G SSM F4 DE 500 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SAL500F40G

Preț recomandat

67.999,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură A Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
500 mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
750 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
10/11
Unghi de vizualizare (35 mm)
Unghi de vizualizare (APS-C)
3°10'
Diafragmă maximă (F)
4
Diafragmă minimă (F)
32
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
4 m (13,2 ft)
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,135 x
Diametru filtru (mm)
42 mm (exclusiv)
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)
Compatibilitate teleconvertor (x1,4)
Compatibil
Compatibilitate teleconvertor (x2,0)
Compatibil în modul focalizare manuală

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
140 x 367,5 mm (5-5/8 x 14-1/2 in.)
Greutate
3460 g (122 oz.) (fără trepied)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH118: formă rotundă, clip-on)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
  • geantă rigidă
  • Şnur pentru obiectiv
  • Filtru de polarizare circulară cu cuplare rapidă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu G SSM F4 G, de 500 mm

Asistenţă completă pentru senzori cu un număr ridicat de pixeli

Senzorii actuali de imagine oferă o rezoluţie şi o calitate generală a imaginilor care întrec cu uşurinţă filmele, acest obiectiv având performanţele necesare pentru a profita la maxim de această precizie. Tehnologiile de vârf ale obiectivului G Lens se îmbină armonios într-un design rafinat, care reprezintă tot ce e mai bun în materie de performanţe şi control pentru un obiectiv α.

Imagine cu G SSM F4 G, de 500 mm

Imagini clare, cu contrast precis

Pe lângă designul optic de precizie, tehnologia stratului Nano AR de la Sony produce un strat protector pentru obiectiv cu o nanostructură regulată, precis definită, care suprimă eficient reflexiile care pot cauza lumină difuză şi reflexii parazite. Rezultatul este o claritate superioară şi un contrast clar, care contribuie la o definiţie excepţională.

Imagine cu G SSM F4 G, de 500 mm

Claritate pe întreaga suprafaţă a imaginii

Cele trei elemente din sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) într-un design optic de vârf minimizează aberaţiile şi obţin o claritate excelentă pe întreaga suprafaţă a imaginii, oferind o combinaţie perfectă de înaltă rezoluţie şi contrast excelent în zonele focalizate şi un superb efect bokeh de fundal, care evidenţiază subiectul pentru un impact vizual dimensional profund.

Imagine cu G SSM F4 G, de 500 mm

Urmărire mai rapidă şi răspuns îmbunătăţit

Sistemul de acţionare a focalizării automate SMM de la Sony este o caracteristică excelentă, oferind o funcţionare uniformă şi silenţioasă. Un nou circuit de acţionare LSI duce performanţele la un nou nivel, asigurând o urmărire mult mai rapidă a subiectului cu focalizarea automată decât modelele anterioare şi făcând sistemul de acţionare SSM mai sensibil ca oricând.

Imagine cu G SSM F4 G, de 500 mm

Motor de focalizare SSM (motor Super Sonic Wave)

SSM (motor Super Sonic Wave) este un sistem de acţionare piezoelectric care contribuie la funcţionarea lină şi silenţioasă a focalizării automate. Capacitatea de a atinge un cuplu mare la viteze de rotaţie mici contribuie la răspunsuri rapide de pornire şi oprire, precum şi la o poziţionare precisă. Pentru fotograf, aceasta înseamnă o focalizare rapidă, silenţioasă şi precisă.

Imagine cu G SSM F4 G, de 500 mm

Rezistent la praf şi la umezeală

Unele dintre cele mai interesante imagini sunt capturate în medii dificile. Datorită designului rezistent la praf şi umezeală, obiectivul va obţine performanţe bune în condiţii moderate de praf şi umezeală, astfel încât să puteţi fotografia cu încredere oriunde veţi găsi aceste superbe cadre.

Imagine cu G SSM F4 G, de 500 mm

O experienţă rafinată

Cele patru butoane de menţinere a focalizării din jurul monturii obiectivului asigură un acces uşor, indiferent de modul în care este ţinută camera. Atenţia acordată de Sony uşurinţei în operare reiese, de asemenea, din modurile duble DMF (focalizare manuală directă), comutatorul pentru intervalul de focalizare şi o funcţie care măsoară distanţa până la subiect înainte focalizare.

Parasolar pentru obiectiv din fibră de carbon

Parasolarul este o componentă importantă a designului optic al unui obiectiv şi trebuie utilizat întotdeauna atunci când se doresc performanţe optime. Acest obiectiv este dotat cu un parasolar din fibră de carbon uşor care este căptuşit cu un strat de fibre din catifea care vor absorbi reflexiile luminoase.

Design rezistent la intemperii cu etanşări de blocare pentru a proteja împotriva efectelor prafului şi umezelii, ideal pentru utilizarea cu camerele SLT-A77 şi SLT-A99