Imagini cu Obiectiv Distagon T * FE F1,4 ZA, de 35 mm
Imagini cu Obiectiv Distagon T * FE F1,4 ZA, de 35 mm
Obiectiv ZEISS Distagon luminos, panoramic, de cadru întreg

Pe lângă faptul că este o alegere excelentă pentru instantanee şi peisaje, acest obiectiv luminos de cadru întreg ZEISS Distagon F1,4 de 35 mm facilitează fotografierea cu camera în mână în interior la lumină redusă, precum şi fotografierea scenelor nocturne. Adâncimea redusă a câmpului, la diafragme mai mari şi diafragma circulară cu 9 lame facilitează obţinerea unui efect bokeh uniform pentru portrete sau instantanee de nuntă. Există un întreg spectru de imagini pe care le poate crea doar o diafragmă mare F1,4. Datorită distanţei focale minime de 30 cm este utilă pentru fotografierea imaginilor cu flori şi a obiectelor similare.

Compatibilitate
Camere cu montură E de cadru întreg
Camere cu montură E de cadru întreg
Camere APS-C cu montură E
Camere APS-C cu montură E
Exemple de fotografii
Configuraţia obiectivului

Calitate ZEISS legendară realizată şi calibrată special pentru produse de imagine de la Sony. Stratul protector T* contribuie la redarea unei imagini şi a unui contrast excelent.

Grafic MTF

Funcţia de transfer a modulaţiei (MTF) descrie cât de bine poate un obiectiv să reproducă detaliile fine, nivel măsurat ca grad de contrast obţinut între liniile cu spaţii fine între ele.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv ZEISS superangular Full Frame de 35 mm cu distanţă focală fixă

  • Protecţia antireflexie T* de la ZEISS reduce petele albe

  • Direct Drive SSM pentru un control silenţios şi extrem de precis al focalizării obiectivului

  • Diafragmă circulară cu 9 lame pentru efecte frumoase de defocalizare

  • Design rezistent la praf şi la umezeală

Distanţă minimă de focalizare
0,3 m (0,98 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,18x
Diametru filtru (mm)
72 mm
Greutate
630 g (22,3 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH137: în formă de petală, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv, Husă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor