BOXE WIRELESS

Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

SRS-ZR7

Imagine cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

whiteblack

Preț recomandat

1.593,60 LEI

Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi
Imagini cu Boxă wireless portabilă cu BLUETOOTH®/Wi-Fi

Caracteristici

Sunet de înaltă rezoluţie 

De la sursă la difuzor, Sony a reunit o serie de tehnologii pentru cea mai bună experienţă audio. Pentru fişierele audio de înaltă rezoluţie, amplificatorul digital şi tweeterele specializate reproduc fiecare detaliu subtil, pentru a auzi fiecare notă exact aşa cum a intenţionat artistul. În cazul fişierelor MP3, software-ul de procesare digitală converteşte muzica comprimată la calitate superioară, pentru a restabili detaliile pierdute. 

Sistem pe 2.2 canale pentru sunet puternic 

Bucuraţi-vă de sunet puternic, de la sistemul de boxe pe 2,2 canale. Cele două boxe pentru sunete medii redau sunete vocale pure şi clare şi linii melodice complexe. Două subwoofere puternice lucrează cu un radiator pasiv pentru a reda un bas răsunător. Astfel, vă puteţi bucura de muzica dvs. cu un sunet clar, indiferent de volum. 

Amplificaţi basul cu un difuzor woofer şi un radiator pasiv

Obţineţi linii de bas puternice dintr-o boxă compactă. Un radiator pasiv lucrează cu subwooferul şi reacţionează la mişcarea aerului prin boxă, creând în mod artificial un spaţiu în incinta boxei. Acest spaţiu antrenează circulaţia unui volum mai mare de aer prin boxe, permiţând şi unităţilor mai mici să redea un sunet de calitate superioară, în special la frecvenţe joase. 

ClearAudio+™ vă îmbogăţeşte muzica 

Clear Audio+™ este o tehnologie unică, care se bazează pe experienţa Sony în procesarea semnalului digital. Dezvoltată de-a lungul generațiilor de perfecționare a sunetului, aceasta oferă o bogată experiență a audiţiei de înaltă calitate. 

LDAC™: pentru transmisia conţinutului audio de înaltă rezoluţie

LDAC acceptă mai multe rate de transmisie, în funcţie de mediul dvs. wireless. Acesta vă permite să vă bucuraţi de conţinut audio de înaltă rezoluţie la o calitate excepţională a sunetului, apropiată de sunetul de înaltă rezoluţie, transmiţând la rata de transfer maximă de: 990 kbps (aproximativ de trei ori mai multe date decât sunetul audio convenţional prin Bluetooth®). LDAC oferă o experienţă de audiţie prin wireless îmbunătăţită pentru toată muzica dvs., aşa cum a intenţionat artistul cu adevărat.

DSEE HX restaurează fişierele de muzică 

Depăşiţi calitatea de CD. DSEE HX încorporează tehnologia noastră patentată DSEE, realizând conversia fişierelor audio comprimate la un nivel mai apropiat de calitatea sunetului de înaltă rezoluţie. Restabilind subtilităţile înregistrării originale care se pierd în timpul procesului de compresie, DSEE HX oferă sunet bogat, la calitate de studio pentru toată colecţia dvs. de muzică. 

Eliberaţi-vă muzica prin audiţia în mai multe camere

Ascultaţi muzică peste tot în locuinţă cu modul de audiţie în mai multe camere, controlat din aplicaţia Sony | Music Center. Vă permite să grupaţi barele de sunet şi boxele Sony. Cu modul Grup, vă puteţi bucura de ascultarea simultană a aceluiaşi conţinut de muzică pe mai multe boxe, iar modul Unic permite ascultarea muzicii diferite, pe mai multe boxe.

Ascultare printr-o singură atingere pentru a reda muzică instantaneu

NFC (Tehnologia de comunicaţii în câmp apropiat) elimină necesitatea conexiunilor prin cablu şi a procedurilor complexe de configurare. Atingeţi doar smartphone-ul sau alt dispozitiv cu NFC activat* de marcajul N integrat şi începeţi să redaţi muzică. Nu aveţi NFC? Nicio problemă. Puteţi şi să asociaţi dispozitivele manual în setările Bluetooth®. 

Modul simplu de a transmite muzică la boxele dumneavoastră

Datorită funcției Chromecast built-in, puteți să redați în timp real în boxe aplicațiile de muzică preferate de pe dispozitivul personal. Atingeți pur și simplu butonul Cast dintr-o aplicație muzicală de pe telefonul sau tableta Android, iPhone, iPad, Mac®, de pe laptopul Windows sau Chromebook și selectați o boxă sau un grup de boxe pentru a începe.

Unificaţi muzica cu Sony | Music Center 

Descărcaţi Sony | Music Center pentru smartphone sau tabletă şi preluaţi controlul colecţiei de muzică. Conectaţi pur şi simplu prin Bluetooth® sau Wi-Fi® şi veţi avea acces nelimitat la toate melodiile preferate, indiferent dacă sunt stocate pe PC, server sau în serviciul de muzică online preferat. Aplicaţia poate fi utilizată şi pentru a personaliza setările de sunet în vederea asigurării unui sunet echilibrat şi de calitate, şi pentru controlul audiţiei în mai multe camere. 

Conectaţi-vă cu USB-A USB-B şi HDMI (ARC)

Conectaţi-vă toate dispozitivele preferate la boxa wireless prin două tipuri de porturi USB şi HDMI (ARC). Un port USB-A este ideal pentru conectarea şi redarea în timp real a sunetului de înaltă rezoluţie şi a fişierelor MP3. Cel de-al doilea port este de tip USB-B pentru conectare la PC, permiţând redarea digitală direct din biblioteca dvs. muzicală, fără pierderi de semnal de la PC.

Design perfect compact 

Suprafaţa netedă şi contururile bine definite vă asigură că acest dispozitiv aspectuos şi elegant se integrează în ambianţă, atrăgând totuşi atenţia prin rafinamentul minimalist. Perimetrul evidenţiat este o caracteristică a designului perfect compact.

Specificaţii
Bucurați-vă de un sunet superior în camera dvs. de zi cu această boxă wireless Bluetooth®. Redați, cu o singură atingere, sunetul de înaltă rezoluție de pe playerul muzical sau conectați-vă cu ușurință la televizor cu HDMI® (ARC). Iar cu Sony | Music Center, puteți sincroniza wireless mai multe boxe pentru un sunet surround bogat în mai multe camere și un sunet puternic stereo spate.
  • Compatibil cu sunetul de înaltă rezoluţie

  • Redați ușor muzică în timp real folosind Chromecast built-in și Spotify Connect

  • Aplicație de mobil Sony | Music Center pentru control simplu și redarea muzicii prin mai multe boxe

  • 2.2 canale și radiatoare pasive duale pentru un sunet fără precedent

  • Conexiune HDMI (ARC) la televizor cu formatul Dolby Digital/DTS

Dimensiune boxă
Subwoofer: Diametru aprox. de 62 mm x 2, Toată gama de frecvenţe: Diametru aprox. de 45 mm x 2
Terminale de intrare şi ieşire
Ethernet, intrare mini mufă stereo, USB A, USB B, HDMI (ARC)
Interval de transmisie frecvenţă
20 Hz - 20.000 Hz (cu eşantionare de 44,1 kHz)
Chromecast built-in
da
Spotify Connect
DA

Ce este în cutie

Adaptor de alimentare c.a., Instrucţiuni de operare, Card de garanţie

Compania Sony este decisă nu doar să ofere produse, servicii și conținut care se concretizează printr-o experiență interesantă, dar și să depună eforturi pentru a-și atinge scopul de a avea impact zero asupra mediului înconjurător ca urmare a desfășurării activităților sale Aflați mai multe despre Sony și mediul înconjurător

Recenzii

Opiniile utilizatorilor