Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagine produs
Imagini cu FE de 14 mm F1,8 GM
G Master
Mai multe despre G Master
Vederi noi de la o capodoperă de 14 mm F1,8

Acest obiectiv superangular oferă calitatea G Master într-un design inovator și compact. Tehnologia avansată asigură o rezoluție uimitoare, plus efect bokeh rafinat chiar și la diafragma maximă F1,8. Cu FA rapidă și mobilitate extraordinară, un obiectiv pentru scene cotidiene.

Obiectiv cu distanță focală fixă de 14 mm F1,8, G Master
Galerie foto cu obiectivul FE de 14 mm la F1,8 GM
Imagine de interior într-o bibliotecă cu design elaborat cu plăci de lemn pe tavan, cu rezoluție până în fiecare colț al ecranului
Rezoluție spectaculoasă până la diafragmă de F1,8

Două elemente XA (asferice extreme) dintr-un design care respectă standardele G Master stricte oferă o rezoluție uimitoare de la un colț la altul, până la diafragma maximă de F1,8. Un element Super ED (dispersie extrem de scăzută) și două elemente de sticlă ED elimină dispersia culorilor, pentru claritate și precizie uimitoare, iar stratul Sony Nano AR II minimizează petele albe și reflexiile parazite.

Imagine cu SEL14F18GM ținut în mâna dreaptă
Perspective ultralargi cu diafragmă mare într-un obiectiv incredibil de compact

Elementele asferice precise, inclusiv două elemente XA ultraprecise într-un design inovator al sistemului optic G Master, interacționează cu două motoare liniare XD Sony pentru a oferi o performanță extraordinară într-un obiectiv compact, de doar 460 de grame. Puteți lua acest obiectiv ultralarg oriunde cu dvs., remodelând lumea cu noi perspective creative.

Fotografie care arată Calea Lactee peste mare
Rezoluție și dimensiuni compacte pentru imagini nocturne

Pe lângă diafragma mare și de unghiul ultralarg, sistemul optic avansat cu element frontal XA foarte curbat minimizează petele albe sagitale la fotografierea cerului înstelat sau a altor scene nocturne. Diafragma maximă F1,8 permite fotografiere la lumină scăzută fără obturator lent, iar dimensiunile compacte vă permit să fotografiați oriunde.

Imagine cu o floare mică pe o piatră în pădure, focalizată, cu estompare în față și în spate
Efect bokeh cursiv în format ultralarg

Cu elemente XA precise, mecanism cu diafragmă circulară cu 9 lamele și aberație gestionată optim, obiectivul poate crea un efect bokeh rafinat fără artefacte circulare nedorite. Distanța de focalizare minimă este de 0,25 m, astfel că puteți combina prim-planuri dinamice cu efecte bokeh superbe în fundal extins.

Imagine cu o persoană care sare într-un unghi foarte apropiat de sol
FA rapidă, precisă, silențioasă, pentru fotografii și filme

Două motoare liniare XD (dinamice extreme) poziționează precis grupurile de focalizare, pentru focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă, care maximizează potențialul de viteză al corpurilor cu montură E. Focalizarea automată silențioasă oferă un mare avantaj la filmarea în unghiuri ultralargi, iar mobilitatea și răspunsul rapid dau creatorilor libertatea de a lucra eficient cu orice subiect.

Imagine combinată de produs care ilustrează construcția rezistentă la praf și la umezeală și stratul de acoperire cu fluor
Fiabilitate uimitoare pentru orice aplicație

Pe lângă un strat de acoperire cu fluor pe elementul frontal, care nu permite depunerea apei, a uleiului și a altor substanțe contaminante, și elementul posterior este acoperit cu fluor pentru a păstra suprafața curată la schimbarea filtrului posterior. Un design rezistent la apă și la umezeală maximizează fiabilitatea atunci când utilizați acest obiectiv superangular cu dafragmă mare în condiții dificile în aer liber.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Obiectivele G Master duc imaginile și expresivitatea la niveluri incredibile, cu o combinație uimitoare de rezoluție ridicată și efect bokeh cu estompare fină.

[1] Obiectiv asferic extrem (XA) [2] Obiectiv asferic [3] Sticlă Super ED [4] Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Funcție de transfer al modulației pentru SEL14G18GM
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca nivel de contrast obținut între liniile fin spațiate.

[1] Contrast (%) [2] Distanța de la centrul optic al obiectivului (mm) [3] Diafragmă maximă [4] Diafragmă F8 [5] Frecvență spațială [6] 10 perechi de linii/mm [7] 30 de perechi de linii/mm [8] Valori radiale [9] Valori tangențiale

Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Comenzi obiectiv

1. Inel de focalizare/2. Buton de menținere a focalizării/3. Inel pentru diafragmă/4. Comutator mod focalizare/5. Indice diafragmă/6. Comutator cuplare trepte pentru diafragmă

Compatibilitate cu obiectivul FE de 14 mm la F1,8 GM

Urmați link-ul de mai jos pentru detalii referitoare la compatibilitatea obiectivului/corpului.

Unele camere pot necesita actualizarea software-ului pentru funcţionalitate completă.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv superangular cu distanță focală fixă seria G Master premium

  • Elemente XA și din sticlă Super ED și două elemente de sticlă ED pentru o rezoluție înaltă pe toată suprafața imaginii.

  • Perspective ultralargi cu diafragmă mare într-un obiectiv incredibil de compact

  • Motoarele liniare XD oferă un răspuns excelent și vibrații reduse pentru o focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă

  • Buton de menținere focalizată și alte funcții care satisfac nevoi profesionale de fotografiere

Distanţă minimă de focalizare
0,25 m (0,82 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,1
Diametru filtru (mm)
-
Greutate
460 g (16,3 oz)

Ce este în cutie

Capac frontal pentru obiectiv: furnizat, Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM, Geantă moale, Șablon filtru

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor