PLANAR T* ZA F1,4 DE 85 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SAL85F14Z

Preț recomandat

7.299,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură A Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
85 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
127,5 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
7/8
Unghi de vizualizare (35 mm)
29°
Unghi de vizualizare (APS-C)
19°
Diafragmă maximă (F)
1,4
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,85 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,13x
Diametru filtru (mm)
72 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
81 x 75 mm (3-1/4 x 2-7/8 in.)
Greutate
640 g (22,6 oz.)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH0002: de formă rotundă, de tip baionetă)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Calitate constantă ZEISS, indiferent de deschidere

De la cea mai mare deschidere F1,4 la complet diafragmat, acest obiectiv spectaculos oferă o reproducere naturală cu claritate superioară, contrast deosebit şi tonuri de negru bine definite. De asemenea, designul ZEISS Planar diminuează distorsiunea şi aberaţia astfel încât, formele, culorile, gradaţiile delicate sunt reproduse cu un realism extraordinar.

Imagine cu Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Portrete pe care subiecţii dvs. le vor adora

Obiectivul ZEISS Planar pentru camere foto digitale cu obiective interschimbabile este un model de generaţie nouă care permite capturarea unor portrete splendide de la o distanţă confortabilă de subiect, garantând în acelaşi timp claritate superioară a imaginii şi o defocalizare uniformă şi naturală, ce conferă un plus de profunzime portretelor pe care le realizaţi.

Imagine cu Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Efectul lin şi delicat de defocalizare scoate subiecţii în evidenţă

Calitatea ZEISS se extinde de la claritatea excepţională la o defocalizare splendidă a fundalului, care face ca subiectele focalizate să iasă cu adevărat în evidenţă. O diafragmă circulară cu 9 lame funcţionează perfect cu deschiderea maximă F1,4 a acestui obiectiv, pentru efecte deosebite de defocalizare a fundalului, cu zone luminoase naturale.

Imagine cu Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Focalizare şi control uşor şi uniform

Manevrarea este îmbunătăţită de un buton de menţinere a focalizării situat pe montura obiectivului, care oferă o blocare facilă a focalizării şi de un inel de focalizare care este uşor şi comod de utilizat. Faptul că inelul de focalizare nu se roteşte în timpul utilizării focalizării automate îmbunătăţeşte, de asemenea, manevrabilitatea.

Imagine cu Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Imagini clare în condiţii de iluminare redusă

Datorită deschiderii sale maxime mari de F1,4 obiectivul SAL85F14Z este o alegere excelentă pentru fotografiere cu camera în mână în condiţii de iluminare redusă. Capacitatea sa de fotografiere în condiţii de iluminare redusă este scoasă în evidenţă atunci când este utilizat cu o cameră care dispune de SteadyShot INSIDE, sistemul de stabilizare a imaginii încorporat în camera foto, care compensează în mod eficient efectele tremurului camerei, într-o gamă largă de situaţii de fotografiere.

Imagine cu Planar T* 85 mm F1,4 ZA

Stratul protector ZEISS T*

Obiectivele ZEISS sunt renumite pentru reproducerea excepţională a culorilor şi contrastului. Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.