Simţiţi frumuseţea

Diferenţa BRAVIA ®

Tehnologia revoluţionară de conversie extinsă a celor mai recente televizoare ale noastre aduce tot ceea ce vizionaţi la viaţă, la o calitate 4K uimitoare. Descoperiţi o lume de aplicaţii, filme şi muzică cu utilizare simplă prin intermediul Android TV de la Sony şi bucuraţi-vă de toate acestea pe cele mai subţiri modele create vreodată.

Imagine

Simţiţi mai mult şi vedeţi cum totul prinde viaţă

4K Processor X1 - Un singur cip schimbă totul

Noul nostru procesor 4K Processor X1 îmbunătăţeşte contrastul, culorile şi claritatea la cel mai înalt nivel. Claritatea este îmbunătăţită prin conversia extinsă inteligentă şi reducerea zgomotului, culorile sunt îmbunătăţite individual, iar intervalul dinamic de contrast este optimizat cadru cu cadru.

Funcţie de îmbunătăţire a detaliilor

Claritate

Funcţia de îmbunătăţire cu precizie a detaliilor reduce zgomotul şi intensifică detaliile în tot ceea ce vizionaţi, indiferent de sursă, pentru o imagine mai bine definită şi mai clară.

Organizare precisă a culorilor

Culoare

Funcţia de organizare precisă a culorilor analizează independent fiecare scenă şi pixel, aplicând în mod dinamic nuanţa şi tonul perfect pentru culori bogate, naturale.

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului

Contrast

Funcţia de îmbunătăţire dinamică a contrastului sporeşte luminozitatea părţilor luminoase de pe ecran, iar părţile întunecate sunt de un negru mai intens şi mai realist.

Claritate

Vedeţi cum fiecare detaliu prinde viaţă

O lume senzaţională de o claritate extraordinară

X-Reality PRO 4K echipat cu 4K Processor X1

Cu X-Reality PRO 4K şi 4K Processor X1, fiecare pixel este îmbunătăţit frumos. Părţi individuale ale fiecărei scene sunt analizate, curăţate şi comparate în timp real cu baza noastră de date - pentru detalii extrem de realiste, indiferent de ceea ce vizionaţi.

X-Reality PRO 4K
Televizor convenţional
X-Reality PRO 4K
Televizor 4K de la SONY cu procesor 4K Processor X1

Îmbunătăţiţi şi convertiţi orice conţinut vizionat

Algoritmul de super-rezoluţie al procesorului 4K Processor X1 utilizează baza noastră de date în continuă dezvoltare pentru a rafina conţinutul Full HD şi 4K într-un mod adaptabil, pentru ca filmul, emisiunea TV sau conţinutul media digital să fie mai clar şi mai realist, la rezoluţie 4K.

4K Processor X1 - o imagine mai clară, mai bine definită

4K Processor X1 funcţionează cu X-Reality PRO 4K pentru a mări claritatea imaginilor în timp real - cu funcţie avansată de reducere a zgomotului şi detalii îmbunătăţite.

 • 4K Processor X1
 • Self-Similarity
 • Detectarea zonelor plate
 • Reducere digitală a zgomotului
 • Compresor de zgomot

Televizoare cu 4K X-Reality PRO

Culoare

Toate culorile la care aţi visat

Fiecare culoare prinde viaţă

Afişaj TRILUMINOS™ cu 4K Processor X1

Cu procesarea puternică şi controlul dinamic al culorilor, afişajul TRILUMINOS şi 4K Processor X1 scot în evidenţă emoţia fiecărei scene cu nuanţe bogate şi intense de roşu, verde şi albastru.

Cu TRILUMINOS
Fără TRILUMINOS
Gamă cromatică mai bogată

Gamă cromatică mai bogată

Cu cât folosiţi mai multe creioane colorate pentru a desena o imagine, aceasta va deveni cu atât mai vie şi mai realistă. Un afişaj TRILUMINOS este ca şi cum aţi utiliza mai multe creioane colorate, comparativ cu un afişaj cu LED-uri convenţional.

Gamă cromatică mai bogată

Mai mult din fiecare culoare

Culorile greu de definit sunt cele care scot în evidenţă afişajul TRILUMINOS. Vedeţi tonuri şi nuanţe subtile de verde, roşu şi albastru.

 • X1
 • Tehnologie convenţională

Organizare precisă a culorilor - 4K Processor X1

Organizarea precisă a culorilor a procesorului 4K Processor X1 îmbunătăţeşte şi optimizează culorile cu detalii fine în timp real. Controlează fiecare culoare, pentru rezultate bogate şi naturale - chiar şi pe televizoare fără afişaj TRILUMINOS.

Televizoare cu afişaj TRILUMINOS

Contrast

Surprindeţi fiecare nuanţă de lumină

Iluminare puternică din spate

X-tended Dynamic Range™ PRO echipat cu 4K Processor X1

Pentru un interval de luminozitate mai larg decât la un televizor LED convenţional, X-tended Dynamic Range™ PRO aduce fiecare scenă la viaţă cu zone luminoase mai bogate şi nuanţe de negru mai intense.

Cum funcţionează X-tended Dynamic Range PRO

Utilizând un algoritm unic, iluminarea din spate pentru zonele întunecate este diminuată în scopul amplificării luminozităţii obiectelor de pe ecran, asigurând un interval de luminozitate mult mai larg.

