Bucurați-vă de divertisment excepțional oriunde v-ați afla

Vă așteaptă un număr imens de filme. Cu BRAVIA CORE pentru Xperia, tot ceea ce vizionați devine o experiență de divertisment excepțională.


5 filme de valorificat și 12 luni de streaming nelimitat

Cu o colecție imensă de conținut, o calitate remarcabilă a imaginii și a sunetului, 5 titluri de filme de valorificat și 12 luni de streaming nelimitat, BRAVIA CORE for Xperia reprezintă divertismentul mobil așa cum ar trebui să fie.


Un ecran 21:9 4K HDR maximizează experiența de vizionare BRAVIA CORE for Xperia

Un ecran 21:9 4K HDR vă scufundă în film, umplând întregul ecran al telefonului cu filmul.

Alegeți din sute dintre cele mai recente lansări pentru a valorifica și a vă bucura de streaming nelimitat de filme de top

Aici găsiți filmele, noi și clasice, care s-au bucurat de cel mai mare succes. Folosiți creditele BRAVIA CORE for Xperia pentru a alege ceea ce doriți să vizionați. Cu BRAVIA CORE for Xperia, sunteți abonat la o selecție uimitoare de filme pentru care puteți face streaming oricând și de câte ori doriți.

Două smartphone-uri Xperia – unul afișând Spider-Man: Far From Home, celălalt cu fața în jos, cu o mufă pentru căști – și sigla pentru IMAX Enhanced
Aveți acces la cea mai mare selecție de conținut IMAX® Enhanced pe BRAVIA CORE for Xperia

Accesați cea mai mare colecție IMAX Enhanced pentru o experiență cinematografică cu adevărat superioară, oferind o calitate a imaginii remasterizate și un sunet imersiv realizat de DTS.

Cu Studio Access aflați detalii despre crearea filmelor dvs. preferate

Vreți să aflați detalii despre ce s-a întâmplat în culisele filmelor dvs. preferate? BRAVIA CORE for Xperia vă oferă o serie de filmări suplimentare, interviuri și multe altele.

Un smartphone Xperia cu Peter Rabbit 2 pe ecran, înconjurat de lumini de cinema, cameră și personaje din film
Urmăriți acasă cu BRAVIA și în mișcare cu XPERIA

Bucurați-vă de BRAVIA CORE pe marele ecran cu un televizor BRAVIA XR. 

TV BRAVIA XR în stânga sus, smartphone Xperia în dreapta jos, cu imagini din SPIDER-MAN No Way Home și logo BRAVIA CORE în dreapta sus

Tot ce trebuie să știți despre BRAVIA CORE for Xperia


Valorificați până la 5 titluri de filme (1 credit pentru filme pentru 1 titlu) dintr-o selecție de cel puțin 300 de filme.

Creditele pentru filme vor expira la 12 luni după ce au fost adăugate în contul BRAVIA CORE for Xperia, iar filmele pe care le valorificați pot fi vizionate până la 23 februarie 2028.

Bucurați-vă de 12 luni de streaming nelimitat, începând din momentul în care vă înregistrați contul BRAVIA CORE for Xperia.

Conținutul disponibil poate suferi modificări.

Pentru a fi eligibil pentru ofertele acestei promoții, trebuie să achiziționați un smartphone Xperia eligibil și să vă înregistrați pentru BRAVIA CORE for Xperia până la data de 23 februarie 2026.

Clauze și condiții pentru promoția BRAVIA CORE for Xperia


1. BRAVIA CORE for Xperia („Programul”) este disponibil în Europa pe modelele Sony Xperia care fac parte din Program („Smartphone eligibil”).

2. Prețul de achiziție a unui Smartphone eligibil include acces temporar la BRAVIA CORE for Xperia, sub rezerva condițiilor de mai jos: i) 5 credite pentru filme pentru Smartphone-ul eligibil, dintr-o selecție de cel puțin 300 de filme (un credit este preschimbat pentru un film). Creditele vor expira la 12 luni de la adăugare în contul BRAVIA CORE for Xperia la înregistrare, dar puteți viziona filmele valorificate prin BRAVIA CORE for Xperia până la 23.02.2028, sub rezerva Condițiilor de utilizare BRAVIA CORE; dacă aveți deja cont BRAVIA CORE înregistrat prin intermediul oricărui dispozitiv eligibil, puteți accesa și valorifica dreptul prin intermediul BRAVIA CORE sau BRAVIA CORE for Xperia; și ii) acces temporar la abonament Video la cerere timp de 12 luni prin intermediul abonamentului Video la cerere BRAVIA CORE for Xperia pentru Smartphone-ul eligibil. Abonamentul începe la înregistrarea contului BRAVIA CORE for Xperia. La sfârșitul abonamentului obținut cu Smartphone-ul eligibil, accesul la conținutul video la cerere va înceta. Orice reînnoire va face obiectul unui acord cu furnizorul BRAVIA CORE, conform Clauzelor și condițiilor aplicabile pentru serviciul respectiv. Vă puteți accesa drepturile prin BRAVIA CORE sau BRAVIA CORE for Xperia.

3. Pentru a beneficia de Program, trebuie să înregistrați un cont BRAVIA CORE for XPERIA pe Smartphone-ul eligibil până la 23.02.2026. În caz contrar, accesul la BRAVIA CORE for Xperia în cadrul Programului va expira la acea dată. Dacă aveți deja un cont BRAVIA CORE creat prin intermediul altor dispozitive eligibile, puteți accesa acest Program conectându-vă la contul BRAVIA CORE existent pe Smartphone-ul eligibil. După ce ați creat un cont sau v-ați conectat pentru prima dată ca utilizator BRAVIA CORE for Xperia, veți primi un e-mail de confirmare, iar creditele pentru filme BRAVIA CORE for Xperia și Video la cerere pe bază de abonament vor fi adăugate automat la cont. Utilizarea BRAVIA CORE este reglementată de Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate BRAVIA CORE for Xperia. Pentru a înregistra un cont BRAVIA CORE for Xperia, trebuie să aveți cel puțin 18 ani și să acceptați Condițiile de utilizare, Condițiile de furnizare a serviciului și Politica de confidențialitate BRAVIA CORE for Xperia. Pentru a revendica Programul, versiunea BRAVIA CORE trebuie să fie actualizată pe Smartphone-ul eligibil. Cea mai recentă versiune BRAVIA CORE for Xperia este disponibilă în Google Play Store. Aveți dreptul la un voucher pentru Program pentru fiecare Smartphone eligibil achiziționat. Dacă achiziționați mai mult de un dispozitiv, contactați serviciul de asistență pentru clienți pentru codurile de voucher eligibile.

4. Nu este posibil să achiziționați credite suplimentare ca parte a acestui Program. Filmele disponibile pot fi modificate fără notificare. Toate titlurile sunt oferite în cel mai bun format disponibil, inclusiv Standard Definition, High Definition 4K, HDR 4K sau IMAX® Enhanced 4K; disponibilitatea variază în funcție de piață, titlu și model. Selectați filmele oferite în raport de aspect 21:9.

5. Puteți face streaming pe 4 dispozitive eligibile pe fiecare cont BRAVIA CORE for Xperia în același timp. Disponibilitatea BRAVIA CORE for XPERIA depinde în funcție de țară și limbă. Sony își rezervă dreptul de a modifica, suspenda accesul și/sau închide platforma BRAVIA CORE for Xperia în orice moment. BRAVIA CORE for XPERIA nu este responsabil pentru restricțiile de rețea sau lățimea de bandă disponibilă. Se pot aplica restricții și condiții ale operatorilor.

6. Sony nu oferă rambursări sau credite pentru perioade parțiale, credit neutilizat și/sau conținut BRAVIA CORE for Xperia nevizionat. Accesul la BRAVIA CORE for XPERIA în Program este netransferabil și nerambursabil. Creditele nu au valoare monetară sau de rambursare și nu pot fi vândute/revândute.

7. „SONY” este marcă comercială înregistrată a Sony Group Corporation. „BRAVIA”, „BRAVIA CORE” și „Xperia” sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Sony Group Corporation. Google TV și siglele asociate sunt mărci comerciale ale Google LLC. Google Play Store este marcă comercială a Google LLC. IMAX® este marcă comercială înregistrată IMAX Corporation. Este posibil ca alte denumiri de produse și companii din acest document să fie mărci comerciale ale deținătorilor respectivi. Pictogramele și imaginile sunt simulate și au exclusiv scop ilustrativ. Drepturile neacordate în mod explicit în acest document sunt rezervate. Termenii pot fi modificați fără înștiințare prealabilă.

Spider-Man: No Way Home: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and Marvel Characters, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Venom: Let There be Carnage: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Ghostbusters: Afterlife: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc. and BRON Creative USA, Corp. All Rights Reserved.

Spider-Man: Into the Spiderverse: © 2018 Sony Pictures Animation Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Peter Rabbit 2: © 2021 Columbia Pictures Industries, Inc., 2.0 Entertainment Borrower, LLC and MRC II Distribution Company L.P. All Rights Reserved. PETER RABBIT and all associated characters ™ & © Frederick Warne & Co Limited.

Spider-Man: Far From Home: © 2019 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Spider-Man: Homecoming: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved. | MARVEL and all related character names: © & ™ 2022 MARVEL.

Inferno: © 2016 Columbia Pictures Industries, Inc. and LSC Film Corporation. All Rights Reserved.

Jumanji: Welcome to the Jungle: © 2017 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.

Blade Runner 2049: © 2017 Alcon Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Honey Girls: © 2021 Build-A-Bear Entertainment, LLC and Sony Pictures Worldwide Acquisitions Inc. All Rights Reserved.

Ghostbusters (1984): © 1984 Columbia Pictures Industries, Inc. All Rights Reserved.