DISTAGON® T* F2 ZA SSM DE 24 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SAL24F20Z

Preț recomandat

6.299,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură A Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
24mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
36 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
7/9
Unghi de vizualizare (35 mm)
84°
Unghi de vizualizare (APS-C)
61°
Diafragmă maximă (F)
2.0
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,19 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,29x
Diametru filtru (mm)
72 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (adâncime x lungime)
78 x 76 mm (3-1/8 x 3 in.)
Greutate
555 g (19,6 oz.)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH110 în formă de petală, de tip baionetă)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv: Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Distagon T* F2 ZA SSM de 24 mm

Randare superangulară extraordinară

Designul ZEISS Distagon® a fost special creat pentru a obţine o claritate şi un contrast excelente la obiectivele superangulare, şi încă excelează în acest domeniu. SAL24F20Z aduce configuraţia Distagon® la curent cu cea mai avansată tehnologie disponibilă, pentru o performanţă optică panoramică de neegalat.

Imagine cu Distagon T* F2 ZA SSM de 24 mm

Imagini clare, cu contrast ridicat

Două elemente asferice şi două elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) minimizează aberaţiile, pentru o claritate superioară şi contrast în întreaga imagine, în timp ce stratul de protecţie ZEISS T * reduce petele albe şi remanenţa imaginii, astfel că imaginile sunt clare, cu tonuri de negru bine definite. Această performanţă impresionantă este menţinută la orice deschidere, inclusiv la deschiderea maximă a acestui obiectiv F2,0.

Imagine cu Distagon T* F2 ZA SSM de 24 mm

Culori şi contrast de excepţie

Obiectivele ZEISS sunt renumite pentru reproducerea excepţională a culorilor şi contrastului. Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

Imagine cu Distagon T* F2 ZA SSM de 24 mm

Apropiaţi-vă pentru subiecţi mici şi detalii

SAL24F20Z poate să focalizeze până la 19 centimetri pentru a surprinde subiecţi mici şi detaliile cu o calitate excelentă. Designul cu diafragmă maximă mare F2,0 şi diafragmă circulară cu 9 lame poate contribui la un efect superb lin de defocalizare a fundalului, care scoate în evidenţă subiectul principal focalizat în cel mai atrăgător mod.

Imagine cu Distagon T* F2 ZA SSM de 24 mm

Motor de focalizare SSM (motor Super Sonic Wave)

SSM (motor Super Sonic Wave) este un sistem de acţionare piezoelectric care contribuie la funcţionarea lină şi silenţioasă a focalizării automate. Capacitatea de a atinge un cuplu mare la viteze de rotaţie mici contribuie la răspunsuri rapide de pornire şi oprire, precum şi la o poziţionare precisă. Pentru fotograf, aceasta înseamnă o focalizare rapidă, silenţioasă şi precisă.

Imagine cu Distagon T* F2 ZA SSM de 24 mm

Sticla ED îmbunătăţeşte rezoluţia şi contrastul

Elementele de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) folosite în SAL24F20Z sunt extrem de eficient în reducerea aberaţiilor cromatice. Aceasta nu numai că minimizează artefacte de culoare, dar contribuie, de asemenea, la o claritate şi un contrast superioare pe întreaga suprafaţă a imaginii, chiar şi la deschideri mari ale diafragmei.