Imagini cu OSS LE F3,5–6,3 E 18–200 mm
Obiectiv cu zoom 11x, versatil şi uşor

E 18–200mm F3,5-6,3 OSS LE (SEL18200LE)

Mai mic şi mai uşor decât obiectivele din aceeaşi gamă, modelul SEL18200LE acoperă un interval versatil de distanţe focale, de la superangular la teleobiectiv. Un obiectiv ideal pentru călătorii, cu factor înalt de mărire.

Împreună cu camerele foto α cu montură E de la Sony, obiectivele APS-C cu montură E oferă performanţe fotografice excelente.

Capturaţi imagini clare

Stabilizarea optică SteadyShot™ încorporată asigură fotografii şi clipuri video limpezi, lipsite de zone neclare, chiar şi când fotografiaţi cu camera în mână.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Elementele asferice ale obiectivului reduc la minimum distorsiunile, în timp ce elementele din sticlă ED (cu dispersie foarte redusă) asigură un nivel superior de contrast, rezoluţie şi fidelitate a culorilor.

Focalizare rapidă, agilă

Mecanismul de focalizare internă împiedică mişcarea monturii obiectivului, ceea ce înseamnă un design mai compact, o reacţie mai rapidă de focalizare automată şi distanţe minime de focalizare reduse.

Specificaţii şi funcţii

  • Teleobiectiv cu zoom, cu interval de mărire 11x

  • Interval larg de zoom pentru fotografierea sau filmarea de zi cu zi

  • Stabilizarea optică SteadyShot menţine claritatea imaginilor cu camera în mână

  • Elemente optice de înaltă performanţă cu 4 suprafeţe asferice

  • Distanţă focală echivalentă cu 35 mm: 27 – 300 mm

Distanţă minimă de focalizare
0,5 m (1,64 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,27x
Diametru filtru (mm)
62 mm
Greutate
460 g (16,3 oz.) (fără trepied)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH124: în formă de petală, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor