Imagini cu E F2,8 de 20 mm
Imagini cu E F2,8 de 20 mm
Superangular compact, fix

Obiectiv superangular cu distanţă focală fixă E F2,8 de 20mm (SEL20F28)

Conceput atât pentru fotografii, cât şi pentru filme, acest obiectiv subţire (20,4 mm) şi uşor de tip plat oferă performanţe excepţionale. Utilizaţi-l pentru interioare, natură, instantanee şi multe altele.

Folosite cu camerele foto α cu montură E de la Sony, obiectivele APS-C cu montură E oferă performanţa unei camere mari.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Pentru a optimiza performanţa, elemente asferice ale obiectivului menţin un contrast ridicat (chiar şi cu diafragma complet deschisă), reducând în acelaşi timp distorsiunea şi planeitatea imaginii.

Focalizare rapidă, agilă

Mecanismul de focalizare posterioară împiedică mişcarea monturii obiectivului, ceea ce înseamnă un design mai compact, o reacţie mai rapidă de focalizare automată şi distanţe minime de focalizare reduse.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Camerele Sony, proiectate cu precizie pentru versatilitate și fiabilitate superioară au performanțe optice impresionante într-o gamă largă de aplicații.
[1] Obiectiv asferic

Funcție de transfer al modulației pentru SEL20F28
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca nivel de contrast obținut între liniile fin spațiate.
[1] Contrast (%)  [2] Distanța de la centrul optic al obiectivului (mm)  [3] Diafragmă maximă  [4] Diafragmă F8  [5] Frecvență spațială  [6] 10 perechi de linii/m m [7] 30 de perechi de linii/mm  [8] Valori radiale  [9] Valori tangențiale

Am modificat această pagină pentru a reflecta următoarea corecţie: camerele cu montură E de la Sony au fost incorect prezentate ca dispunând de SteadyShot™, prin urmare această informaţie a fost ştearsă.

Specificaţii şi funcţii

  • Ultrasubţire (20,4 mm) şi uşor, cu finisaj metalic

  • Elementele asferice ale obiectivului reduc distorsiunea şi aberaţiile

  • Diafragmă circulară pentru defocalizare atractivă

  • Focalizare automată lină şi silenţioasă

  • Distanţă focală echivalentă cu cea a camerelor foto cu APS-C: 30 mm

Distanţă minimă de focalizare
0,2 m (0,66 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,12x
Diametru filtru (mm)
49 mm
Greutate
69 g (2,4 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH113: de tip capac), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor