Imagini cu DT F3,5–6,3 de 18–250 mm
Extindeţi-vă raza de acţiune

Obiectiv DT F3,5–6,3 cu zoom de 18–250 mm (SAL18250)

Modelul SAL18250 oferă o rază semnificativă de acţiune la zoom maxim – utilă pentru subiecte aflate la distanţă, precum scenele din sport sau cu natura sălbatică – la care se adaugă zoomul minim de 18 mm pentru peisaje.

Montură A APS-C

Compatibilitate cu camerele de cadru întreg de 35 mm sau cu montură A de format APS-C.

Diafragmă circulară – bokeh natural
Defocalizare uniformă

În locul unei diafragme standard, poligonale, acest obiectiv are o diafragmă circulară cu 7 lame, pentru o defocalizare mai naturală, rotunjită sau cu efect „bokeh”.

Performanţe optice rafinate

Elementele asferice ale obiectivului reduc la minimum distorsiunile, în timp ce elementele din sticlă ED (cu dispersie foarte redusă) asigură un nivel superior de contrast, rezoluţie şi fidelitate a culorilor.

Focalizare rapidă, agilă

Mecanismul de focalizare internă împiedică mişcarea monturii obiectivului, ceea ce înseamnă un design mai compact, o reacţie mai rapidă de focalizare automată şi distanţe minime de focalizare reduse.

Spuneţi adio imaginilor neclare

Utilizaţi obiectivul pe o cameră Sony cu stabilizatorul de imagine încorporat SteadyShot™ şi vă veţi bucura de imagini uniforme şi clare atunci când faceţi fotografii cu camera în mână.

Specificaţii şi funcţii

  • Zoom optic cu factor de mărire de aproape 14x, într-un obiectiv compact şi uşor

  • Diafragmă circulară pentru defocalizare atractivă

  • Elemente asferice pentru obiectiv şi din sticlă ED de înaltă performanţă

  • Focalizare internă pentru manevrare agilă şi reacţii rapide

  • Distanţă focală echivalentă cu 35 mm: 27 – 375 mm

Distanţă minimă de focalizare
0,45m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,29x
Diametru filtru (mm)
62 mm
Greutate
440 g (15,6 oz.)

Ce este în cutie

Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH104: în formă de petală, de tip baionetă), Capac faţă pentru obiectiv, Capac spate pentru obiectiv

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor