,15 ft (focalizare automată), 1,02 ft (focalizare manuală))
Raport maxim al factorului de mărire (x)
x 0,18 (focalizare automată), x 0,21 (focalizare manuală)
Diametru filtru (mm)
49
Greutate
174 g (6,2 oz)
Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor