Sunet și imagini 
în armonie perfectă

O experiență cu adevărat captivantă

Spre deosebire de orice experiență de vizionare anterioară, televizoarele BRAVIA oferă sunet și imagini într-o armonie perfectă. Acestea vă permit să vă cufundați într-o calitate uimitoare a imaginii, iar acum vă puteți bucura și de un sunet puternic și clar, care provine exact de unde trebuie, totul cu o ușurință desăvârșită, control vocal și un design superb.

Realismul suprem, cu seria A8

Pentru o experiență de vizionare mai asemănătoare ca niciodată celei din sălile de cinema, vă puteți cufunda în acțiune cu un nivel uimitor al clarității, culorii și contrastului.
 

Contrastul suprem, cu seria XH95

Nuanțele de negru mai profunde și zonele luminoase mai strălucitoare se combină pentru a oferi un contrast suprem din orice unghi, pe cel mai bun ecran LCD 4K de la Sony.
 

Imagine ilustrând modul în care este reprodus sunetul pe un televizor BRAVIA
Experiența sonoră completă

Boxele din spatele ecranului televizoarelor noastre din seria A8 emit un sunet puternic și clar, exact de unde se desfășoară acțiunea. La televizoarele din seria XH95, tweeterele de poziționare a sunetului se află în jurul ecranului și controlează precis poziționarea sunetului, optimizând constant ieșirea, astfel încât să puteți auzi un sunet de înaltă calitate exact de unde trebuie.

Lăsați-vă învăluit de o lume a divertismentului

Lăsați-vă captivat de noile televizoare Sony BRAVIA, mai ușoare, mai rapide și mai simplu de utilizat ca niciodată, cu comenzi vocale și acces la peste 5.000 de aplicații. Televizoarele se conectează ușor la dispozitivele pentru case inteligente.

Imagine ilustrând aplicații pe un televizor BRAVIA
Casa dvs. și televizorul BRAVIA, în perfectă armonie

Rama este la același nivel cu ecranul, designul este fluid, iar suportul minimalist. Această construcție vă permite să vă cufundați în ceea ce vizionați, nu în produsul în sine. Mai mult, suportul premium cu două sensuri vă oferă libertatea de a ridica televizorul pentru a adăuga o bară de sunet.