Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Mic, ușor și Full Frame

Cele mai recente tehnologii mecanice și optice asigură o performanță Full Frame deplină pentru obiectivul cu zoom standard cel mai ușor și mai compact din lume. Deși FE 28-60mm F4-5.6 este conceput pentru transportare ușoară pentru uz cotidian, are o distanță focală de 28-60 mm a vă lărgi orizontul Full Frame.

Obiectiv cu zoom standard compact cu performanță Full Frame
Galerie foto FE 28-60mm F4-5.6
Imagine exemplu
Obiectivul zoom compatibil Full Frame cel mai mic și mai ușor din lume

FE 28-60mm F4-5.6 oferă calitate Full Frame și cea mai mică dimensiune și greutate (167 g) din lume, datorită proiectării mecanice și optice excelente, inclusiv structurii telescopice și celor 3 elemente obiectiv asferice. Pentru poze cotidiene, călătorii și vlogging, este obiectivul ideal pt. camere Full Frame cu montură E, oferind greutate redusă, portabilitate și imagini de calitate.

Imagine exemplu
Obiect. zoom standard cu rez. Full Frame de la un colț la altul

Pentru a asigura performanța optică și rezoluția de la un colț la altul necesare imaginilor Full Frame, FE 28-60mm F4-5.6 are trei elemente de obiectiv asferice. Forma precisă a acestor elemente suprimă diversele distorsiuni și aberații din imagini. 

Imagine exemplu
Capacitate ideală în ce privește distanța focală și realizarea de prim-planuri

Surprindeți subiecți cotidieni diverși cu intervalul de focalizare flexibil. Cu o distanță minimă de focalizare de doar 0,3 m (teleob. 0,45 m), obțineți prim-planuri bune cu mâncare și flori. Designul compact îl face instrumentul ideal pt. orice, de la fotografii pe masă la vloguri, la calitate Full Frame.

Imagine exemplu
Acționarea cu motor liniar extrage performanță FA maximă din noile camere Full Frame

Motorul liniar Sony oferă focalizare rapidă și precisă și operare silențioasă la fotografiere și filmare. Împreună cu noile camere Full Frame α, puteți fixa cu încredere chiar și subiecți care se mișcă rapid folosind funții FA ca urmărirea în timp real și FA a ochilor în timp real.

Ilustrație care descrie designul rezistent la praf și umiditate
Design rezistent la praf și umezeală

Pentru încredere, fiabilitate și utilizare simplă în diverse medii de fotografiere, designul compact și ușor este etanșat împotriva prafului și umezelii.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Camerele de la Sony, proiectate cu precizie pentru versatilitate şi fiabilitate superioară au performanţe optice impresionante într-o gamă largă de aplicaţii.

[1] Obiectiv asferic

Funcție de transfer al modulației pentru SEL2860
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca nivel de contrast obținut între liniile fin spațiate.

[1] Contrast (%) [2] Distanța de la centrul optic al obiectivului (mm) [3] La 28 mm/Diafragmă maximă [4] La 28 mm/Diafragmă F8 [5] La 60 mm/Diafragmă maximă [6] La 60 mm/Diafragmă F8 [7] Frecvență spațială [8] 10 perechi de linii/mm [9] 30 de perechi de linii/mm [10] Valori radiale [11] Valori tangențiale

Comenzi obiectiv

1. Inel de focalizare / 2. Inel de zoom

Compatibilitate FE 28-60mm F4-5.6

Urmați link-ul de mai jos pentru detalii referitoare la compatibilitatea obiectivului/corpului.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectivul cu zoom standard Full Frame cel mai mic și mai ușor din lume

  • Obiectiv cu zoom standard Full Frame pentru imagini de înaltă calitate

  • Performanță FA rapidă și silențioasă, asigurată de motorul liniar

  • Design rezistent la praf şi la umezeală

  • Diafragmă cu 7 lame pentru bokeh natural

Distanţă minimă de focalizare
Ungi larg 0,3 m, teleobiectiv 0,45 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,16
Diametru filtru (mm)
40,5
Greutate
167 g

Ce este în cutie

Capac frontal obiectiv: ALC-F405S, Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM, Carcasă:-

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor