Imagine de produs 1
Imagine de produs 2
Imagine de produs 3
Imagine de produs 4
Sigla G MASTER
Despre obiectivele G Master
Obiectiv de 12-24 mm cu zoom ultralarg la F2,8

La poziția de 12 mm a intervalului, acest obiectiv de 12-24 mm cu zoom constant la F2,8 oferă un unghi ultralarg. Designul inovator al sistemului optic se combină cu motoare liniare XD avansate de la Sony pentru a asigura o calitate uimitoare a imaginii la standard G Master într-un obiectiv ușor, cu focalizare automată rapidă și precisă, control cursiv și fiabilitate de durată.

Obiectiv G Master cu zoom în unghi larg și diafragmă mare

Vedeți clipul video

Galerie foto cu obiectivul GM tip FE de 12-24 mm la F2,8
Diafragmă maximă strălucitoare la F2,8 de la 12 la 24 mm

Unghiul extrem de larg de 12 mm pe care îl oferă acest obiectiv versatil face posibile evidențierea distanței și crearea de perspective dinamice dincolo de percepția ochiului liber. Extindeți-vă paleta artistică cu imagini profunde și copleșitoare.

Mostră de imagine realizată cu SEL1224GM
Sistem optic inovator cu cel mai mare element XA din gama α

Trei elemente XA, inclusiv cel mai mare de până acum, se combină cu un element asferic într-un design optic inovator care oferă rezoluție G Master pe întreaga imagine. Două elemente Super ED (dispersie extrem de scăzută) și trei ED din sticlă elimină aberația cromatică, iar noul strat de acoperire Nano AR II reduce reflexiile parazite, pentru imagini clare și bine definite.

Mostră de imagine realizată cu SEL1224GM
Luminozitate F2,8 constantă

Zoomul de 12-24 mm cu o diafragmă maximă constantă la F2,8 este ideal pentru scene nocturne, cer înstelat și alți subiecți în lumină difuză la sensibilitate redusă, fără a fi nevoie să folosiți viteze extrem de mici ale obturatorului.

Imagine de produs din stânga, cu corpul aparatului atașat
Unghiuri largi și o diafragmă mare într-un dispozitiv cu zoom

Un design avansat al sistemului optic cu patru elemente asferice (trei XA), plus design al sistemului mecanic cu motor liniar Sony XD original, într-un dispozitiv compact și ușor de 12-24 mm cu zoom F2,8 ce redă imagini de calitate uimitoare. Ideal pentru peisaje, scene nocturne și arhitectură, acest obiectiv oferă mobilitate pentru fotografi activi de sport care fotografiază în unghiuri largi.

Mostră de imagine realizată cu SEL1224GM
Motoare liniare XD pentru FA și urmărire rapide și precise

Patru motoare liniare XD, câte două per grup de focalizare, contribuie la focalizare automată și urmărire rapide și precise, care valorifică potențialul de viteză oferit de aparatele foto α. Noi algoritmi de control maximizează răspunsul sistemului cu motor liniar XD, asigurând sincronizare ireproșabilă între grupurile de focalizare. Funcționarea este silențioasă, cu vibrații minime.

Imagine de produs cu comutatorul modului de focalizare și descrierea designului rezistent la praf și umezeală
Control și fiabilitate pentru aplicații profesionale

Butonul de menținere a focalizării, comutatorul modului de focalizare, inelul de zoom, inelul de focalizare etc. sunt proiectate și amplasate pentru operare facilă. Pot fi atribuite funcții alternative butonului de menținere a focalizării prin setările meniului aparatului foto. Stratul de acoperire cu fluor al elementului frontal plus designul rezistent la praf și umezeală asigură fiabilitate în medii dificile.

Ilustrare a configurației obiectivului
Configuraţia obiectivului

Obiectivele seria G Master duc imaginile la un nivel neatins până acum, cu o combinație uimitoare de rezoluție extrem de înaltă și efect bokeh de fundal
[1] Obiectiv asferic extrem (obiectiv XA) [2] Obiectiv asferic [3] Sticlă super ED [4] Sticlă ED (dispersie extrem de scăzută)

Funcție de transfer al modulației pentru SEL1224GM
Grafic MTF

MTF descrie cât de bine poate reproduce un obiectiv detaliile fine, măsurate ca niveluri de contrast obținut între liniile fin spațiate.

[1] La 12 mm/diafragmă max. [2] La 12 mm/diafragmă F8
[3] La 24 mm/diafragmă max. [4] La 24 mm/diafragmă F8
[5] Contrast (%) [6] Distanță față de centrul optic al obiectivului (mm)
[7] Frecvență spațială [8] 10 perechi de linii/mm [9] 30 de perechi de linii/mm
[10] Valori radiale [11] Valori tangențiale

Prim plan cu FX6 folosit pentru filmare
Avantajele obiectivelor Sony pentru filmare

Aflați cele patru avantaje unice ale utilizării obiectivelor cu montură E de la Sony pentru filmări. Combinația dintre obiectivele și camerele Sony vă va îmbunătăți experiența de creație video.

Comenzi obiectiv

1. Inel de focalizare/2. Buton de menținere a focalizării/3. Inel de zoom/4. Comutator mod de focalizare

Compatibilitate cu obiectivul G tip FE de 12-24mm la F2,8

Urmați link-ul de mai jos pentru detalii referitoare la compatibilitatea obiectivului/corpului.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv premium seria G Master cu zoom în unghi ultralarg

  • Motorul liniar XD oferă un răspuns excelent și vibrații reduse pentru o focalizare automată rapidă, precisă și silențioasă

  • Trei elemente XA, un obiectiv asferic, două elemente de sticlă Super ED și trei de sticlă ED pentru rezoluție înaltă pe plaja focală

  • Strat de acoperire Sony Nano AR II pentru eliminarea petelor albe şi a reflexiilor parazite

  • Buton de menținere focalizată și alte funcții care satisfac nevoi profesionale de fotografiere

Distanţă minimă de focalizare
0,28 m (0,92 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,14
Diametru filtru (mm)
-
Greutate
847 g (29,9 oz)

Ce este în cutie

Capac frontal pentru obiectiv: furnizat, Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM, Geantă: da (geantă de transport ușoară), Șablon filtru

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii şi premii

Opiniile utilizatorilor