Televizor convenţional

Luminozitate constantă pe tot ecranul.

Televizor cu X-tended Dynamic Range™ PRO

Luminozitate variabilă a ecranului pentru contrast excelent, detalii şi expresii spectaculoase de culoare.

Îmbunătăţire dinamică a contrastului - 4K Processor X1

Cu îmbunătăţirea dinamică a contrastului oferită de 4K Processor X1, intervalul de luminozitate este optimizat cadru cu cadru. Acesta ajustează nivelurile în funcţie de ce se întâmplă pe ecran - chiar pe televizoarele fără X-tended Dynamic Range.

TELEVIZOR CONVENŢIONAL
TELEVIZOR CU 4K PROCESSOR X1

TV cu X-tended Dynamic Range

Interval dinamic ridicat şi nu numai

Un semnal interval dinamic ridicat (HDR) transportă mult mai multe informaţii decât standardul curent pentru programe TV şi filme - prezentând un contrast mai mare, mai multe detalii şi dând viaţă culorilor.

Totul în 4K

Experimentaţi emoţia 4K

Vă aşteaptă o lume de conţinut 4K

Cu tot mai multe emisiuni şi filme transmise în Ultra HD 4K, cele mai recente televizoare ale noastre aşteaptă să vă ofere totul, cu o claritate fantastică.

Design

Vă place ceea ce vedeţi, chiar şi atunci când pe ecran nu se află nimic

Stil plutitor

Seria X90C - cea mai subţire televizor 4K de la noi în stil plutitor

Cu o grosime de doar 4,9 mm - adică mai subţire decât un smartphone în cazul seriei X90C - şi ecranul plat, fără ramă, vă veţi bucura de imagini captivante care par să plutească înaintea ochilor, pe măsură ce ecranul dispare.

Wedge

Wedge seria X93C/X94C – Fiecare utilizare are forma ideală

Îmbinând esteticul cu frumuseţea funcţională, televizoare cu formă Wedge economisesc spaţiu, ocupă un spaţiu mai mic şi sunt concepute pentru a încorpora difuzoare mai mari, pentru un sunet mai impresionant.

BRAVIA® face cunoştinţă cu Android TV™

Televizorul dvs. inteligent tocmai a devenit mai inteligent. Gândiţi-vă la experienţele pe care le apreciaţi pe smartphone sau tabletă: acum sunt mai bogate şi mai bune decât oricând pe BRAVIA®.

 • Stil de viaţă
 • Caracteristici
 • Aplicaţii
 • Accesorii

Modelele BRAVIA® cu Android TV

Sunet

Experimentaţi fiecare emoţie cu un sunet impresionant

High Resolution Audio

Sunet de înaltă rezoluţie - aşa cum a intenţionat artistul

Într-un studio de înregistrări şi la concerte live, înregistrările originale sunt surprinse la o calitate superioară celei de CD. Cu tehnologia audio de înaltă rezoluţie veţi simţi bogăţia sunetelor, ca şi cum artistul ar cânta în faţa dvs.

Ce este sunetul de înaltă rezoluţie?

Sunetul de înaltă rezoluţie al modelelor din seria X93/X 94 reţine mai multe detalii în timpul procesului de conversie analogic-digital, cu rată de biţi şi rezoluţie mai mari decât ale unui CD. Rezultatul: un sunet mai autentic şi mai apropiat de cel intenţionat de artist.

Sunet clasic
Sunet de înaltă rezoluţie
DSEE HX

DSEE HX

Bucuraţi-vă de mai multe detalii în tot ceea ce ascultaţi. Modelele X93 şi X 94 includ DSEE HX, care analizează sursele de sunet, extinzând frecvenţele înalte la o calitate audio apropiată de înalta rezoluţie.

Sunet perfecţionat de ClearAudio+

ClearAudio+ reglează fin sunetul televizorului pentru o experienţă captivantă şi emoţionantă.

Digital Sound Enhancement Engine

Tehnologia DSEE restabileşte frecvenţele pierdute ale muzicii (în special frecvenţele înalte) pentru un sunet natural, cu adevărat spaţial.

DSEE
Fără tehnologia de sunet Clear Phase
Televizor obişnuit
Tehnologie de sunet Clear Phase
Televizor cu Clear Phase 

Tehnologie de sunet Clear Phase

Tehnologia de sunet Clear Phase analizează şi eşantionează răspunsul în frecvenţă al difuzorului, utilizând aceste informaţii pentru a anula orice fluctuaţii ale răspunsului natural al boxei - oferind un sunet pur şi natural.

S-Force Surround Sound PRO

În timp ce unele sisteme de îmbunătăţire a sunetului funcţionează numai cu un singur canal, S-Force Surround Sound PRO utilizează procesarea directă multicanal pentru un sunet surround mai puternic şi mai realist.

 • S-Force PRO
 • Obişnuit

Vedeţi televizoarele cu ClearAudio+

Vizualizaţi clipuri video instructive pentru televizorul dvs.

Vizualizaţi clipuri video instructive pentru televizorul dvs.

Aveţi întrebări despre cum să vă configuraţi şi să vă utilizaţi televizorul? Sau despre modul de conectare cu alte echipamente? Tutorialele noastre video vă vor îndruma pas cu pas.