Imagini cu Boxe de raft stereo
Imagini cu Boxe de raft stereo
Aşa cum au intenţionat artiştii

Bucuraţi-vă de cele mai subtile nuanțe ale sunetului la calitate studio, mai bună decât pe CD, cu sunetul de înaltă rezoluţie. Pasiunea pentru muzică unește fiecare componentă, astfel încât să aveţi senzaţia că artistul cântă chiar în fața dvs.

Ridicaţi sunetul pe noi culmi

Sunet de înaltă rezoluţie: pentru o calitate de neegalat

Descoperiţi amploarea sunetului de înaltă rezoluţie cu sistemul SS-HA1. Două super-tweetere creează un interval amplu de audiţie pentru sunete înalte clare, iar conurile rigide ale difuzorului woofer produc un bas rezonant. Forma de ecran acustic şi corpul din aluminiu reduc difracţia şi vibraţiile, astfel încât sunetul de înaltă rezoluţie este extrem de apropiat de sunetul concertelor live.

Muzică. Aşa cum nu aţi mai auzit vreodată

Redescoperiţi colecţia de muzică la precizie şi claritate nemaiauzite. Fiecare aspect al boxelor SS-HA1 a fost proiectat pentru a evidenţia detaliile bogate disponibile în fişierele de muzică de înaltă rezoluţie şi a dezvălui subtilităţile pieselor MP3.

Cum funcţionează sunetul de înaltă rezoluţie
Cum funcţionează

Muzică digitală la calitate mai bună decât de pe CD

Sunetul de înaltă rezoluţie converteşte sunetul analogic în digital la o rată mai mare decât CD-urile, producând sunet la 24 biţi/96 kHz, în comparaţie cu CD-urile la 16 biţi/44,1 kHz.

Design inteligent, sunet superior

Boxa are o formă unică a ecranului acustic, menită să reducă difracţia, pentru un sunet precis şi clar. Designul solid din aluminiu promovează rigiditatea şi reduce vibraţiile, pentru reducerea distorsiunilor.

Caracteristici de înaltă rezoluţie
Sunete înalte clare şi sunete joase bogate

Difuzoare proiectate să îmbunătăţească sunetul de înaltă rezoluţie

Două super-tweetere cu dispersie amplă (WD) creează o zonă largă de audiţie, completând energia de bandă ridicată a surselor de înaltă rezoluţie. Conurile wooferului din fibră celulară ranforsată cu mică (MRC) asigură redare clară şi bas rezonant.

Conectaţi-vă la colecţia de înaltă rezoluţie

Boxele SS-HA1 sunt accesoriile perfecte pentru a asculta muzică de pe alte echipamente audio de înaltă rezoluţie - de la fişierele muzicale stocate pe PC la sistemul cu player audio cu HDD sau la amplificatorul DAC cu USB. Conectaţi pur şi simplu boxele pentru a auzi muzica la o claritate ireproşabilă, cu detalii incredibil de apropiate de înregistrarea originală.

Specificaţii şi funcţii

  • Sistem cu 3 căi, 4 difuzoare şi Bass Reflex (48 Hz - 50 kHz)

  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Super-tweetere cu dispersie mare pentru frecvenţe înalte şi realiste

  • Difuzoare din fibră celulară ranforsată cu mică pentru sunet dinamic

  • Carcasă rigidă din aluminiu pentru reducerea vibraţiei incintei

Răspuns în frecvenţă
48 Hz - 50 kHz
Boxă faţă
1
Boxă centrală
0
Surround
0

Ce este în cutie

Manual de instrucţiuni, Certificat de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor