G SSM II F2,8 de 70-200 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SAL70200G2

Preț recomandat

15.499,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură A Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
70-200 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
105-300 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
16/19
Unghi de vizualizare (35 mm)
34°-12°30'
Unghi de vizualizare (APS-C)
23°-8°
Diafragmă maximă (F)
2,8
Diafragmă minimă (F)
32
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
1,2 m (4 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,21x
Diametru filtru (mm)
77 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)
Compatibilitate teleconvertor (x1,4)
Compatibil
Compatibilitate teleconvertor (x2,0)
Compatibil

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
87 x 196,5 mm (3-1/2 x 7-3/4 in.)
Greutate
1340 g (47,3 oz.) (fără suport pentru trepied)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH120: în formă de petală, de tip baionetă)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu G SSM II F2,8 de 70-200 mm

Performanţe îmbunătăţite la toate distanţele de focalizare

Popularul obiectiv G Lens SSM F2,8 de 70-200 mm a evoluat la un nivel şi mai înalt în Versiunea II, cu un design optic ce oferă o calitate optimă datorită senzorilor de imagine digitală. Reproducerea detaliilor fine pe întreaga suprafaţă a imaginii a fost semnificativ îmbunătăţită, iar superbul efect bokeh de fundal al obiectivului G Lens adaugă un plus de expresie.

Imagine cu G SSM II F2,8 de 70-200 mm

Imagini clare, cu contrast precis

Pe lângă designul optic de precizie, tehnologia stratului Nano AR de la Sony produce un strat protector pentru obiectiv cu o nanostructură regulată, precis definită, care suprimă eficient reflexiile care pot cauza lumină difuză şi reflexii parazite. Rezultatul este o claritate superioară şi un contrast clar, care contribuie la o definiţie excepţională.

Imagine cu G SSM II F2,8 de 70-200 mm

Urmărire mai rapidă şi răspuns îmbunătăţit

Sistemul de acţionare a focalizării automate SMM de la Sony este o caracteristică excelentă, oferind o funcţionare uniformă şi silenţioasă. Un nou circuit de acţionare LSI duce performanţele la un nou nivel, asigurând o urmărire mult mai rapidă a subiectului cu focalizarea automată decât modelele anterioare şi făcând sistemul de acţionare SSM mai sensibil ca oricând.

Imagine cu G SSM II F2,8 de 70-200 mm

Motor de focalizare SSM (motor Super Sonic Wave)

SSM (motor Super Sonic Wave) este un sistem de acţionare piezoelectric care contribuie la funcţionarea lină şi silenţioasă a focalizării automate. Capacitatea de a atinge un cuplu mare la viteze de rotaţie mici contribuie la răspunsuri rapide de pornire şi oprire, precum şi la o poziţionare precisă. Pentru fotograf, aceasta înseamnă o focalizare rapidă, silenţioasă şi precisă.

Imagine cu G SSM II F2,8 de 70-200 mm

O experienţă rafinată

Cele trei butoane de menţinere a focalizării din jurul monturii obiectivului asigură un acces uşor, indiferent de modul în care este ţinută camera. Atenţia acordată de Sony uşurinţei în operare este, de asemenea, demonstrată de comutatorul pentru modul de focalizare şi limitarea intervalului de focalizare, şi de capacitatea DMF (Focalizare manuală directă).

Imagine cu G SSM II F2,8 de 70-200 mm

Reproducere clară, bine definită

Cele patru elemente de sticlă ED (dispersie foarte scăzută) contribuie la obţinerea clarităţii pe întregul interval de zoom, dar acest obiectiv poate realiza un splendid efect bokeh de fundal, atunci când este necesar.

Imagine cu G SSM II F2,8 de 70-200 mm

Rezistent la praf şi la umezeală

Unele dintre cele mai interesante imagini sunt capturate în medii dificile. Datorită designului rezistent la praf şi umezeală, obiectivul va obţine performanţe bune în condiţii moderate de praf şi umezeală, astfel încât să puteţi fotografia cu încredere oriunde veţi găsi aceste superbe cadre.