ZA F2,8 SONNAR T* FE DE 35 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SEL35F28Z

Preț recomandat

3.399,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
35 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
52,5 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
5/7
Unghi de vizualizare (35 mm)
63°
Unghi de vizualizare (APS-C)
44°
Diafragmă maximă (F)
2,8
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
7
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,35 m (1,15 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,12x
Diametru filtru (mm)
49 mm

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
61,5 x 36,5mm (2-1/2 x 1-7/16 in.)
Greutate
120 g (4,3 oz.)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH129: de tip capac)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Obiectiv Sonnar® T* FE 35 mm F2,8 ZA

Performanţă perfectă pentru seria α7

Manevrabilitatea şi comoditatea oferite de acest obiectiv compact de 35 mm sunt accentuate de un mecanism intern de focalizare ce îşi păstrează lungimea constantă în timpul focalizării. Designul uşor îmbunătăţeşte şi mai mult portabilitatea şi manevrabilitatea. Toate acestea, împreună cu rezoluţia şi contrastul ZEISS fac ca acesta să fie obiectivul ideal pentru corpuri Full Frame din seria α7.

Aflați mai multe

Imagine cu Obiectiv Sonnar® T* FE 35 mm F2,8 ZA

Rezoluţie ZEISS pe întreaga suprafaţă a imaginii

Rezoluţia şi contrastul de excepţie sunt funcţiile cheie ale acestui obiectiv. Cele trei elemente asferice duble controlează în mod eficient aberaţia sferică, în timp ce aplicarea extinsă a stratului protector ZEISS T* nu numai că reduce petele albe şi reflexiile parazite pentru reproducerea naturală a culorilor, ci este esenţial pentru obţinerea unui contrast impresionant.

Aflați mai multe

Imagine cu Obiectiv Sonnar® T* FE 35 mm F2,8 ZA

Efect bokeh superb şi performanţă la lumină scăzută

O diafragmă maximă de F2,8 facilitează fotografierea într-o gamă largă de condiţii de iluminare, cu o calitate constantă a imaginii la toate deschiderile diafragmei. Obiectivele luminoase sunt adesea mari, dar un nou design al grupului de obiective de focalizare permite o diafragmă maximă mare într-un obiectiv compact. Designul circular al diafragmei contribuie la un splendid efect bokeh, pentru fundaluri defocalizate uniform.

Imagine cu Obiectiv Sonnar® T* FE 35 mm F2,8 ZA

Fotografiaţi cu încredere oriunde

Unele dintre cele mai interesante imagini sunt capturate în medii dificile. Datorită designului rezistent la praf şi umezeală, obiectivul va obţine performanţe bune în condiţii moderate de praf şi umezeală, astfel încât să puteţi fotografia cu încredere oriunde veţi găsi aceste superbe cadre.

Aflați mai multe

Imagine cu Obiectiv Sonnar® T* FE 35 mm F2,8 ZA

Culori şi contrast de excepţie

Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

Aflați mai multe

Imagine cu Obiectiv Sonnar® T* FE 35 mm F2,8 ZA

Diafragmă circulară cu 7-lamele

Cu diafragma circulară cu 7 lame este posibilă defocalizarea mai lină şi mai naturală a imaginilor. Folosiţi creativ estomparea artistică sau efectul „bokeh” şi controlul mai bun asupra adâncimii câmpului.

Aflați mai multe

Parasolarul special inclus se potriveşte cu forma compactă a obiectivului

Parasolarul inclus ALC-SH129 este de tip capac. Acest design se potriveşte perfect cu montura compactă a obiectivului, contribuind atât la portabilitate cât şi la protecţie. Parasolarul este prevăzut cu un filet pentru filtru, permiţând montarea de filtre de 40,5 mm în timpul utilizării parasolarului.