Imagini cu E F3,5-6,3 OSS de 18-200 mm
Singurul obiectiv de care veţi avea nevoie

Obiectiv cu zoom E F3,5 - 6,3 OSS, de 18 - 200 mm (SEL18200)

Obiectivul versatil cu zoom SEL18200 include stabilizarea optică SteadyShot™ şi modul activ de stabilizare a imaginii – caracteristici nepreţuite când realizaţi clipuri video în mişcare.

Împreună cu camerele foto α cu montură E de la Sony, obiectivele APS-C cu montură E oferă performanţe fotografice excelente.

Fotografii şi filme lipsite de neclarităţi

Stabilizarea optică SteadyShot™ încorporată şi modul activ de stabilizare a imaginii asigură imagini limpezi şi lipsite de neclarităţi, chiar şi atunci când filmaţi cu camera în mână sau în mişcare.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Elementele asferice ale obiectivului reduc la minimum distorsiunile, în timp ce elementele din sticlă ED (cu dispersie foarte redusă) asigură un nivel superior de contrast, rezoluţie şi fidelitate a culorilor.

Focalizare rapidă, agilă

Mecanismul de focalizare internă împiedică mişcarea monturii obiectivului, ceea ce înseamnă un design mai compact, o reacţie mai rapidă de focalizare automată şi distanţe minime de focalizare reduse.

Specificaţii şi funcţii

  • Teleobiectiv cu zoom, cu interval de mărire 11x

  • Interval larg de zoom pentru fotografierea sau filmarea de zi cu zi

  • Stabilizare optică SteadyShot a imaginii cu mod activ

  • Elemente optice de înaltă performanţă cu 4 suprafeţe asferice

  • Distanţă focală echivalentă cu 35 mm: 27 – 300 mm

Distanţă minimă de focalizare
0,3 (Panoramic)-0,5 m (Teleobiectiv) (0,99 (Panoramic)-1,64 ft (Teleobiectiv))
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,35 x
Diametru filtru (mm)
67 mm
Greutate
524 g (18,5 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH109: în formă de petală, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor