Imagini cu SAM F2,8 de 28–75 mm
Imagini cu SAM F2,8 de 28–75 mm
Obiectiv versatil pentru utilizarea de zi cu zi

Obiectiv F2,8 SAM cu zoom de 28–75 mm (SAL2875)

SAL2875 oferă echilibru între luminozitate şi intervalul de zoom, pentru o multitudine de situaţii. Diafragma maximă constantă F2,8 este ideală pentru fotografii cu camera în mână sau la lumină redusă.

Cadru întreg

Acest obiectiv de cadru întreg de 35 mm este compatibil cu camerele Sony α.

Spuneţi adio imaginilor neclare

Utilizaţi obiectivul pe o cameră Sony echipată cu SteadyShot™ INSIDE şi vă veţi bucura de imagini clare când veţi face fotografii cu camera în mână, chiar şi la setări mari ale zoomului.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Elementele asferice ale obiectivului reduc la minimum distorsiunile, în timp ce elementele din sticlă ED (cu dispersie foarte redusă) asigură un nivel superior de contrast, rezoluţie şi fidelitate a culorilor.

Focalizare lină rapidă

Focalizarea internă permite reducerea distanţelor minime de focalizare şi o reacţie rapidă de focalizare automată, în timp ce motorul SAM (Smooth Autofocus Motor) încorporat asigură funcţionarea lină.

Specificaţii şi funcţii

  • Obiectiv cu interval de zoom de la mediu la teleobiectiv

  • Diafragmă luminoasă F2,8

  • Diafragmă circulară cu 7 lame, pentru defocalizare naturală

  • Motor SAM (Smooth Autofocus Motor) intern sensibil

  • Elemente asferice pentru obiectiv şi din sticlă ED de înaltă performanţă

Distanţă minimă de focalizare
0,38 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,22x
Diametru filtru (mm)
67 mm
Greutate
565 g (20 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH109: în formă de petală, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv, Husă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor