Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR™

Numeroase filme sunt incluse și vă așteaptă. Cu tehnologia BRAVIA XR, Pure Stream™ și IMAX® Enhanced, imaginile sunt uimitoare, iar sunetul are o expresivitate extraordinară.
Serviciul BRAVIA CORE este disponibil pe toate modelele BRAVIA XR: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

BRAVIA CORE

Gama TV selectată include:

5 SAU 10 FILME
12 SAU 24 DE LUNI DE STREAMING NELIMITAT

5 filme sau 12 luni de streaming nelimitat cu A80J, X95J, X90J
10 filme sau 24 de luni de streaming nelimitat cu Z9J și A90J

Alegeți dintre sutele de filme noi și clasice de succes și valorificați-le

Aici găsiți filmele, noi și clasice, care s-au bucurat de cel mai mare succes. Folosiți creditele BRAVIA CORE pentru a alege ce doriți să vizionați, la o calitate de până la 4K HDR.
 

Redare în timp real nelimitată a celor mai populare filme

Dacă folosiți BRAVIA CORE, sunteți abonat la o selecție uimitoare de filme pe care le puteți reda în timp real oricând și de câte ori doriți, la o rezoluție de până la 4K HDR.

Vizionați cu Pure Stream™, cea mai bună soluție de redare în timp real în ceea ce privește calitatea imaginii

BRAVIA CORE oferă Pure Stream ™, o soluție de redare în timp real cu până la 80 Mb/s, oferind o calitate a imaginii 4K UHD fără pierderi pentru o gamă largă de conținut. Este simplu și ușor să activați această funcționalitate pe platforma BRAVIA CORE, din setări. Odată activată, aceasta rămâne activată, cu funcționalitatea de redare în timp real adaptivă.

Dezlănțuiți puterea IMAX® în casa dvs. cu IMAX® Enhanced

Bucurați-vă de imagini 4K HDR extrem de intense, cu tehnologia de remasterizare digitală IMAX®, optimizată pentru BRAVIA XR. Unele titluri au un raport de aspect extins, astfel încât să puteți vedea întreaga scară și sferă a imaginii, pentru o experiență captivantă.
În combinație cu tehnologia de sunet DTS captivantă, puteți aduce experiența cinematografică acasă cu filmele IMAX® Enhanced de pe BRAVIA CORE.

Accesați cea mai vastă colecție IMAX® Enhanced, prin BRAVIA CORE

Cu o bibliotecă în continuă evoluție de titluri de filme IMAX® Enhanced, puteți duce experiența home cinema la următorul nivel cu BRAVIA CORE pe televizorul dvs. BRAVIA XR. Bucurați-vă de cea mai vastă colecție de titluri IMAX Enhanced, cu imagini și sunete ce poartă semnătura IMAX, remasterizate digital și optimizate pentru experiența de vizionare supremă pe televizoarele BRAVIA XR*
*Selecția de titluri și disponibilitatea variază în funcție de regiune/limbă

Cu Studio Access aflați detalii despre crearea filmelor dvs. preferate

Vreți să aflați detalii despre ce s-a întâmplat în culisele creării filmelor dvs. preferate? BRAVIA CORE vă oferă o serie întreagă de imagini care nu au fost făcute publice, interviuri și multe altele.

Poster promoțional Jumanji: Nivelul următor pe ecranul unui televizor BRAVIA
Ce zice lumea divertismentului despre inspirația din spatele BRAVIA CORE

Aflați mai multe despre motivele pentru care televizoarele BRAVIA XR pot oferi o experiență de divertisment excepțională cu BRAVIA CORE.

Termeni și condiții

Programul de acces BRAVIA CORE („Programul”) este disponibil în Europa* pe televizoarele inteligente Sony care fac parte din Program. Modelele de televizoare inteligente Sony care participă la Program („Televizoarele eligibile”) sunt Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J și X94J.
Prețul de achiziție al unui Televizor eligibil include acces temporar la serviciul BRAVIA Core, sub rezerva respectării clauzelor și a condițiilor de mai jos: i) credite de film limitate 10 credite de film pentru Z9J și A90J sau 5 credite de film pentru restul Televizoarelor eligibile, care pot fi utilizate pentru o selecție de cel puțin 300 de filme (un credit de film este suficient pentru a solicita un film). Creditele de film vor expira în termen de 12 luni de la adăugarea în contul dvs. BRAVIA CORE la înregistrare, dar puteți viziona filmele solicitate prin BRAVIA CORE până în data de 23 februarie 2026, sub rezerva respectării Condițiilor de furnizare a serviciului BRAVIA CORE ; și ii) acces temporar la conținut Video la cerere pe bază de abonament 24 de luni de acces la conținut Video la cerere pe bază de abonament BRAVIA CORE pentru Z9J și A90J sau 12 luni pentru restul Televizoarelor eligibile. Perioada de abonare va începe din momentul înregistrării contului dvs. BRAVIA CORE. La finalul perioadei de abonare temporară achiziționate cu Televizorul eligibil, accesul dvs. la conținut Video la cerere pe bază de abonament va înceta. Reînnoirea va face obiectul unui acord cu furnizorul serviciului BRAVIA CORE, sub rezerva respectării clauzelor și a condițiilor aplicabile pentru serviciul respectiv.
Pentru a beneficia de Program, trebuie să înregistrați un cont BRAVIA CORE pe Televizorul eligibil până în data de 23 februarie 2024. Dacă nu l-ați înregistrat până la data respectivă, accesul dvs. la serviciul BRAVIA CORE în temeiul Programului va expira la acea dată. După înregistrare, veți primi un e-mail de confirmare a contului, iar creditele de film BRAVIA CORE și conținutul Video la cerere pe bază de abonament detaliate mai sus vor fi adăugate automat în contul dvs. Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate BRAVIA CORE reglementează utilizarea serviciului BRAVIA CORE. Pentru a înregistra un cont BRAVIA CORE, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să acceptați Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate BRAVIA CORE.Valorificarea acestui Program necesită ca versiunea aplicației BRAVIA CORE să fie actualizată pe Televizorul eligibil. Cea mai recentă versiune a aplicației BRAVIA CORE este disponibilă în Google Play Store.
Tranzacțiile din BRAVIA CORE necesită credite în aplicație. În acest moment, nu este posibil să realizați tranzacții monetare în BRAVIA CORE sau să achiziționați credite suplimentare ca parte a acestui Program. Titlurile de film disponibile pot fi modificate fără notificare. Toate titlurile sunt oferite în cel mai ridicat format disponibil, inclusiv definiție standard, înaltă definiție, 4K, 4K HDR sau 4K IMAX ® Enhanced, iar disponibilitatea diferă în funcție de titlu și de piață. Conținutul IMAX® Enhanced permite o experiență completă IMAX® Enhanced - titlurile IMAX® Enhanced sunt disponibile doar pe televizoarele certificate IMAX® Enhanced.
Puteți reda în timp real pe maximum 4 Televizoare eligibile simultan per cont BRAVIA CORE. Serviciul BRAVIA CORE nu este disponibil sau poate să nu fie acceptat în fiecare țară și în fiecare limbă. Sony își rezervă dreptul de a modifica, a suspenda accesul și/sau a desființa platforma BRAVIA CORE în orice moment. BRAVIA CORE oferă serviciul Pure Stream™, care asigură redare în timp real între 30 Mbps și 80 Mbps. Pentru a accesa Pure Stream™ la 30 Mbps, trebuie să aveți o viteză internet minimă de 43 Mbps. Pentru a accesa serviciul Pure Stream™ de cea mai înaltă calitate, disponibil la 80 Mbps, trebuie să aveți o viteză internet minimă de 115 Mbps. Serviciul BRAVIA CORE nu este responsabil pentru restricțiile de rețea sau pentru lățimea de bandă disponibilă. Este posibil să se aplice clauzele și restricțiile furnizorului de servicii de rețea.
Sony nu oferă rambursări sau credite pentru perioadele parțiale sau pentru creditul neutilizat și/sau conținutul BRAVIA CORE nevizionat. Accesul dvs. la serviciul BRAVIA CORE în temeiul Programului este netransferabil și nerambursabil. Creditele de film nu au valoare monetară sau de rambursare și nu sunt destinate vânzării sau revânzării.
Sony Europe B.V. 

„SONY” este o marcă comercială înregistrată a Sony Corporation. „BRAVIA” și „BRAVIA CORE” sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Sony Corporation. Google TV și siglele asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Google Play Store este o marcă comercială a Google LLC. IMAX® este o marcă comercială înregistrată a IMAX Corporation. Este posibil ca alte denumiri de produse și de companii menționate în prezentul document să fie mărci comerciale ale deținătorilor acestora. Pictogramele și imaginile sunt simulate și au rol exclusiv ilustrativ. Toate drepturile care nu sunt acordate explicit prin prezenta sunt rezervate. Toate clauzele pot fi modificate fără notificare prealabilă.
*Acest Program este disponibil în următoarele țări: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Groenlanda, Irlanda, Islanda, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Țările de Jos, Ungaria și Vatican.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.