Imagini cu Boxe de raft stereo
Imagini cu Boxe de raft stereo
Imagini cu Boxe de raft stereo
Imagini cu Boxe de raft stereo

Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Detalii care se fac auzite

Ascultaţi melodiile preferate cu sunet de înaltă rezoluţie. Wooferul din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) şi cele două super-tweetere cu dispersie mare funcţionează cu ecranul acustic cu design unic al boxei SS-HA3 pentru a reduce difracţia şi a furniza o experienţă sonoră amplă.

Muzică. Aşa cum nu aţi mai auzit vreodată

Redescoperiţi colecţia de muzică la precizie şi claritate nemaiauzite. Fiecare aspect al boxelor SS-HA3 a fost proiectat pentru a evidenţia detaliile bogate disponibile în fişierele de muzică de înaltă rezoluţie şi a dezvălui subtilităţile pieselor MP3.

Cum funcţionează sunetul de înaltă rezoluţie

Cum funcţionează

Muzică digitală la calitate mai bună decât de pe CD

Sunetul de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic în digital la o rată mai mare decât CD-urile, producând sunet la 24 biţi/96 kHz, în comparaţie cu CD-urile la 16 biţi/44,1 kHz.

Proiectată pentru claritate

Pentru a reduce difracţia ecranului acustic, boxa SS-HA3 adoptă un design rigid din aluminiu care maximizează volumul difuzorului şi reduce distorsiunile. Tweeterele au un design înclinat la 45 de grade pentru o rază largă de audiţie şi sunet de claritate constantă.

Design de ecran acustic din aluminiu

Sunet de precizie

Beneficiaţi de sunet bogat, apropiat înregistrării originale, în propria locuinţă. SS-HA3 are un woofer MRC pentru bas energic şi două super-tweetere cu dispersie mare care evidenţiază nuanţele muzicale pierdute ale fişierelor audio comprimate.

Îmbogăţiţi-vă experienţa de audiţie

Conectaţi boxele SS-HA3 la un sistem cu player audio cu HDD sau la alte componente audio de înaltă rezoluţie, pentru a afla ce înseamnă un sunet clar, indiferent dacă provine de pe fişiere de muzică sau de pe CD-uri.

Specificaţii şi funcţii
  • Sistem cu 2 căi, 3 difuzoare şi Bass Reflex (55 Hz - 50 kHz)

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Super-tweetere cu dispersie mare pentru frecvenţe înalte şi realiste

  • Difuzoare din fibră celulară ranforsată cu mică pentru sunet dinamic

  • Carcasă rigidă din aluminiu pentru reducerea vibraţiei incintei

Răspuns în frecvenţă
55 Hz - 50 kHz
Boxă faţă
1
Boxă centrală
0
Surround
0

Ce este în cutie

Manual de instrucţiuni, Certificat de garanţie, Cablu de boxă

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător