Cu experiența de cinema acasă, vă bucurați de filme incluse cu BRAVIA XR™

Numeroase filme sunt incluse și vă așteaptă. Cu tehnologia BRAVIA XR, Pure Stream™ și IMAX® Enhanced, imaginile sunt uimitoare, iar sunetul are o expresivitate extraordinară.
Serviciul BRAVIA CORE este disponibil pe toate modelele BRAVIA XR: Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J.

Alegeți dintre sutele de filme noi și clasice de succes și valorificați-le

Aici găsiți filmele, noi și clasice, care s-au bucurat de cel mai mare succes. Folosiți creditele BRAVIA CORE pentru a alege ce doriți să vizionați, la o calitate de până la 4K HDR.
 

Redare în timp real nelimitată a celor mai populare filme

Dacă folosiți BRAVIA CORE, sunteți abonat la o selecție uimitoare de filme pe care le puteți reda în timp real oricând și de câte ori doriți, la o rezoluție de până la 4K HDR.

Vizionați cu Pure Stream™, cea mai bună soluție de redare în timp real în ceea ce privește calitatea imaginii

BRAVIA CORE oferă Pure Stream ™, o soluție de redare în timp real cu până la 80 Mbps, oferind o calitate a imaginii 4K UHD fără pierderi pentru o gamă largă de conținut. Este simplu să activați această funcționalitate pe platforma BRAVIA CORE, din setări. Odată activată, aceasta rămâne activată, cu funcționalitatea de redare în timp real adaptivă.

Imagine din filmul Omul-Păianjen: Departe de casă pe ecranul unui televizor BRAVIA cu sigla IMAX ENHANCED
Dezlănțuiți puterea IMAX® în casa dvs. cu IMAX® Enhanced

Accesați cea mai vastă colecție IMAX® Enhanced, pentru o experiență de vizionare a filmelor cu adevărat deosebită. Optimizat pentru BRAVIA XR, oferă o imagine IMAX® remasterizată și un sunet captivant, prin DTS.

Cu Studio Access aflați detalii despre crearea filmelor dvs. preferate

Vreți să aflați detalii despre ce s-a întâmplat în culisele creării filmelor dvs. preferate? BRAVIA CORE vă oferă o serie întreagă de imagini care nu au fost făcute publice, interviuri și multe altele.

Poster promoțional Jumanji: Nivelul următor pe ecranul unui televizor BRAVIA
Ce zice lumea divertismentului despre inspirația din spatele BRAVIA CORE

Aflați mai multe despre motivele pentru care televizoarele BRAVIA XR pot oferi o experiență de divertisment excepțională cu BRAVIA CORE.

Termeni și condiții

Prezenta Promoție începe în data de 24 februarie 2021 și se va încheia în data de 31 decembrie 2023. Prezenta Promoție poate fi întreruptă sau prelungită în orice moment, la discreția Sony. Prezenta Promoție este disponibilă în Europa* pentru televizoarele inteligente Sony vizate de prezenta Promoție. Modelele de televizoare inteligente Sony vizate („Televizoare eligibile”) sunt Z9J, A90J, A80J, A83J, A84J, X95J, X90J, X92J, X93J și X94J.
Achiziționați un Televizor eligibil și înregistrați-vă pentru BRAVIA CORE™ până în data de 23 februarie 2024 pentru a fi eligibil pentru ofertele din prezenta Promoție. Prezenta Promoție vă permite să solicitați (sub rezerva respectării prezentelor clauze și condiții): i) 10 credite de film pentru Z9J și A90J sau 5 credite de film pentru restul Televizoarelor eligibile (un credit de film este suficient pentru a solicita un film), iar aceste credite de film pot fi utilizate pentru o selecție de cel puțin 300 de filme. Creditele de film vor expira în 12 luni de la adăugarea în contul dvs. BRAVIA CORE, dar puteți viziona filmele solicitate pe baza creditelor prin acces la serviciul de redare în timp real până la data de 23 februarie 2026, sub rezerva respectării Condițiilor de furnizare a serviciului BRAVIA CORE; și ii) abonament timp de 24 de luni la serviciul Video la cerere BRAVIA CORE pentru Z9J și A90J sau 12 luni pentru restul Televizoarelor eligibile. Perioada de abonament va începe din momentul înregistrării contului dvs. BRAVIA CORE. La finalul perioadei de abonament, accesul la conținutul Video la cerere încetează.
Trebuie să vă înregistrați și să creați un cont pentru BRAVIA CORE pe Televizorul eligibil până la data de 23 februarie 2024 pentru a accesa prezenta Promoție. După ce vă înregistrați, veți primi un e-mail de confirmare a contului, iar creditele de film și abonamentul Video la cerere BRAVIA CORE detaliate în secțiunea 2 vor fi adăugate automat în contul dvs. Pentru a crea un cont BRAVIA CORE, trebuie să aveți vârsta de cel puțin 18 ani și să acceptați clauzele și condițiile promoției, Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate BRAVIA CORE. Valorificarea prezentei Promoții necesită versiunea actualizată a aplicației BRAVIA CORE pe Televizorul eligibil. Cea mai recentă versiune a aplicației BRAVIA CORE este disponibilă în Google Play Store.
Tranzacțiile din BRAVIA CORE necesită credite în aplicație. Nu este posibil să realizați tranzacții monetare în BRAVIA CORE sau să achiziționați credite suplimentare. Titlurile de film disponibile pot fi modificate fără notificare. Toate titlurile sunt oferite în cel mai ridicat format disponibil, inclusiv definiție standard, înaltă definiție, 4K, 4K HDR sau 4K IMAX ® Enhanced, iar disponibilitatea diferă în funcție de titlu și de piață. Conținutul IMAX® Enhanced permite o experiență completă IMAX® Enhanced - titlurile IMAX® Enhanced sunt disponibile doar pe televizoarele certificate IMAX® Enhanced.
Puteți reda în timp real pe maximum 4 Televizoare eligibile simultan per cont BRAVIA CORE. Serviciul BRAVIA CORE nu este disponibil sau poate să nu fie acceptat în fiecare țară și în fiecare limbă. Sony își rezervă dreptul de a modifica, a suspenda accesul și/sau a desființa platforma BRAVIA CORE în orice moment. BRAVIA CORE oferă serviciul Pure Stream™, care asigură redare în timp real între 30 MB/s și 80 MB/s. Pentru a accesa Pure Stream™ la 30 MB/s, trebuie să aveți o viteză internet minimă de 43 MB/s. Pentru a accesa serviciul Pure Stream™ de cea mai înaltă calitate, disponibil la 80 MB/s, trebuie să aveți o viteză internet minimă de 115 MB/s. Serviciul BRAVIA CORE nu este responsabil pentru restricțiile de rețea sau pentru lățimea de bandă disponibilă. Este posibil să se aplice clauzele și restricțiile furnizorului de servicii de rețea.
Ofertele din prezenta Promoție, inclusiv creditele de film, nu pot fi valorificate pentru sume în numerar, sunt netransferabile și nu pot fi combinate cu alte oferte/reduceri. Creditele de film nu au valoare de răscumpărare în numerar sau de rambursare și nu sunt destinate vânzării sau revânzării. Ofertele din prezenta Promoție pot fi modificate fără notificare.
Promotor: Sony Europe B.V. 

„SONY” este o marcă comercială înregistrată a Sony Corporation. „BRAVIA” și „BRAVIA CORE” sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Sony Corporation. Google TV și siglele asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Google Play Store este o marcă comercială a Google LLC. IMAX® este o marcă comercială înregistrată a IMAX Corporation. Este posibil ca alte denumiri de produse și de companii menționate în prezentul document să fie mărci comerciale ale deținătorilor acestora. Pictogramele și imaginile sunt simulate și au rol exclusiv ilustrativ. Toate drepturile care nu sunt acordate explicit prin prezenta sunt rezervate. Toate clauzele pot fi modificate fără notificare prealabilă.
*Prezenta Promoție este disponibilă în următoarele țări europene: Albania, Andorra, Austria, Belgia, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croația, Danemarca, Elveția, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Gibraltar, Grecia, Groenlanda, Irlanda, Islanda, Israel, Italia, Kosovo, Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Macedonia, Malta, Moldova, Monaco, Muntenegru, Norvegia, Polonia, Portugalia, Regatul Unit, România, San Marino, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia, Țările de Jos, Ungaria și Vatican.

XPERIA 5 II Newsletter Subscription
.
Alpha-XC Newsletter Subscription
.
.