Imagini cu Cablu USB Type-C™ pentru încărcare şi transfer
Imagini cu Cablu USB Type-C™ pentru încărcare şi transfer

Caracteristici

Cablu cu diametru mare pentru încărcare mai rapidă

Cablurile Sony cu diametru mare oferă o viteză mare de încărcare. În cazul dispozitivelor compatibile, cablul USB Sony este compatibil cu intrări/ieşiri de 3 A, asigurând astfel o încărcare de 6 ori mai rapidă decât alte cabluri.

Viteză de transfer de până la 480 Mbps (USB 2.0)

Bucuraţi-vă de cele mai rapide transferuri de date pe dispozitivele dvs. USB 2.0, cu viteze de până la 480 Mbps.

Rezistent şi robust

Cablurile USB Sony sunt de două ori mai rezistente decât celelalte mărci deoarece au un diametru mare şi sunt construite din materiale de calitate. Testat să reziste la peste 3.000 de îndoiri şi la zeci de mii de cicluri de conectare pentru performanţe sigure şi de încredere atât la încărcare, cât şi la transferul de date.

Adecvat pentru a gamă largă de utilizări

Disponibil într-o lungime convenabilă, de 1 m (3,28 ft), acest cablu USB este ideal pentru la birou şi acasă sau atunci când călătoriţi. Pe lângă încărcarea prin port USB din adaptoare c.a. de priză de perete, din încărcătoare de baterie portabile şi din încărcătoare autor, se utilizează şi pentru transfer de date de pe PC

Compatibil cu USB Type-C

Îl puteţi utiliza pentru încărcare şi transfer de date între dispozitive USB Type-C.

Nivel înalt de siguranţă

Cablul USB Sony respectă cerinţele stricte ale certificării USB-IF în ce priveşte siguranţa produsului, reducând semnificativ riscul de incendii, supraîncălzire şi deconectări în comparaţie cu alte cabluri USB.

Specificaţii
  • Cablu cu diametru mare pentru încărcare rapidă

  • Viteză de transfer de până la 480 Mbps (USB 2.0)

  • Rezistă mult timp datorită robusteţii

  • Compatibil cu USB Type-C

  • Cablu lung pentru diverse utilizări, 1 m (aprox. 3,28 ft)

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător