Imagini cu Boxe de înaltă rezoluţie

Caracteristici

Calitate audio de înaltă rezoluţie pentru un sunet fără compromisuri

Duceţi colecţia dvs. de muzică digitală la un alt nivel cu sunetul de înaltă rezoluţie. Capturând muzica la o rată mai mare decât în cazul standardului CD, amplificând atât mostrele de sunete pe secundă, cât şi precizia ratei de biţi a fiecărei mostre, sunetul de înaltă rezoluţie surprinde aproape perfect muzica unui artist. Savuraţi fiecare respiraţie şi mişcare subtilă pentru o experienţă cu adevărat emoţionantă.

Se asociază perfect cu MAP-S1

Boxele SS-HW1 sunt reglate fin pentru a scoate în evidenţă tot ce e mai bun la playerul nostru audio de înaltă rezoluţie MAP-S1. Preluând semnalul audio deja îmbunătăţit de la MAP-S1 şi dirijându-l prin super-tweeterul cu dispersie amplă al difuzoarelor, boxele SS-HW1 sunt capabile să redea note la frecvenţe înalte, cu claritatea şi detaliile cerute de sunetul de înaltă rezoluţie.

Conectaţi-vă la colecţia de înaltă rezoluţie

Boxele SS-HW1 sunt accesoriile perfecte pentru celelalte componente audio de înaltă rezoluţie - de la fişierele muzicale stocate pe PC la un sistem cu player audio cu HDD sau un amplificator DAC cu USB. Pur şi simplu conectaţi boxele la amplificator şi insuflaţi o nouă viaţă colecţiei de muzică.

Sistem de boxe cu 3 căi pentru toată gama de sunete

De la vocea de soprană la basul rezonant, ascultaţi fiecare notă la detaliile pe care le merită. Un difuzor woofer, un tweeter şi cele două super-tweetere WD lucrează împreună pentru a reproduce sunete dintr-o gamă largă de frecvenţe - astfel vă veţi bucura de un sunet clar şi natural, indiferent de ce ascultaţi.

Super-tweetere pentru sunete înalte care vă dau fiori

Experimentaţi sunete înalte impecabile pentru muzică sau dialoguri. Super-tweeterele WD montate pe partea frontală şi deasupra fiecărei boxe creează un câmp sonor mai larg care îşi menţine calitatea în întreaga încăpere. Notele de frecvenţă ultraînaltă sunt reproduse la claritatea şi detaliul sunetului de înaltă rezoluţie, astfel încât vă veţi putea bucura de un sunet excepţional, oriunde sunteţi aşezat.

Con celular ranforsat cu mică pentru sunet nedistorsionat

Partenerul perfect pentru muzica plină de bas din prezent. Majoritatea boxelor utilizează conuri de hârtie, care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Difuzoarele woofer din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) sunt rigide şi îşi menţin forma chiar şi la presiuni şi viteze mari, astfel că puteţi amplifica basul fără a compromite calitatea sunetului.

Structură rezistentă pentru un bas răsunător

Aceste boxe sunt construite pe baze solide. Placa ecranului acustic al incintei este realizată din MDF cu grosimea de 15 mm, care asigură că vibraţiile nedorite sunt eliminate complet, în timp ce interiorul incintei a fost întărit suplimentar cu o structură de ranforsare din lemn. Rezultatul final este o acustică bogată, rezonantă.

Simţiţi sunetele joase şi savuraţi sunetele înalte cu incinte separate

Ascultaţi muzică cu mai puţine vibraţii şi mai multe detalii. O structură de incintă separată din interiorul boxei izolează tweeterul de celelalte difuzoare, împiedicând propagarea vibraţiilor nedorite şi asigurând un sunet clar şi natural.

Componente premium, sunet premium

Conexiunile necorespunzătoare pot afecta semnificativ calitatea generală a sunetului. Acesta este motivul pentru care aceste boxe utilizează numai componente premium: un condensator cu peliculă şi o bobină de înaltă calitate asigură trecerea lină a semnalului, în timp ce terminalele de calitate superioară reduc distorsiunile. Aceasta înseamnă că vă veţi putea auzi şi savura fiecare nuanţă a sunetului de înaltă rezoluţie.

Finisaj din lemn pentru stil şi substanţă

Finisajul lucios al acestei boxe se va potrivi perfect chiar şi în cele mai luxoase decoruri interioare. De asemenea, furnirul îşi menţine bine forma, asigurându-vă că sunetul nu va fi influenţat de modificările de temperatură şi umiditate.

Specificaţii
  • Boxe de raft pe 3 căi

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Super-tweetere cu dispersie mare pentru frecvenţe înalte şi realiste

  • Difuzoare din fibră celulară ranforsată cu mică pentru sunet dinamic

  • Finisaj din lemn natural, autentic

Răspuns în frecvenţă
50 Hz-50 kHz
Boxă faţă
2

Ce este în cutie

Cablu de boxă (2), Suporturi de boxe (1), Instrucţiuni de utilizare (1), Card de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor