Primul TV din lume cu inteligență cognitivă - noua dimensiune a imaginii și a sunetului

Primul televizor din lume cu inteligență cognitivă
Primul televizor din lume
cu inteligență cognitivă
Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR™
Trăiți experiența din cinema în casa dvs. Filme incluse cu BRAVIA XR™

10 filme de valorificat, redare în timp real nelimitată timp de 24 luni

Televizor pentru jocuri
Televizor pentru jocuri

Ideal pt. PlayStation 5

Ce este inteligența cognitivă?

Percepem lumea pe baza datelor de la ochi și urechi, pe care le interpretează creierul nostru. Inteligența artificială convențională detectează și analizează individual culoarea, contrastul și detaliile. Cognitive Processor XR analizează încrucișat fiecare element, ca și creierul nostru.

Procesorul analizează sute de bucăți de informații, la fel ca și creierul nostru

Pentru a crea acest sentiment mai apropiat de realitate, Cognitive Processor XR împarte ecranul în sute de zone și recunoaște obiectele individuale din aceste zone mai bine ca niciodată. Pe deasupra, poate analiza încrucișat în câteva sute de mii de elemente diferite care alcătuiesc o imagine într-o secundă, la fel cum funcționează creierul nostru.

Imagini similare modului în care ochii noștri percep lumea 
Ecran divizat cu un păun, arătând cum culoarea, contrastul, claritatea și mișcarea sunt ajustate pentru echilibrul imaginilor
Fiecare element în armonie, pentru o imagine fidelă

Spre deosebire de televizoarele convenționale, televizoarele BRAVIA XR cu analiză încrucișată reglează fiecare element în mod optim, astfel încât totul să fie armonizat și să pară complet natural.

O imagine cu o femeie într-un tren, evidențiind îmbunătățirile de focalizare oferite de BRAVIA XR
Focalizează exact cum o fac ochii noștri

Televizoarele BRAVIA XR funcționează la fel ca ochii noștri, detectând punctul focal principal din scenă și îmbunătățind fiecare detaliu din obiecte, pentru a le conferi o profunzime naturală, la fel ca în realitate. 

Delectați-vă cu un peisaj sonor mai realist și captivant, la fel ca sunetele pe care le auziți în viața reală
Televizor care prezintă o femeie cântând, cu unde sonore care provin de la microfonul de pe ecran
Sunet poziționat a vă cufunda complet în acțiune

Cu procesare avansată a sunetului care imită urechea umană, prin detectarea locului exact din care vine sunetului și plasarea acestuia în locul potrivit din scenă, televizoarele BRAVIA XR vă pun în mijlocul acțiunii.

O femeie privind la TV pe canapea în sufragerie, cu unde sonore de la boxele virtuale de deasupra, din spatele și din fața ei
O experienţă de sunet virtual cu dimensiuni suplimentare 

Deoarece redau sunet pe orizontală și pe verticală, televizoarele BRAVIA XR oferă o experiență multidimensională. Analizează și fac conversia sunetului în sunet surround pe 5.1.2 canale, creând un peisaj sonor 3D veritabil. 

Trăiți emoții mai intense în fața ecranului

Cum se simte realitatea? Aceasta este întrebarea căreia BRAVIA XR îi răspunde prin „inteligență cognitivă”. Înțelege cum ochii și urechile noastre percep realitatea, pentru a prezenta o perspectivă umană pe ecran, pentru o experiență apropiată de lumea reală, care vă transpune în fiecare scenă.

Ascultați despre filosofia din spatele BRAVIA XR 

Ascultați ce au de spus inginerii din spatele noilor televizoare BRAVIA XR despre ceea ce i-a impulsionat să creeze un tip complet nou de procesor pentru televizoare.

Descoperiți inspirația din spatele televizoarelor BRAVIA XR

Ascultați părerile echipei creative din spatele designului BRAVIA XR despre conceptul său minimalist, cu ramă extrem de îngustă și un design unic, monobloc, care oferă o experiență cu adevărat captivantă la dvs. acasă.

Urmăriți anunțul despre noul televizor BRAVIA XR

Aflați despre filosofia din spatele BRAVIA XR și Cognitive Processor XR. Imaginea și sunetul sunt optimizate pentru o experiență captivantă. Vedeți interviuri cu partenerii noștri despre BRAVIA CORE, și Google TV despre implicarea lor în aceste funcții.

Urmăriți o demonstrație a televizoarelor BRAVIA XR

Descoperiți tehnologia din spatele gamei BRAVIA XR și aflați despre toate caracteristicile imaginii și sunetului și despre funcțiile inteligente care diferențiază aceste televizoare de concurență.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.