G SSM II F4-5,6 DE 70-400 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SAL70400G2

Preț recomandat

10.999,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură A Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
70-400 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
105-600 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
12/18
Unghi de vizualizare (35 mm)
34°-6°10'
Unghi de vizualizare (APS-C)
23°-4°10'
Diafragmă maximă (F)
4-5,6
Diafragmă minimă (F)
22-32
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
1,5 m (4,93 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,27x
Diametru filtru (mm)
77 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)
Compatibilitate teleconvertor (x1,4)
Compatibil în modul focalizare manuală
Compatibilitate teleconvertor (x2,0)
Compatibil în modul focalizare manuală

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
94,5 x 196 mm (3-3/4 x 7-3/4 in.)
Greutate
1500 g (53 oz.) (fără trepied)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Opţiuni de culoare

black

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH121: în formă de petală, de tip baionetă)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Obiectiv performant cu distanţă focală fixă de la 70 la 400 mm

Cea de-a 2-a ediţie a acestui popular obiectiv G Lens F4-5,6 de 70-400 mm păstrează designul optic superb al modelului anterior, care include două elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută), dar adaugă un strat antireflexie din nanocristale care reduce şi mai mult reflexiile nedorite, pentru imagini clare, cu lumină difuză şi reflexii parazite minime. Performanţa optică de excepţie rivalizează cu cea a obiectivelor cu distanţă focală fixă pe întregul interval de zoom.

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Imagini clare, cu contrast precis

Pe lângă designul optic de precizie, tehnologia stratului Nano AR de la Sony produce un strat protector pentru obiectiv cu o nanostructură regulată, precis definită, care suprimă eficient reflexiile care pot cauza lumină difuză şi reflexii parazite. Rezultatul este o claritate superioară şi un contrast clar, care contribuie la o definiţie excepţională.

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Urmărire mai rapidă şi răspuns îmbunătăţit

Sistemul de acţionare a focalizării automate SMM de la Sony este o caracteristică excelentă, oferind o funcţionare uniformă şi silenţioasă. Un nou circuit de acţionare LSI duce performanţele la un nou nivel, asigurând o urmărire mult mai rapidă a subiectului cu focalizarea automată decât modelele anterioare şi făcând sistemul de acţionare SSM mai sensibil ca oricând.

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Motor de focalizare SSM (motor Super Sonic Wave)

SSM (motor Super Sonic Wave) este un sistem de acţionare piezoelectric care contribuie la funcţionarea lină şi silenţioasă a focalizării automate. Capacitatea de a atinge un cuplu mare la viteze de rotaţie mici contribuie la răspunsuri rapide de pornire şi oprire, precum şi la o poziţionare precisă. Pentru fotograf, aceasta înseamnă o focalizare rapidă, silenţioasă şi precisă.

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

O experienţă rafinată

Cele trei butoane de menţinere a focalizării din jurul monturii obiectivului asigură un acces uşor, indiferent de modul în care este ţinută camera. Atenţia acordată de Sony uşurinţei în operare este, de asemenea, demonstrată de comutatorul pentru modul de focalizare şi limitarea intervalului de focalizare, şi de capacitatea DMF (Focalizare manuală directă).

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Reproducere clară, bine definită

Cele două elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută) contribuie la claritate şi definiţie pe întregul interval de zoom, dar acest obiectiv poate realiza imagini cu un splendid efect bokeh de fundal.

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Realizare de prim-planuri

Pe lângă oferirea unui interval de zoom extrem de versatil, acest obiectiv poate focaliza până la 1,4 cm, pentru un raport de mărire de 0,27, care face posibilă surprinderea subiecţilor de mici dimensiuni şi a detaliilor la o calitate excelentă.

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Superb efect bokeh de fundal

Designul cu diafragmă circulară cu 9 lame permite obţinerea unui efect bokeh de fundal extrem de uniform, cu regiuni accentuate în mod natural. Defocalizarea uniformă a fundalului poate face ca subiectul focalizat să iasă cu adevărat în evidenţă în imagini de o adâncime aproape tridimensională.

Imagine cu G SSM II F4-5,6 de 70-400 mm

Rezistent la praf şi la umezeală

Unele dintre cele mai interesante imagini sunt capturate în medii dificile. Datorită designului rezistent la praf şi umezeală, obiectivul va obţine performanţe bune în condiţii moderate de praf şi umezeală, astfel încât să puteţi fotografia cu încredere oriunde veţi găsi aceste superbe cadre.