SONNAR T* ZA F1,8 DE 135 MM

Specificaţii şi funcţii complete

SAL135F18Z

Preț recomandat

8.795,00 LEI

Specificaţii obiectiv

Montură
Montură A Sony
Format
Full Frame de 35 mm
Distanță focală (mm)
135mm
Distanţă focală echivalentă cu 35 mm (APS-C)
202,5 mm
Grupuri/elemente de obiectiv
8/11
Unghi de vizualizare (35 mm)
18°
Unghi de vizualizare (APS-C)
12°
Diafragmă maximă (F)
1,8
Diafragmă minimă (F)
22
Discuri diafragmă
9
Diafragmă circulară
Da
Distanţă minimă de focalizare
0,72 m
Raport maxim al factorului de mărire (x)
0,25x
Diametru filtru (mm)
77 mm
Stabilizare a imaginii (Steadyshot™)
- (integrat în corp)

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
88 x 114,5 mm (3-1/2 x 4-5/8 in.)
Greutate
995 g (35,1 oz.)

Note de subsol

*
„distanţa focală echivalentă de 35 mm (APS-C)” şi „unghiul de vizualizare (APS-C) sunt cu camera foto digitală cu obiective interschimbabile care încorporează senzori de imagine de tip APS-C.

Ce este în cutie

  • Parasolar pentru obiectiv (ALC-SH0003: de formă rotundă, de tip baionetă)
  • Capac faţă pentru obiectiv
  • Capac spate pentru obiectiv
  • Husă
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Un teleobiectiv mediu cu distanţă focală fixă magnific

Cu o performanţă remarcabilă printre teleobiectivele medii cu distanţă focală fixă, acest design superlativ ZEISS Sonnar satisface cele mai exigente cerinţe tehnice şi artistice. Dacă vă doriţi un obiectiv cu distanţă focală fixă din această clasă de distanţă focală pentru portrete, fotografii la lumină scăzută şi multe altele pe o cameră Full Frame cu montură A, SAL135F18Z este pur şi simplu cel mai bun.

Imagine cu Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Contrast excepţional şi randare realistă

Două elemente de sticlă ED (dispersie extrem de scăzută) într-un design optic de precizie compensează eficient aberaţiile cromatice şi acceptă o putere mare de rezoluţie cu contrast uimitor, care rămân constante pe întreaga gamă de deschideri ale obiectivului. Cel mai profund contrast şi cele mai delicate contraste sunt reproduse cu realism natural.

Imagine cu Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Subiecţi clari, susţinuţi de un efect de defocalizare natural

Designul cu deschidere maximă F1,8 şi diafragmă circulară cu 9 lame oferă un control amplu al adâncimii câmpului, pentru prim-planuri extrem de precise cu efect lin de defocalizare a fundalului, atunci când este necesar. Deschiderea maximă mare face posibilă utilizarea unor timpi de expunere mai mici, atunci când fotografiaţi scene de acţiune în condiţii dificile de iluminare.

Imagine cu Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Apropiaţi-vă pentru subiecţi mici şi detalii

Acest obiectiv poate să focalizeze până la 0,72 centimetri pentru un raport de mărire de 0,25x care face posibilă surprinderea subiecţilor mici şi detaliilor cu aceeaşi claritate şi calitate generală uimitoare ca şi în cazul subiecţilor mari. De asemenea, puteţi utiliza efectul lin de defocalizare a fundalului pentru a face subiecţii mici să iasă cu adevărat în evidenţă.

Imagine cu Sonnar T* 135 mm F1,8 ZA

Culori şi contrast de excepţie

Obiectivele ZEISS sunt renumite pentru reproducerea excepţională a culorilor şi contrastului. Stratul ZEISS T* este un factor important, care contribuie eficient la suprimarea reflexiilor false care pot degrada calitatea de ansamblu a imaginii. Lumina difuză şi reflexiile parazite sunt reduse pentru a îmbunătăţi culorile şi contrastul, oferind imaginii un aspect tridimensional intens.

Imagini clare în condiţii de iluminare redusă

Datorită deschiderii sale maxime mari de F1,8 obiectivul SAL135F18Z este o alegere excelentă pentru fotografiere cu camera în mână în condiţii de iluminare redusă. Capacitatea sa de fotografiere în condiţii de iluminare redusă este scoasă în evidenţă atunci când este utilizat cu o cameră care dispune de SteadyShot INSIDE, sistemul de stabilizare a imaginii încorporat în camera foto, care compensează în mod eficient efectele tremurului camerei, într-o gamă largă de situaţii de fotografiere.