Imagini cu Cablu premium 2-în-1, Lightning și Micro USB
Imagini cu Cablu premium 2-în-1, Lightning și Micro USB

Caracteristici

Realizat pentru iPod/iPhone/iPad

Acest produs este conceput pentru a funcționa perfect cu dispozitivele Apple în ceea ce privește compatibilitatea, specificațiile și designul certificat de programul MFi al Apple.

Compatibil cu USB tip A şi Lightning/Micro USB

Utilizați acest cablu 2-în-1 pentru a încărca și a transfera date de la porturile standard USB de tip A la dispozitive Apple și la o gamă largă de dispozitive cu interfață Micro USB, inclusiv camere, căști, tablete sau smartphone-uri.

Design şi calitate premium

Cablul CP-ABLP150 este excepţional de durabil, elastic şi rezistent la întindere, graţie construcţiei compozite de înaltă calitate pe bază de nailon. De asemenea, designul elegant este disponibil în trei variante de culoare: auriu, gri şi roz.

Cablu cu diametru mare pentru încărcare de 5 ori mai rapidă

Cablurile Sony cu diametru mare oferă o viteză mare de încărcare. Cu dispozitive compatibile, cablurile USB Sony suportă o ieșire totală de 2,4 A pentru o încărcare de până la cinci ori mai rapidă decât prin alte cabluri USB 2.0. 

Ideal pentru orice loc şi situaţie

Cu o lungime de 1,5 m (4,92 ft), acest cablu este ideal pentru utilizarea la birou, acasă sau chiar în deplasări. Utilizaţi-l pentru transfer de date de pe PC sau pentru încărcarea prin port USB de la adaptoare c.a. de priză de perete, de la încărcătoare de baterie portabile şi de la încărcătoare auto.

Rezistent şi robust

Cablul CP-ABLP150 rezistă de trei ori mai mult decât cablurile USB convenţionale graţie diametrului mare şi a materialelor de calitate din care este realizat. Testat să reziste la peste 10.000 de îndoiri şi peste 10.000 de cicluri de conectare pentru performanţe sigure şi de încredere atât la încărcare, cât şi la transferul de date.

Transfer de date de mare viteză 

Beneficiaţi de viteze mari ale transferului de date, până la 480 Mbps.

Creat pentru încărcare mai sigură

Cablurile USB de la Sony sunt conforme cu USB-IF (USB 2.0) și au o siguranță îmbunătățită, reduc semnificativ riscul incendiilor, supraîncălzirea și deconectările prin comparație cu alte cabluri USB.

Specificaţii
Conectați dispozitivele Apple sau dispozitivele cu interfață Micro USB la porturile USB standard de tip A cu acest cablu de calitate premium, care acceptă transferul de date de mare viteză și încărcarea rapidă.
  • Cablu cu diametru mare şi ieşire de 2,4 A pentru încărcare mai rapidă

  • Design premium, disponibil în variantele de culoare auriu, gri şi roz pentru a se asorta stilului dvs.

  • Construcţie compozită pe bază de nailon, pentru performanţe sigure şi de încredere

  • Încărcați și transferați date între porturile USB de tip A și dispozitivele Apple sau cu interfață Micro USB

  • 1,5 m (aprox. 4,92 ft) lungime, pentru utilizare flexibilă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător