E 11 mm F1,8

Specificaţii şi funcţii complete

SEL11F18

Preț recomandat

2.999,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură E Sony
Format
APS-C
Distanță focală (mm)
11
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
16,5
Grupuri/elemente de obiectiv
11-12
Unghi de vizualizare (APS-C)
104゚
Diafragmă maximă (F)
1,8
Diafragmă minimă (F)
16
Discuri diafragmă
7
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,15 m (focalizare automată), 0,12 m (focalizare manuală) (0,5 ft (focalizare automată), 0,4 ft (focalizare manuală))
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,13 (focalizare automată), 0,20 (focalizare manuală)
Diametru filtru (mm)
55
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)
Compatibilitate teleconvertor (x1,4)
-
Compatibilitate teleconvertor (x2,0)
-
Tipul parasolarului
În formă de petală, de tip baionetă

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
66 x 57,5 mm (2-5/8 x 2-3/8 in)
Greutate
181 g (6,4 oz)

Ce este în cutie

  • Parasolar (model): ALC-SH170
  • Capac față pentru obiectiv: ALC-F55S
  • Capac spate pentru obiectiv: ALC-R1EM
  • Carcasă:-
Placeholder

Caracteristici

Prim-plan cu flori uscate

F1,8 ultra-wide pentru fotografii și filme

Cu o distanță focală de 11 mm (echivalent 35 mm Full-Frame: 16,5 mm) pentru imagini dinamice și o diafragmă mare F1,8 pentru un bokeh profund, acest obiectiv în format APS-C de 181 grame (6,4 oz) are mobilitatea de care aveți nevoie pentru a realiza fotografii și filme uimitoare oriunde. Dispune de 2 motoare liniare pentru AF rapid și precis pentru fotografii și filme.

Imagine nocturnă

Bokeh profund și expresiv

O diafragmă maximă mare F1,8 pentru un bokeh expresiv în imagini profunde și impresionante. Focalizarea minimă la 0,12 metri (0,4 ft) și mărirea maximă de 0,2x vă permit să vă apropiați de subiect, producând în același timp fundaluri frumos defocalizate. Aberația sferică controlată cu precizie și o diafragmă circulară cu 7 lamele contribuie în mod semnificativ la bokehul senzațional al acestui obiectiv.

Aflați mai multe despre diafragma circulară 

3 persoane făcând selfie împreună

Priveliști dinamice la 11 mm

Unghiul de vizualizare ultra-wide de 11 mm al acestui obiectiv versatil este o alegere excelentă pentru peisaje, arhitectură, interioare și chiar pentru vlogging. Acesta oferă perspective vizuale unice pentru o gamă largă de subiecte și situații.

Imagine a unor scări în spirală

Rezoluție ultra-wide excelentă

Optica inovatoare oferă o rezoluție ridicată până la marginile imaginii. Amplasarea optimă a trei elemente asferice corectează în mod ideal curbura câmpului pentru o rezoluție excelentă în întreaga imagine. Trei elemente din sticlă ED (Extra-low Dispersion) suprimă în mod eficient aberațiile cromatice și franjurile de culoare pentru o calitate superbă a imaginii.

Aflați mai multe despre elementul de sticlă ED

Model scoțând camera din geantă

Libertate compactă și ușoară

Acest obiectiv compact și ușor se potrivește perfect cu corpurile camerelor APS-C, oferind o manevrare ușoară, excelentă pentru sesiuni lungi de fotografiere cu camera în mână sau cu mânerul montat. Elementele sferice și asferice se combină pentru a obține performanțe optice uimitoare într-un obiectiv care are doar 66 x 57,5 mm (2-5/8 x 2-3/8 in) și cântărește doar 181 g (6,4 oz). 

Ilustrație a motoarelor liniare

AF avansat maximizează potențialul de viteză al corpului

2 mot. lin. asig. acestui obiectiv cu diafr. mare o perform. impres. de focaliz. autom. și urmăr. rapidă și precisă pt. fotogr. și filme. AF și urmăr. sunt atât de recept. încât întregul potențial de viteză al corpului utiliz. poate fi valorif. complet, deci sub. cu mișc. rapidă sau nereg. pot fi surprinși fiabil.

Aflați mai multe despre motorul liniar

Persoană care filmează folosind un cardan

Un instrument versatil pentru cei care fac filmări

Câmpul de vizualizare de 11 mm și diafragma mare F1,8 facilitează fotografierea subiectelor pe fundaluri ample cu un bokeh frumos. Acest lucru face ca acest obiectiv să fie ideal și pentru vlogging. Spre deosebire de multe modele ultra-wide cu diafragmă mare, acest design unic permite utilizarea de filtre frontale pentru o flexibilitate creativă suplimentară într-o gamă largă de situații de fotografiere.

Imagine cu obiecte neclare în prim-plan și o persoană focalizată mai în spate

Filme rafinate cu „respirație” minimă

Tehnologia ultramodernă încorporată în acest remarcabil obiectiv ultra-wide cu diafragmă mare reduce „respirația” nedorită și deplasările unghiului de vizualizare la focalizare pentru a facilita înregistrarea de filme de înaltă calitate și o expresivitate fluidă și rafinată.

Imagine de produs arătând funcția Linear Response MF

Răspuns natural, liniar, pentru focalizarea manuală

Pentru o senzație și un răspuns profesioniste la focalizarea manuală, funcția Linear Response MF asigură faptul că inelul de focalizare răspunde direct și liniar la controlul manual subtil. Rotirea inelului de focalizare se traduce direct printr-o schimbare corespunzătoare a focalizării, astfel încât controlul se simte imediat și este precis la fotografiere și filmare.

Aflați mai multe despre focalizarea manuală cu răspuns liniar

Persoană ținând o cameră

Echilibru consecvent pentru o manevrare ușoară

Datorită unui mecanism intern de focalizare rafinat, lungimea obiectivului rămâne constantă în timpul focalizării, pentru un echilibru și o manevrare ideale. Puteți să vă apropiați de subiect, până la distanța minimă de focalizare a obiectivului, și să realizați filme sau fotografii fără a fi restricționat de schimbarea lungimii obiectivului.

Aflați mai multe despre focalizarea internă

Imagine de produs arătând butonul de menținere a focalizării

Buton personalizat de menţinere a focalizării

Un buton personalizabil de menținere a focalizării asigură un acces ușor și un control comod. O funcție alternativă poate fi atribuită butonului de menținere a focalizării din meniurile de pe corpul camerei. De exemplu, ați putea atribui butonul de menținere a focalizării funcției de mărire a focalizării, asigurând acces rapid la mărirea focalizării în timpul fotografierii.

Aflați mai multe despre butonul de menținere a focalizării

Imagine de produs arătând comutatorul pentru modul de focalizare

Comutare ușoară între focalizarea manuală și cea automată

Comutatorul pentru modul de focalizare manuală/automată permite comutarea instantanee între modurile de focalizare manuală și automată, permițând un răspuns instantaneu la situațiile de fotografiere în schimbare și nevoile de focalizare.

Ilustrație care arată designul rezistent la praf și umiditate

Design rezistent la praf şi la umezeală

Designul rezistent la praf și umiditate asigură fiabilitate suplimentară pentru utilizarea în exterior, în condiții dure.

Aflați mai multe despre designul rezistent la praf și la umezeală