GAMA TELEVIZOARELOR SONY BRAVIA® 2016 

Tot mai aproape de perfecțiune

Imaginați-vă un TV care se potrivește perfect în viața dvs., îmbunătăţind experiența cu o imagine la fel de frumoasă ca designul ei. Este vorba despre dvs. şi divertismentul dvs., oferind o experiență fără efort şi interesantă.

Transcendeţi realitatea

Fiţi gata pentru viitorul calităţii imaginii. Televizoarele noastre 4K HDR sunt compatibile cu cele mai recente filme și emisiuni HDR. Veți vedea o gamă mai mare de luminozitate cu un spectru mai larg de culori şi contrast, claritate și detalii excepționale, ce depăşesc limitele calităţii 4K

Îmbrățișați rafinamentul

Ne-am inspirat din elementele și materialele din camera dvs. pentru a crea cele mai recente televizoare. Este vorba despre îmbunătăţirea divertismentului și despre îmbinarea fără efort cu confortul dvs., prin corpuri şi rame mai subțiri și texturi naturale. 

Rafinament
Android TV

Stimulaţi-vă curiozitatea

Bucurați-vă de acces instantaneu la orice: TV, conținut pe internet, aplicații, jocuri și altele, integrate perfect și pregătite atunci când sunteți şi dvs pregătiţi. Cu căutarea vocală puteţi debloca o lume plină de posibilități.