BOXE DE RAFT STEREO

Specificaţii şi funcţii complete

SS-HA1

Preț recomandat

2.715,58 LEI

Boxă faţă

Tip de incintă boxă frontală
Bass Reflex
Nume model difuzor frontal
SS-HA1
Impedanţă nominală boxă frontală
4 ohmi
Sistem difuzor frontal
Sistem de boxe cu 4 difuzoare şi 3 căi
Terminal de intrare boxă frontală
Bornă de conectare
Sensibilitate boxă frontală
86 dB (2,83 V, 1 m)
Dimensiuni boxă frontală (l x H x A)
185 mm x 312 mm x 312 mm

Caracteristici generale

Boxă centrală
0
Răspuns în frecvenţă
48 Hz - 50 kHz
Boxă faţă
1
Surround
0

Dimensiune şi greutate

Dimensiuni (l x H x A)
439 mm x 347 mm x 380 mm
Greutate
11 kg

Opţiuni de culoare

silver

Ce este în cutie

  • Manual de instrucţiuni
  • Certificat de garanţie
Placeholder

Caracteristici

Imagine cu Boxe de raft stereo

Sunet de înaltă rezoluţie

Sunetul de înaltă rezoluţie vă duce muzica digitală la un alt nivel. Prin convertirea muzicii analogice în format digital la o frecvenţă mai înaltă decât cea a CD-urilor – 24 de biţi/192 kHz în comparaţie cu rata de 16 biţi/44,1 kHz a CD-urilor – sunetul de înaltă rezoluţie poate oferi o calitate superioară celei de pe CD, permiţându-vă să vă apropiaţi de calitatea înregistrării originale din studio.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Super-tweetere cu dispersie amplă (WD)

Montând super-tweetere WD la partea frontală şi de sus a fiecărei boxe, am creat un câmp sonor amplu, care îşi menţine calitatea pe întreaga zonă. Completează perfect energia de bandă ridicată a sistemului dvs. audio de înaltă rezoluţie, indiferent de poziţia sau de înălţimea boxei. Super-tweeterul de înaltă sensibilitate, specific boxei SS-HA1, este echipat cu circuite magnetice puternice, pentru a se potrivi cu sensibilitatea wooferului aferent.

Woofer MRC

Majoritatea difuzoarelor utilizează conuri de hârtie, care se deformează şi se deteriorează în timp, generând distorsiuni ale sunetului. Wooferul realizat din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) este mai rezistent şi mai rigid decât materialele convenţionale ale boxelor, ceea ce îi permite să îşi menţină forma chiar şi la presiuni şi viteze mari.

Structura ecranului acustic pentru reducerea difracţiei

Structura ecranului acustic al boxei are un design unic, pentru reducerea difracţiei din corp. Utilizând o structură de elice cu tăieturi la 45 de grade pe fiecare parte a tweeterului şi super-tweeterului (atât a celui orientat frontal, cât şi a celui montat în partea de sus), putem oferi un sunet clar şi bine definit, care îmbunătăţeşte sistemul dvs. audio de înaltă rezoluţie.

Imagine cu Boxe de raft stereo

Conexiuni de calitate superioară

Conexiunile inadecvate ale componentelor pot afecta semnificativ calitatea generală a sunetului. Terminalele de calitate superioară care se găsesc pe fiecare boxă au fost proiectate pentru a mări la maxim gama completă a accentelor sistemului dvs. audio de înaltă rezoluţie.